24 Mayıs 2013 gününün şanslı üyesi kim olacak ?

[video=youtube;rxPaUUaxGlM]https://www.youtube.com/watch?v=rxPaUUaxGlM[/video]

İşte bu benim hayalim, evde kedim var, büyük kedileri de hep sevmek istemişimdir. İnşallah bir gün nasip olacak ( tabii ki büyük kedilerin yavrularını, babalarını sevmeye cesaret edemem )

İşte bu benim hayalim, evde kedim var, büyük kedileri de hep sevmek istemişimdir. İnşallah bir gün nasip olacak ( tabii ki büyük kedilerin yavrularını, babalarını sevmeye cesaret edemem )

Çok ta sevimli oluyor onlar..
Büyük kedileri çok seviyorum.
Ama küçüklerle aram pek iyi değil

tabiki tekmeyi yiyen

Cinsel organın görünüyor

Böyle sevgi yumağı cevaplarla alamazsın pro kartı

yaw bi kere de geyik yapmayin sonucu bulana kadar anam agladi
neyse yaklasmisim cevaba 16000 demistimben oglen 1de baktim alttaki msj sayisi 26,630,481 kadardi
aksam 23.00 daki rakamdan onu ciktim 9.000 bilmem kac yapti
ben de dedim ki gece en fazla 500 msj yazilsa sabah 8den oglen 1 e kadar da 6 000 falan yazilsa al sana 16000 ama demek ki 8 le 1 arasi baya yazilmis olsun bi dahaki soruya artik

canım arkadaşım tebrik ederim pro üyeliğini

Teşekkür ederim canIM..........Herkezin benden önce haberi olmuş , benim daha yeni haberim oldu....

Darısı başınaaaa........... .....

Son düzenleme:
Muhteşem tahmin : ) saydı mı ne yaptı : )

Şanslı kişi RUYAbuse'dir....

Bir sonraki yarışmada görüşmek üzere...

TEşekkür ederiM......Çok acele verilmiş bir cevaptı ,,, ama şanslı rakamLArı bilmişim işte.......

rakamı tam bilememiş ama 70 mesaj yaklaşmış burada 70 mesaj yazmsaydınız son yarım saat kala sanırım tam bilecekmiş : )

BU kadar da olmaz yaaaa............Acaba nasıl bilebildim kendime şaşıyorum hala...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…