selam arkadaşlar bende başarı öykümü yazayım dedim,belki bazı arkadaşlara faydam dokunur,kilolu olmak çok zor ancak çekenler bilir,ben doğum ve bazı hormanal dengesizlikler sonucu 88.8 kiloya kadar çıktım ve 3-4 ay gibi bir sürede hatta daha azda olabilir arada bozduğum da oldu65 kiloya düştüm maşaAllah ,hedefim 55 olabilmek devam edeceğim ve inşaAllah buyaza bomba gibi gireceğim tabi sağlıklı olmayı en başta diliyorum ,ama şuan bile huzurlu ve rahatım şükürler olsun.eski bol kıyafetlerden kurtuldum dilerim birdaha giymek durumunda kalmam,başlarda 88 hattta 89 nasıl gider bu kilolar diyordum vermem gereken kilo 10 değil 20 değil zor diye düşünüyordum :26: ama biryerden başlamak zorundaydım bu süreç gerçekten düşündüğümden eğlenceli geçti her giden kiloda gramda mutlu oluyordum ama her zaman şu söz aklımda zoru başarabilirim imkansız zaman alır.dilerim herkes tüm kilo problemi olan arkadaşlar azimle diledikleri kilolara gelirler diledikleri gibi giyinir diledikleri gibi yaşarlar rahat rahat nefes alırlar
maşşallah canım süpersin nasıl verdin neler yaptın paylaşırmısın
vayyy 24 kilo dile kolay
benim 8 kilo vermem lazım
ama kendimi hala kilo vermeye hazırlayamadım ha bugün ha yarın derken yiyip yiyip duruyor sonrada kendime kızıyorum
sizleri okudukca motive olur inşallah bu iradesizliğimden utanırım
tebrik ediyorum
tebrik ederim canım
ben 4-5 kiloyu veremiyorum
şunu da yaptın mı ? mesela şu saatten sonra yemek yemeyeceğim diye.
tebrikler gerçekten bende 10 kilo vermek istiyorum ama kendimde motivasyonu bulamıyorum geçen sene 13 kilo verdim ama geri almadım tekrardan 10 kilo daha fazlam var vericem inş tek eksiğim motivasyon :S
ne güzel canım ya kutluorum seni azmin için
aslında bende hergün sporumu yapan biriyim pilates yaparım haftada 3 4 kere 45 dk falan yürürüm ne biliim ekmek tüketen biri değilim tuzu hiç tüketmem sevmem.tatlı da öle pek sık yemem sağlığıma çok dikkat ediorum aslında ama bir türlü şu fazla olan 7 8 kiloyu atamıorum ya yapıştılar resmen deli olcam.moralim çok bozuluo
bunun yanında sen bitkilerden yada nebilim yağlardan falan destek aldınmı
artık onlarada merak sardım acaba etkisi olurmu die
bu söylediğim bilginin bilimsel açıklaması nedir bilmiyorum ama ben de ne kadar ekmek tatlı pilav makarna yesem kilo yapmıyo, ama mesela bana en cok kilo aldıran şeyler et ve barbunya nohut falan tarzı, baklagil oluyo galiba adı bunların
tamam onlarda cok masum değil ama kadayıflada karsılastrlmaz dimi =)
bünye yapısından falan galiba vücudum karbonhidratı mı kolay yakıyo acaba proteini yakamıyo?
ay biyolojim berbattır umarım karıstrmyrm bu proteini karbonhidratı falan
bazen genellemeye uymayabiliyo bazı insanlar sende de böyle bi durum olmasın?
