bilmem çocuğunu uyutan baba nadirdir sanırsam:26::26:
sesini duydularsa doğrudur o zaman
oğlunu uyutan baba kazen i saygıyla selamlıyorum
yarında aynı soruyu sorsun kesin bilirim bu kez
ben 18500 demiştim var mı acaba daha yakını?Benim de kızım uyandı,uyutup gelicem,heyecanlandım şimdi.İnşallah benimdir günün şanslısı
Bı işte bir yanlışlık var.Bu kadar az olamaz yaa
Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri çok düşüyor rakam : ) Lakin pazartesi ve perşembe arası 23.000-25.000 mesaj yazılıyor : )
Yalnız 19.000 rakamı düşük mü Allah aşkına ?
Halbuki benimkine de çok az kalmıştı 72234 O kadar da ortalama alayım dedim bak görüyor musun akşama doğru yazmayı bırakmış millet. Keşke Culom biraz daha yazsaymış o zaman ben birinci olurdum
Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri çok düşüyor rakam : ) Lakin pazartesi ve perşembe arası 23.000-25.000 mesaj yazılıyor : )
benım eşimde uyutuyor uykum çok ağır benım ağladını duymuyorum bıle
Culoyu topiklere salmalıydık işte o zaman tutardım bizim tahminler
bence en yakın 4.tahmınede verılmedi
bence en yakın 4.tahmınede verılmedi
bilmem çocuğunu uyutan baba nadirdir sanırsam:26::26:
sesini duydularsa doğrudur o zaman
oğlunu uyutan baba kazen i saygıyla selamlıyorum
yarında aynı soruyu sorsun kesin bilirim bu kez
Halbuki benimkine de çok az kalmıştı 72234 O kadar da ortalama alayım dedim bak görüyor musun akşama doğru yazmayı bırakmış millet. Keşke Culom biraz daha yazsaymış o zaman ben birinci olurdum
ne bileyim yaa hanımlar tembel çıktı o kadarda yazıştım bugün bizim topikte muhteşem topikde olmadı gitti
uyanık seni ütün yokmuydu senin
Niye akıl edemedik ki biz bunu tüh. Neyse bir daha aklımızda olsun, mesaj sayısıyla ilgili yarışma olursa hemen culoyu devreye sokarız
19.296
Ben de bu kadar fazla mı demek istemiştim
Halbuki en alttaki toplam mesaj sayısını 12 yıla bölüp ortalama aldığımda 7 bin civarı çıkmıştı, demek ilk yıllarda iş yokmuş pek
Günde 20 bin mesaj.
Vay be..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?