Anti-Aging 24 yaşında birine ne önerirsiniz?

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

shalott

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
127
0
38
Lütfen alay etmeyin, kızmayın ama ben 20 yaşında fotoğraflarıma bakınca çok üzüldüm. Yeni işe girdim, başka şehire taşındım derken çok çöktüm. Yüzümde canlılık ve gençlik parlaklığı yok. Bunu yüzlerce milyonluk kremler kullanmadan geri getiremez miyim? Yaşlanmak için çok erken =(

Evigen E vitamini sür canım yüzüne. Aman ampulu kırarken dikkat et ben parmağımı kestim :)

düzenli olarak yatmadan önce cilt temizleyiciyle yüzünüzü arındırın, tonik uygulamayı ihmal etmeyin ardından da kaliteli bir nemlendirici...nemlendiriciniz anti-aging de olabilir ama henüz erken gibi çünkü ben de kullanmıyorum...30 da başlamayı düşünüyorum...ama ürünlerinizin dermotolojik olmasına bilhassa özen gösterin...

cnm makyaj kulanıyosan önce bi temizleyicin olmalı cilt tipine göre...bide günlük bakım kremin başka bişeye gerek yok...ha dururmn çok müsait deilse

aci badem yagıyla temizleyip cildini nemledirebilrisin:KK71:

Elinden geldigince her ortamda meditasyon yapmaya calis. Stress´ten uzak kalmak icin kendine uygun anlari degerlendir.
Icine dönüp 2 dakika gözlerini simsiki kapatip herseyden uzaklasabiliyorsan emin ol cok daha positif ve karamsarliktan kurtulacaksin. Yasama güzel baktikca cildinde güzellesecektir:KK34:

acı badem yagı derken sutunu kastetmıs cıldınız temızlemesı ve nemlendırmesı bakımından ayrıca fıyat olarak da uygun ama cıltte tuylenme yapıyor dıyorlar

X