Yahu 2 muayene ücreti almışlar kadından nesini anlamadınız hala... özel e gidip para ödeyip muayene olduğuna da kesinti yapmışlar..Demirden korksak trene binmezdik!
Ama ben, banlanmaktan değil, Kurallara uymayan ''ASİ ÜYE'' Damgası yemekten ve yanlış anlaşılmaktan BIKTIM!
Nitekim şekil A'da göründüğü gibi, üst yorumlarda munenin bana yazdığı cevap da, ne demek istediğimi anlayacagınızı umuyorum.
Ceza almak pahasına, gerçekleri söylemekten çekinmeden yazan bir üye olduğumu bilen bilir.
40 tl muayane ücreti özellerde olur. Devlette 40 tl muayane ücreti alındığı nerede görülmüş yahu?!O 40 tl alınan ücretin farklı bir açıklaması vardır.
Yapmayın bari Fetö kimin döneminde bu kadar büyüdü?philly ben hayatımın hiç bir döneminde cemaati desteklemedim hiç bir zaman ne fetö nede başka bir cemaatle işim olmadı olmaz ben bu zihniyeti sevmiyorum
Şöyle birşeyde var cemaati Türkiye’ye getiren bu kadar büyümesine sebep olan Akp değildir
Daha öncesinde de cemaatin faaliyet halinde dershaneleri okulları vardı bi şekilde sızmıştı zaten amacı planlı darbeydi o yüzden bu kadar asker polis yerleştirdi kendi oyunlarıyla bunu anlayan Akp
Oyununu bozmak istediği için bunca olay yaşandı
Konunun sürekli fetö akp ile var olmuş gibi lanse edilmesi bence çok yanlış
Şahsım adına kimsenin fikrini değiştirmek niyetinde değilim.Şunu unutmayın karşınızdakinin fikrini asla değiştiremezsiniz. Bu sebeple düşüncelerinizi yazın ikna turlarını bir kenara bırakın : )
Sofralarımızdan hergün 1 zeytin şu veya bu vergisi, zammı cartı curtu adı altında çalınırken sizin tek derdiniz türban mı ?O olaylar olurken bizzat oradaydık.O dönemi canlı yaşayanlardanım. O olayların birebir aynısını yaşayan arkadaşlarım ve kardeşlerim var.
Size birebir delil sundum.Daha ne yapmam gerekiyor acaba?!
O videodakiler gerçek değilse şayet, neden o insanlar şikayetci olup da, bu videoları kaldırtmıyor.
Siz zoru görünce mücadele edemeyip, geri adım atmışsınız.Bizim zorluklarla nasıl mücadele ettiğimizi Anlayamazsınız!!!!..
Meslek den men edilmeyi göze alıp, başörtüsüne sahip çıkanları Anlayamazsınız!..
philly ben hayatımın hiç bir döneminde cemaati desteklemedim hiç bir zaman ne fetö nede başka bir cemaatle işim olmadı olmaz ben bu zihniyeti sevmiyorum
Şöyle birşeyde var cemaati Türkiye’ye getiren bu kadar büyümesine sebep olan Akp değildir
Daha öncesinde de cemaatin faaliyet halinde dershaneleri okulları vardı bi şekilde sızmıştı zaten amacı planlı darbeydi o yüzden bu kadar asker polis yerleştirdi kendi oyunlarıyla bunu anlayan Akp
Oyununu bozmak istediği için bunca olay yaşandı
Konunun sürekli fetö akp ile var olmuş gibi lanse edilmesi bence çok yanlış
Bir de aklıma takıldı sayın Bahçeli'ye başkan yardımcılığı verilirse hatta yanında 1-2 bakanlık daha bu koalisyon oluyor mu olmuyor mu ? Sadece merakımdan soruyorum
Siz kim olduğunu bilmediğiniz insanların videolarını bana sunuyorsunuz. Yani o olaylar olurken orada değildiniz. Ben de 17 yıl içerisinde kendi yaşadıklarımı anlatıyorum. Aradaki farkı anlamışsınızdır diye umuyorum.
