+24 ve 35 Ya aras Sportif kendini daha gen hisseden Ladylerin topii!

hatunlar nerdesiniz büyükadaya gideceğim haftasonu tatlı telaşem var ilk defa gidiyorum orayı bilen varsa sahili denizi nasıl söylesindelikafadulden

kaç tane var kıs rastladıkça uğrarım bundan sonra kaydirigubbakcemile3

kesin sayıyı bilmiyorumkiiii:roflol::roflol::roflol:

hatunlar nerdesiniz büyükadaya gideceğim haftasonu tatlı telaşem var ilk defa gidiyorum orayı bilen varsa sahili denizi nasıl söylesindelikafadulden

sana iyi eğlenceler canımm umarım güzel vakit geçirirsinnn
:Saruboceq::Saruboceq:

çok isterim gidelim canım kilyosa gidelim olurmu kaydirigubbakcemile sen nereye havuza gittin güzellik:uhm:

anaaaa kilyos çok uzak :1shok: benim gözüm yemiyo onca yol git gel kaydirigubbakcemile3
ben burada green park otelin havuzuna gidiyorum canım,eve yakın olmasa onada gitmem heralde tembelim ben :kedi:

ıyıyım canım mısafırlerım yneı gıttı evı topladım nete bakıyım dedım sen nasıldıı

anaaaa kilyos çok uzak :1shok: benim gözüm yemiyo onca yol git gel kaydirigubbakcemile3
ben burada green park otelin havuzuna gidiyorum canım,eve yakın olmasa onada gitmem heralde tembelim ben :kedi:

aa o hoteli biliyorum ama hiç girmedim içine :emir_bebek:havuzu güzeldir tahminim ..ama kilyos hiç öle uzak değil aslında hem çok güzel beach clublar var orda bi gün sen bana takılırsın başka bi gün bende sana :1hug: ama bi sorun var yaz bitçek nerdeyse kaydirigubbakcemile3

aslında haklısın canım gidebiliriz,solar güzel beğeniyorum orayı..
yazın bitmesinden daha önemli bi sorun daha var,ben yol özürlüyüm kaydirigubbakcemile3
gittiğim heryerde kayboluom ben,gerçi telefonuma navigasyon yüklettim onu bi denemiş olurum :kedi:

ıyıyım canım mısafırlerım yneı gıttı evı topladım nete bakıyım dedım sen nasıldıı

canım avatarın çok orjinal çok beğeniyorum opuyorumnanaktanbende napiim kös kös oturuyorum kociş bugün izinli arkadaşlarıyla rakı meze yapmaya gitti :nazar: seninkide çıkarmı bazen ben anlayışlı olmaya çalışıyorum bu ara işleri stresli gidiyo diye ama suistimal ediyo bazenCADIARZU

aslında haklısın canım gidebiliriz,solar güzel beğeniyorum orayı..
yazın bitmesinden daha önemli bi sorun daha var,ben yol özürlüyüm kaydirigubbakcemile3
gittiğim heryerde kayboluom ben,gerçi telefonuma navigasyon yüklettim onu bi denemiş olurum :kedi:

ya hayırlı olsun navigasyonun canımŞeniz bende istiyorum ama önce güzel bi tel almam gerek kaydirigubbakcemile3

kızlar nereye gidiyo sizin eşleriniz yaaa,ben hayatta bırakmam kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

onun çıkmak istemesinin ne önemi varki,hele bi çıksın bidaha alıomuyum onu eve kaydirigubbakcemile3
çıkacaksa beraber gideriz,bensiz ne işi var bu saatte dışarda :umursamaz:
dağlarkızı sende hoşgeldin canım

kızlar nereye gidiyo sizin eşleriniz yaaa,ben hayatta bırakmam kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

masummasalcım ya senin kocişin uysal laf dinleyen bi adam yada sen onu iyi yola getirmişsin bacım alkisalkisalkis..valla haftada bir iznim var der bi gün öncesinden haber verir gider gitme dersemde surat asar izin almadanda gitmez böyle bi adam bu yaştan sonra onumu değiştiriyimm yakafamçokkarıştı:dilcikar:

değiştir tabi hayatım,bende geliyorum de :)
neden sen evde tek kalasınki,o halde sende aynı haklara sahip olmalısın ve sende arkadaşlarınla çıkmalısın :umursamaz:

cıkmak ıstıyorlarr
ne guzel senın esın
kibela seninkidemi çıktı kız biz bahtsız takım belli oldu hergünmü çıkıyo yoksa kıs seninkikaydirigubbakcemile3
24 artı bİrİ daha geldİİİ kabul edermİsİnİz hanımlar....
hoşgeldin sefalar getirdin canım
onun çıkmak istemesinin ne önemi varki,hele bi çıksın bidaha alıomuyum onu eve kaydirigubbakcemile3
çıkacaksa beraber gideriz,bensiz ne işi var bu saatte dışarda :umursamaz:
ne elimaşalı bişeymişin masummasal bence nickini değiştir sen kuzum cadımualla falan yapkaydirigubbakcemile3 şaka bi yana tebrik ederim lafını bu kadar geçirebiliyosan valla gel elini sıkayım vereliniortak Şeniz

X