- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
500 kalori alımını sınırlandırma genelde obez seviyesi üstü için diyebiliriz. 150 200 kilo gibi insanlarda bu kadar az aldırıyorlar. Yesen bile harcadığın kaloriyi arttırdığın sürece altında kalırsın. Sen zaten 1200 kalori civarı alıyorum demiştin. Günde 800 kaloriden fazla yaktığın sürece zaten vücutta kendi kalori yakıyor. Fark inanılmaz oluyor ama sürekli yapmak bu şekilde yaşam standardını korumak zor olabilir.Yaktığım kaloriyi yediklerimden çıkarınca 500-600 kalori almış gibi alıyorum ama tabi hesap bu şekilde mi yapılıyo bilmiyorum.
Direk 500 kalori beslenemem çünkü çalışıyorum bütün gün aşırı yoğunum bayılır kalırım :))
Yok sen sonuçta çalışıyorsun. Beyninin bazı vitaminlere ihtiyacı var. Direk bu şekilde kesersen sende kötü etki yapabilir.Yaktığım kaloriyi yediklerimden çıkarınca 500-600 kalori almış gibi alıyorum ama tabi hesap bu şekilde mi yapılıyo bilmiyorum.
Direk 500 kalori beslenemem çünkü çalışıyorum bütün gün aşırı yoğunum bayılır kalırım :))
evet canım haklısın. Bende yeni bi listeye geçtim diyetisyenim yazdı. Günlük 1.300-1.400 kalori aldırıyor. Yarın başlıycam yeni 1.400 kalorilik listeme500 kalori alımını sınırlandırma genelde obez seviyesi üstü için diyebiliriz. 150 200 kilo gibi insanlarda bu kadar az aldırıyorlar. Yesen bile harcadığın kaloriyi arttırdığın sürece altında kalırsın. Sen zaten 1200 kalori civarı alıyorum demiştin. Günde 800 kaloriden fazla yaktığın sürece zaten vücutta kendi kalori yakıyor. Fark inanılmaz oluyor ama sürekli yapmak bu şekilde yaşam standardını korumak zor olabilir.
kız 500 kalori ne ki düşer bayılırsın sağlıklı değil zaten..uyurken bile kalori yakıyoruz öyle hesaplarsan sıkıntıı...Ne iş yapıyorsun bu arada?Yaktığım kaloriyi yediklerimden çıkarınca 500-600 kalori almış gibi alıyorum ama tabi hesap bu şekilde mi yapılıyo bilmiyorum.
Aynen öyle. Avukatım canımkız 500 kalori ne ki düşer bayılırsın sağlıklı değil zaten..uyurken bile kalori yakıyoruz öyle hesaplarsan sıkıntıı...Ne iş yapıyorsun bu arada?
valla sormayın bahtsız kutup ayısıyım dün endoskopi oldum mide yanmasından ölüyorum ateş topu var diye..bir ton şey yasaklandı mide asitim çok yükselmiş..birton şey yeme yasağı geldi özellikle 1 ay sonrasında dengeli bugunde kaplama dişşim düştü 3 lü :):) şimdi işte yasak ama kahve içiyorumKızlar kızlar napıyorsunuz?
ayyy çok iyi avukat hanım :) sizin işiniz çok zor valla hertürlü insanla uğraş dur. ayrı bir sinir stressAynen öyle. Avukatım canım
evet canım sorma. O yüzden gün içinde dur durak yok hiç. İnan spor yapmasam evde çalışırken bile bir sürü kalori yakıyorumdur :))ayyy çok iyi avukat hanım :) sizin işiniz çok zor valla hertürlü insanla uğraş dur. ayrı bir sinir stress
Ne oldu sana böyle!valla sormayın bahtsız kutup ayısıyım dün endoskopi oldum mide yanmasından ölüyorum ateş topu var diye..bir ton şey yasaklandı mide asitim çok yükselmiş..birton şey yeme yasağı geldi özellikle 1 ay sonrasında dengeli bugunde kaplama dişşim düştü 3 lü :):) şimdi işte yasak ama kahve içiyorum
yakarsın canım bu kadar takıntı haline getirme..kafayı yersin sonra ..arada bunlarıda yiyiceksin tabi az yemişsin zaten o kadarda değil :)Kızzlar bugün de ofiste pasta vardı .bir dilimden daha az şekilde yedim. Sonuçta yedimm. Pişmanımm. Bana 2 gündür noluyor böyle. normalde asla yapmazdım. Adet olucam ondan herhalde.
