Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Yahu 2 muayene ücreti almışlar kadından nesini anlamadınız hala... özel e gidip para ödeyip muayene olduğuna da kesinti yapmışlar..
Sitede asi diye çıksın adım ne var ki bunda.
Hırsız diye çıkmasın, ahlaksız diye çıkmasın, namussuz yalancı dönek ikiyüzlü menfaatci bencil diye çıkmasın yeter ki...

kardelen2780 97-2002 donemleri mesut yilmaz ve sonrasi ecevittir. Ve lakin suan anketteki adaylarla alakasini kuramadim?!!?! Basortu yasagi 80lerde geldi o da basortusu degil siyasi simge olan türban yasaktir. Benim anneannem hacidir hanimefendi lakin kendisi turban tesettur ne isimse oyle kafasini horguc gibi yapmadan da ortunur namazini kilar ve din tuccarlarina hakkiyla karsi cikar. Esarbiyla askeriyede de, ordu evlerinde de, diger platformlarda da her zaman yerini aldi. Ayrica konu basortu ozgurlugu vs degil oyle bir savunuyorsunuz ki baska parti iktidar olsa ortunmek yasaklanacak namaz kildirmayacaklar (!). Atv trt ve ahaber disinda bir kanal izliyorsaniz mesela Muharrem İnce’nin kiz kardesinin ve annesinin kapali oldugunu gorebilirsiniz mesele buysa yani!

Yahu 17 yıl içindeydim diyorum, yaşadım diyorum. Hala bana belirli bir sürece takılmış “vay efendim şöyleydi, böyleydi. Vay efendim senin annen pes etmiş biz etmedik” diyor bir de annemin inancını sorguluyor. Susayım diyorum dayanamıyorum. Kimin ne haddine benim annemin babamın inancını sorgulamak?
Benim babam mesleğini -askerliği- o kadar seviyordu ki, bu uğurda inandığı baş örtüsünü bile kısa bir süre görmezden gelebildi. Askerlik deyince anlamıyorsunuz siz, çünkü hiç edildi artık, değersizleştirildi. Ama o mesleğe benim babam aşıktı, annem de ona saygı gösterdi. Ne haddinize inanç yargılayabilşyorsunuz? Siz benim anne babamı nerden tanıyorsunuz? Hacı bir kadınla adamın arkasından konuşmak, inanç yargılamak mı emrediyor bizim dinimiz?
Neyse, bu sitede bugüne kadar hiç banlanmadım yine tutacam kendimi. İyi ki göz ardı et butonu var.

Yapmayın bari Fetö kimin döneminde bu kadar büyüdü?
" Ne istedin de vermedik!" diyenler CHP, MHP ya da diğer partilerdendi de biz mi tanımadık?

Bitsin bu hasret, dön gel diye aşıkvari sözleri söyleyen hangi partinin reisi idi?

Emin olun " Kandırıldık." daha inandırıcı.

Şunu unutmayın karşınızdakinin fikrini asla değiştiremezsiniz. Bu sebeple düşüncelerinizi yazın ikna turlarını bir kenara bırakın : )
Şahsım adına kimsenin fikrini değiştirmek niyetinde değilim.
Sadece allahın bildiğini kuldan saklamaya çalışmaları insanı şaşırtıyor.

Sofralarımızdan hergün 1 zeytin şu veya bu vergisi, zammı cartı curtu adı altında çalınırken sizin tek derdiniz türban mı ?
Bakın türban dedim. Zira başörtüsü bu ülkede hiç bir zaman sorun olmadı.
Türban simgrlestirildi ve siyasilere en çok oyu getiren malzeme oldu...
2 cift laf da enflasyon zamlar mültecilere hibe edilenler şehitler çocuk tecavüzcüleri kadın katilleri için etsenize...

Bir de aklıma takıldı sayın Bahçeli'ye başkan yardımcılığı verilirse hatta yanında 1-2 bakanlık daha bu koalisyon oluyor mu olmuyor mu ? Sadece merakımdan soruyorum