bu arada konu sahibi arkadasım tebrikler
umarım hedefine ulaşır ve o kiloda kalırsın, emeklerin boşa cıkmaz inşallah
canım bende hep liseden beri koruodum bu kilomu tartıya ne zaman çıksam hep aynıydım yerdimde çünkü gezmeler bitmesdi bizde. ama 7 ay önce evlendim balayında 4 kilo aldım 1 haftada ordaki yemeklerden sanırım :44: ve 7 aydrda aynı kilodayım yalnız şu aldıım kiloyu versem ii olucak bide yanında şöle 1 2 kilo versm daha güsel olucak
yani anlıcan yeri gelio yiorumda hemde hç tutmuorum kendimi ama ne alıorum ne veriorum işte ben bu olaya sinir oluorum ii tamam veremiorus annadık yememe rağmen almıorumda ilginç
aa evet sende garip bi durum var o zaman valla ne desem bilemedim
yalan yanlış bişey anlatmıym şimdi ama yaptıgın sporu değiştirmeyi dene istersen, öyle bi imkanın varsa
ne güzel canım ya kutluorum seni azmin için
aslında bende hergün sporumu yapan biriyim pilates yaparım haftada 3 4 kere 45 dk falan yürürüm ne biliim ekmek tüketen biri değilim tuzu hiç tüketmem sevmem.tatlı da öle pek sık yemem sağlığıma çok dikkat ediorum aslında ama bir türlü şu fazla olan 7 8 kiloyu atamıorum ya yapıştılar resmen deli olcam.moralim çok bozuluo
bunun yanında sen bitkilerden yada nebilim yağlardan falan destek aldınmı
artık onlarada merak sardım acaba etkisi olurmu die
inşaAllah canımm çok teşekkür ediyorumbu söylediğim bilginin bilimsel açıklaması nedir bilmiyorum ama ben de ne kadar ekmek tatlı pilav makarna yesem kilo yapmıyo, ama mesela bana en cok kilo aldıran şeyler et ve barbunya nohut falan tarzı, baklagil oluyo galiba adı bunların
tamam onlarda cok masum değil ama kadayıflada karsılastrlmaz dimi =)
bünye yapısından falan galiba vücudum karbonhidratı mı kolay yakıyo acaba proteini yakamıyo?
ay biyolojim berbattır umarım karıstrmyrm bu proteini karbonhidratı falan
bazen genellemeye uymayabiliyo bazı insanlar sende de böyle bi durum olmasın?
bu arada konu sahibi arkadasım tebrikler
umarım hedefine ulaşır ve o kiloda kalırsın, emeklerin boşa cıkmaz inşallah
yok anacım yok sevdi beni bu kilolar gitmek için direniolar beni deli edicekler sonunda
ya canım ne yapabilirm ki başka spor salonuna gttm bi ara sonra hergün pilatesimi yaparım sıkılaşma var ama kilodan gtmio yağ oranım yüksek çıktı biraz bi ara ölçtürmüştüm tabi ne kadar doğrusa gitmio yağlar sonunda yağ çözücü kullancam
canım öncelikle pilates kilo verdiren bir spor değil
kilo vermek istiyorsa farklı bir spor yapmalısın mesela nivea body dinamik sabahlar çok iyi bir video ve çok iyi terletiyor karın kasları bacak kasları çok iyi çalıştırıyor tavsiye ederim
ayrıca dediğine gre tatlı ekmek filan yemiyorsan ve hergün yediğin miktar kadar yiyorsan demekki öğünlerini küçükltüceksin demek senin yediğim porsiyonlar senin formda kalmanı saglıyor bir tabak makarna yiyorsan yarım tabak yap yani porsiyon küçültmeye git
mesela kendimden örnek veriyim ben akşamları pişirilen bir yemek yedim mi ya kilo alıyorum yada kilomu koruyorum onun yerine meyve salataları yada bol yeşillikli salata ve yogurt yiyorum
uzun lafın kısası porsiyon küçükltmeye git yada akşamları yemeklerini kıs sporunuda sabah kahvaltıdan yarım saat sonra yap ev en az 40 dakika olsun
umarım kurtulursun kilolarından
bu arada konu sahibini ayrıca tebrik ediyorum harika kilo vermiş azimimize azim katılıyor böyle verilmiş kilolar grülünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?