?????

vuslat2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
742
1
44
merhaba...:a015:
3.5 senelik evliyim... korunmamıza rağmen bu zamana kadar sonuç alamadık...29yaşındayım...82 kilo 1.70 boyundayım... 3.gün adet sonuçlarım normal...rahim filminde sol tüp tıkalı çıktı... bir yumurtlama takibi iki aşılamam var negatif sonuçlanmış... yumurta oluşumu yeterli derecede normal büyüklükte ve ii kalitede.... eşimin spermogramları en az 40 milyon yıkama sonrası..ayrıca eşim 2007 de varikosel ameliyatı oldu... o zamanda eşimin sonuçları normaldi sadece doppler ve elle muaynede varikosel tespit edildi...en son 6 ay önce eşim için dr a gittik bir sorun yok dendi...benim içinde sadece kilo fazlası ve stres kaynaklı sorun olabildiği söylendi...ayrıca daha önce pko olarak rahimde kistlerim vardı... ama şuan yok...bekarlığımda doğ.kont.hapı.kullandığım için eridiler ama tüylenmem az da olsa hala var... sizce tüp bebek için yeterli şart varmı...ve ya bana önerebileceğiniz başka bişey varmı....şimdiden teşekkür ederim...
 
Son düzenleme:


Merhaba vuslat2008,

Daha önceki sorulara vermiş olduğum yanıtlarda da belirttiğim gibi eşinizin sperm analiz sonucu bizim daha sağlıklı değerlendirmeler yabailmemiz ve sizi doğru yönlendirebilmemiz için oldukça önemlidir.

Bu tahlilin Kruger kriterlerine uygun, kaliteli bir merkezde yapılmış olması gerekmektedir. Kruger testi infertilite (kısırlık) tedavi programının belirlenmesinde önem arz eder. Eksik, yetersiz, yanlış yapılmış bir tahlil, yanlış tedavi planlamasına, zaman kaybına ve tekrar tahlil istenmesi nedeniyle mali kayıplara yol açacaktır. Elbette sperm analizinin doğru kişiler tarafından, doğru değerlendirilmesi de son derece önemli bir diğer konudur.

Sonuçta 3.5 senedir çocuk sahibi olamamanızın nedeni eşiniz yada sizin polikistik olmanız yada bir tüpünüzün tıkalı olması da olabilir. Detaylı sonuçlarınızı bize yazınız.

Sağlıklı günler dilerim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…