Sanırım anlaşamıyoruz yakamoz. Burada kimse cemaat dün ana karnına düştü demiyor. Ama cemaatin devlet içinde örgütlenmesi koalisyon hükümetleri ve daha liyatlı seçim ve memur alımı yüzünden engellendi. Bu adamlar akp döneminde devletin her kademesine bin bir türlü kateküllü ile yerleştirildiler. Devletten elenlemleri mevcut iktidar yüzünden engellendi. Liyakatlı alımlarla hiç bir grup devlette örgütlenemez bilmem anlatabiliyor muyum. Bir kaç sayfa önce buraya Başbakan Recep tayyıp Erdoğan iken verilen Meclis Soruşturma önergesini ekledim. Deniz Baykal ve altmış CHP milletvekili içişleri bakanı Abdülkadir Aksu ve Erdoğan hakkında " cemaatin devlet içinde kadrolaşmasına yer verdikleri " gerekçesi ile soruşturma açılmasını ıstiyorlar. Bakın herkese eşit durması gereken kamusal alan ıcınde hareket eden devleti, bir cemaate liyakatı derdest ederek peşkeş cekemezsiniz, Darbe teşebbüsü ile " hain" olduğunu iddia ettıgınız örgütün, devlete coreklenmesşne ıktıdar olarak fırsat veriyorsunuz, bu turkıye anayasana göre suçtur. İlla tepemize bomba mı yağdırmalarını bekleyecegız her cemaatin uyanmak için? Darbe teşebbüsü olmasaydı , cematın o kadroları işgal etmesi ve onlara bu pozisyonları ayarlayanlar suç işlemiş olmuyor mu?

Son düzenleme:
Bir de aklıma takıldı sayın Bahçeli'ye başkan yardımcılığı verilirse hatta yanında 1-2 bakanlık daha bu koalisyon oluyor mu olmuyor mu ? Sadece merakımdan soruyorum

Olmuyormuş öyle diyorlar Kazen.
Hatta Bahçeli yönetime hiç karışmayacakmış. İnançları bu yönde.

Arkadaşım sen o dönemde sıkıntı yoktu dedin oda vardı demeye çalışıyor tabiki öyle demesi yanlıştır ama sen yoktu dediğin için anlatmaya çalıştı oradamiydiniz dedinizde ben oradaydım defalarca sınıftan atıldım defalarca soruşturma geçirdim siyasi demiş bir arkadaşda siyasi simge falan da değildi benim baş örtüm o zamana kadar hiç oy kullanmamıştım siz yoktu deyince yok olmuyor ha siz Karsilasmamissinizdir o ayrı

Fetö aslında hep büyüktü iktidar fetö için bir basamaktı sadece hedefi hep Türkiye idi bunu gören de akp oldu
Tabiki de kandırıldık diyecek çünkü karşıda din adı altında herkesi her kesimi kandırıyordu
Birileri fetöyü içimize soktu bunun akp olmadığı ortada
Birileri fetönün gerçek yüzünü ortaya çıkarttı bu akp dir

Ben de diyorum ki dinini normal standartlarda yaşayan insanlardır. 4 farklı ilde askeri lojmanda oturduk, bir çok büyük ilde de gazinolara Ordu evlerine girdik. Bir kişi yüzünden yaşadığımız sıkıntı hariç sıkıntı yaşamadık.
Yoktu ya da vardı demiyorum. Ben 17 yıl yaşamadım diyorum, o gelmiş benim anne babamın inancını sorguluyor. Ona sinirleniyorum. He burda da Kazen’in dediği devreye giriyor. Kimse kimseyi ikna edemiyor. Ama inanç da sorgulamayalım yani.

Peki arkadaşım 3 kuzenim de o dönemde üniversite okuyordu.. üstelik köklü üniversiteler.. siz de biliyorsunuz o zaman her mahallede 1 özel unv yoktu.
Bu kadar zulüm vardı da bu 3 üne hiç mi birsey diyen olmadı...
Ayrıca vidrodakiler unv li değil. Sanırım sağlık meslek lisesi.
İlk ve ortaogretimde yasak olmalı zaten
İlla örtmek isteyene imam hatip seçeneği mevcut.
Ama universiteye başlayıp 18 yaşına gelmiş ve özgür iradesi ile kapanmak isteyen insana yasak konmasına karşıyım kesinlikle. ..

Hangi dönem 98 de yasaklar başladı 99 un sonunda tüm Türkiye'ye yayıldı sorun yaşamamaları imkansız yanlış biliyor olabilirsiniz

Pes gerçekten pes

Hangi dönem 98 de yasaklar başladı 99 un sonunda tüm Türkiye'ye yayıldı sorun yaşamamaları imkansız yanlış biliyor olabilirsiniz
1995-2000 hukuk mimarlık tıp okudular. Şu an 1 î kamuda 2 si özelde. Ve hala da kapalılar..

Olmaz Kazen olmaz zira yüzüklerin efendisi ona da bir kılıf uydurur zira bu da onun uzmanlık alanı !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…