24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

bildiğim şeyler ama kaç aydır dikkat ediyorum sonra hiç kaçamak yapmama rağmen hopp iki kilo artı oluyo çok sıkıldım bu durumdan

günaydın kızlar ben online diyete başladım bugün birinci günüm salı günleri tartı günüm inşallah çok güzel olacak
hayırlı olsun canım, kendini kötü hissetme hepimizde durum aynı. Listeler bilgiğimiz şeyler yapmamız gerekenlerde. Ama kendi başımıza azim yok çok normal bende direnç kilomu diyetisyen sayesinde kırdım. Diyetisyene karşı farklı bir sorumluluk hissediyor insan.

aynen canım kendi adım a daha çok disiplinli oluyorum ve bus efer hedef kiloma ulaşıp artık bir daha bu süreci yaşamak istemiyorum bu sefer son olcak

Günaydın kızlar ben oruçluyum yine en azından pis boğazımı böyle şartlayıp böyle kapatabiliyorum Benim yeme konusunda psikolojik tedavi olmam lazım böyle al-ver al-ver sürekli kafamda kilo alma , nasıl verecem korkusu

ayy öyle bir bölüm açsalar randevü bulamayız valla:) sen bayadır tutyosun daha ne kadar günün kaldı? bir tıkta olsa iştahın dengelenmiştir uzun süre açlık yaşıyorsun aslında bir yandan aralıklı oruç gibi oluyor senin

İştah aynı iştah canım da kendimi ezana kadar şartladığım için duruyorum yoksa çok çok yerim

Yoğun bir günün ardından selamlar kahvaltıda bir yumurtadan omlet,3 zeytin, bir slm ekmek yedim.Ara yok.Aksam 4 gibi dünden kalan mercimek köftesini yedim yemek hazırlamaya vaktim olmadıama biraz önce tavuk çorbası pişirdim yarın için 4ten beri lokma koymadım ağzıma hatta 3.30 da olabiliraçım aç ,su basturmiyor bakalım uyku işe yarayacak mı

günaydınlar bu grupta iyice dağıldı, herkes kaçamak yapıp yediği için yazmaya korkuyor

oh süper ben bugunlerde iştahsızım dün akşam şan fıstığı yedim baya ve tartı 56 gösterdi 3 aşağı 5 yukarı gidiyorum
valla ben sıkıldım 3 gün eksi gidip hiç bir şey olmadan hopp geri 2 kilo alıyodum kaç aydır böyle şimdi daha disiplinli olup ilerlicem

günaydınlar bu grupta iyice dağıldı, herkes kaçamak yapıp yediği için yazmaya korkuyor
Ben de aktif olduğunu düşünüp yazmıştım amaToplayan biz ölürüz belki,ha gayret
Bugün ve dün aynı eksideyim sabit kalmış ama bugün regl olacağım muhtemelen.Pazartesiye -1 i bulur inşallahİlk hafta eksi hemen gelir de bakalım sonra ne olacak.Dun spor yaprim yarım saat ama sonrasında çok zorlandım, gün içinde enerjim kalmıyor çocuklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…