+24 ve 35 Ya aras Sportif kendini daha gen hisseden Ladylerin topii!

eternet3

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
615
11
kızlar kendiniz genç ruhunuz genç mi zaman ilerlerken almak zorunda kaldığınız sorumluluklara rağmen hala bir yanınız özgür mü kalmış kendi isteklerinizi de umursuyormusunuz bazen yaşadığınız hayattan canınızmı sıkılıyor hadi buyrun geyik yapalım :) hayatın tadı tuzu tümüyle herşeyimizi anlatıp paylaşabileceğimiz hem geyik hem samimi bi topic olacak buyrun beklerim :asigim:

hayırlı uğurlu olsun canım topiğin kaydirigubbakcemile5
sen buluşmalara gelmedin ama ben senin topicine geldim şakkıdı
umarım güzel samimi sohbetler olur,siftah benden bereketi Allahtan kaydirigubbakcemile3

hayırlı uğurlu olsun canım topiğin kaydirigubbakcemile5
sen buluşmalara gelmedin ama ben senin topicine geldim şakkıdı
umarım güzel samimi sohbetler olur,siftah benden bereketi Allahtan kaydirigubbakcemile3

tşk ederim canım evet kısmet olmadı ne desen haklısın sanalda tanıştık kaynaştık ama birbirimizi göremedikzemuszemus en kısa zamanda bi buluşma yaparız artık sen tatiline git gel tatil kuşu seniii kaydirigubbakcemile3 bak kıskanıyom ama sengözlerimebaksanab

selammmmm hayırlı olsun topiğin canım tam sınırdayım haa 25 yaşındayım 24 olsaydım giremiyecetimkaydirigubbakcemile3 tekrar hayırlı olsun ben gencim valla ruhumda genç

selammmmm hayırlı olsun topiğin canım tam sınırdayım haa 25 yaşındayım 24 olsaydım giremiyecetimkaydirigubbakcemile3 tekrar hayırlı olsun ben gencim valla ruhumda genç

amanında aman tam sınırdaymışın sınırı geçme dur biletini veriyim önce yerimseniben al bilet canım sende gir içeri ::)) peki tanımlar uyuyormu bakem delikafadulden

amanında aman tam sınırdaymışın sınırı geçme dur biletini veriyim önce yerimseniben al bilet canım sende gir içeri ::)) peki tanımlar uyuyormu bakem delikafadulden

oooooooooo hemde nasıl benim lügatımda sınır yoktur hani eşimde genç ya bu özgürlügü doyasıya yaşıyorum ve eşimede yaşatıyorum tek sorunum çok pimpirikliliğimdir umarım hayırlı bir topiğin olur hep kahkahalarla dolsun topiğin:enbuyukkk:

oooooooooo hemde nasıl benim lügatımda sınır yoktur hani eşimde genç ya bu özgürlügü doyasıya yaşıyorum ve eşimede yaşatıyorum tek sorunum çok pimpirikliliğimdir umarım hayırlı bir topiğin olur hep kahkahalarla dolsun topiğin:enbuyukkk:

herkesin ufak tefek eksileri var aman dört dörtlükmü olacaz boşver sen pinpirikliliğinle kal bende dağınıklığımla kaydirigubbakcemile3
benim kociş benden 10 yaş büyük çok farklıyız idare ediyoz ama düşe kalka işte :1closedeyes:

selam kızlarrrrrr
yaşım 29 gencim güzelim modundayım destur varmı içeri girebilirmiyimmmmm

selam kızlarrrrrr
yaşım 29 gencim güzelim modundayım destur varmı içeri girebilirmiyimmmmm

tabi gel içeri buyur canım önüne kırmızı halılar sereyim:asigim: tam topiğime yakışır bir hatun daha çıktı bu ne kendine güven hoşgeldin bitanem :1hug:bende senin yaşındayım 30 a parmak bascaz nerdeyse ama ben hiç konduramıyorum kendime ..24-25 gözüküyosun derler bana sana da ölemi diyolar canım delikafadulden

buyrun hoşgeldiniz kahvemden yudumlayın bakalım :))

Eklentiler

• $b-114873-kahve.jpg
    $b-114873-kahve.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 51
başka kimler var hadi nasıl geçiyo akşamınız benim kociş yok bugün şehir dışında işde bende ayaklarımı uzatmış yemekteyize bakıyorum kızlar siz ne yapıyonuz bakalım tam şu an opuyorumnanaktan

selam cnm hoşbuldum benımde oğluşum uyudu az önce şimdi kk da dolaşıyorum:)

allahım ne güzel bir çocuk bu böyle resmine baktıkça yanaklarını sıkasım geldi :asigim:
canım bende çıkıyorum uykum geldi ziyaretime beklerim her zaman tatlım :1hug:

X