Neyse akşam yemeğinde sadece yağsız tuzsuz salata yiyeceğim. Sonsuz salata yiyeceğimi söylemişti diyetisyenim. Ve yine spor yapıcam. Pastayı bi şekilde yakmam lazım
ah geçmiş olsunnn. koyduklara yasaklara uy kızz. Yapma öylevalla sormayın bahtsız kutup ayısıyım dün endoskopi oldum mide yanmasından ölüyorum ateş topu var diye..bir ton şey yasaklandı mide asitim çok yükselmiş..birton şey yeme yasağı geldi özellikle 1 ay sonrasında dengeli bugunde kaplama dişşim düştü 3 lü :):) şimdi işte yasak ama kahve içiyorum
Sana özel bir soru sorabilir miyim?evet canım sorma. O yüzden gün içinde dur durak yok hiç. İnan spor yapmasam evde çalışırken bile bir sürü kalori yakıyorumdur :))
tabikiiiSana özel bir soru sorabilir miyim?
işte bir kere kafaya takınca rahat edemiyorum. Ben bugün 700-800 kalori yakmadan uyuyamam :))yakarsın canım bu kadar takıntı haline getirme..kafayı yersin sonra ..arada bunlarıda yiyiceksin tabi az yemişsin zaten o kadarda değil :)
valla antalyada başladı orda yarınım yokmuşçasına yemiştimya 3-5 gun orda başladı sabahları limonlu su içiyordum ekşi çok severim..limon-mandalina-greyfurt-turşu-soğan-sarımsak-baharat-salça birton şey ilk 1 ayda tamamen yasak..sonrada çok az ve kontrollü..yok canım şükür iltihap yarın akşam gidip yaptırıcam..ben ahftaya iş seyahatine çıkabilirim orda diyet durumu nasıl olur bakalım. inşallah annemde yanıma gelecek çok mutluyum 2.5 senedir fazladır görüşemiyordukNe oldu sana böyle!
Geçmiş olsun. Aslında sen diyetisyenin diyetiyle gidiyordun. Kaplama dişin düşmesi kötü olmuş. İltihap falan bir şey yok dimi?
hahah bende ilk diyodum 68 olunca kendimi kısmıycam çok diyodum. Şuan 63 üm ama en ufak bir şey yiyince vicdanım sızlıyor. Şuan mesela pasta yedim ya diyelim 300-400 kalori aldım. en az 600 kalori yakmadan uyuyamam geceArada kaçamaklar olacak canım. Kilo vericez diye hayatın güzel nimetlerinden de sonsuza dek vazgeçmicez ya. Valla ben 60 kilo olunca ne istiyorsam yicem dedim. Sonra 79'larda aldım stop noktamı.
Asit dengesi yükselince o da dişe etki etmiştir. Ben çok sevindim anneni görcek olmama. Keşke benimde annem gelse. Ne kadar tartışsakta özledim valla onu.valla antalyada başladı orda yarınım yokmuşçasına yemiştimya 3-5 gun orda başladı sabahları limonlu su içiyordum ekşi çok severim..limon-mandalina-greyfurt-turşu-soğan-sarımsak-baharat-salça birton şey ilk 1 ayda tamamen yasak..sonrada çok az ve kontrollü..yok canım şükür iltihap yarın akşam gidip yaptırıcam..ben ahftaya iş seyahatine çıkabilirim orda diyet durumu nasıl olur bakalım. inşallah annemde yanıma gelecek çok mutluyum 2.5 senedir fazladır görüşemiyorduk
Ben o zamanlar da ertesi güne kadar hiçbir şey yemiyordum. O duygu bence çok güzel. Belli süre sonra hastalığa sarar mı korkusu başlıyor ama biz o durumlarda zaten değiliz.hahah bende ilk diyodum 68 olunca kendimi kısmıycam çok diyodum. Şuan 63 üm ama en ufak bir şey yiyince vicdanım sızlıyor. Şuan mesela pasta yedim ya diyelim 300-400 kalori aldım. en az 600 kalori yakmadan uyuyamam gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?