Yahu 17 yıl içindeydim diyorum, yaşadım diyorum. Hala bana belirli bir sürece takılmış “vay efendim şöyleydi, böyleydi. Vay efendim senin annen pes etmiş biz etmedik” diyor bir de annemin inancını sorguluyor. Susayım diyorum dayanamıyorum. Kimin ne haddine benim annemin babamın inancını sorgulamak?
Benim babam mesleğini -askerliği- o kadar seviyordu ki, bu uğurda inandığı baş örtüsünü bile kısa bir süre görmezden gelebildi. Askerlik deyince anlamıyorsunuz siz, çünkü hiç edildi artık, değersizleştirildi. Ama o mesleğe benim babam aşıktı, annem de ona saygı gösterdi. Ne haddinize inanç yargılayabilşyorsunuz? Siz benim anne babamı nerden tanıyorsunuz? Hacı bir kadınla adamın arkasından konuşmak, inanç yargılamak mı emrediyor bizim dinimiz?
Neyse, bu sitede bugüne kadar hiç banlanmadım yine tutacam kendimi. İyi ki göz ardı et butonu var.
Arkadaşım sen o dönemde sıkıntı yoktu dedin oda vardı demeye çalışıyor tabiki öyle demesi yanlıştır ama sen yoktu dediğin için anlatmaya çalıştı oradamiydiniz dedinizde ben oradaydım defalarca sınıftan atıldım defalarca soruşturma geçirdim siyasi demiş bir arkadaşda siyasi simge falan da değildi benim baş örtüm o zamana kadar hiç oy kullanmamıştım siz yoktu deyince yok olmuyor ha siz Karsilasmamissinizdir o ayrıYahu 17 yıl içindeydim diyorum, yaşadım diyorum. Hala bana belirli bir sürece takılmış “vay efendim şöyleydi, böyleydi. Vay efendim senin annen pes etmiş biz etmedik” diyor bir de annemin inancını sorguluyor. Susayım diyorum dayanamıyorum. Kimin ne haddine benim annemin babamın inancını sorgulamak?
Benim babam mesleğini -askerliği- o kadar seviyordu ki, bu uğurda inandığı baş örtüsünü bile kısa bir süre görmezden gelebildi. Askerlik deyince anlamıyorsunuz siz, çünkü hiç edildi artık, değersizleştirildi. Ama o mesleğe benim babam aşıktı, annem de ona saygı gösterdi. Ne haddinize inanç yargılayabilşyorsunuz? Siz benim anne babamı nerden tanıyorsunuz? Hacı bir kadınla adamın arkasından konuşmak, inanç yargılamak mı emrediyor bizim dinimiz?
Neyse, bu sitede bugüne kadar hiç banlanmadım yine tutacam kendimi. İyi ki göz ardı et butonu var.
Fetö aslında hep büyüktü iktidar fetö için bir basamaktı sadece hedefi hep Türkiye idi bunu gören de akp olduYapmayın bari Fetö kimin döneminde bu kadar büyüdü?
" Ne istedin de vermedik!" diyenler CHP, MHP ya da diğer partilerdendi de biz mi tanımadık?
Bitsin bu hasret, dön gel diye aşıkvari sözleri söyleyen hangi partinin reisi idi?
Emin olun " Kandırıldık." daha inandırıcı.
Arkadaşım sen o dönemde sıkıntı yoktu dedin oda vardı demeye çalışıyor tabiki öyle demesi yanlıştır ama sen yoktu dediğin için anlatmaya çalıştı oradamiydiniz dedinizde ben oradaydım defalarca sınıftan atıldım defalarca soruşturma geçirdim siyasi demiş bir arkadaşda siyasi simge falan da değildi benim baş örtüm o zamana kadar hiç oy kullanmamıştım siz yoktu deyince yok olmuyor ha siz Karsilasmamissinizdir o ayrı
Peki arkadaşım 3 kuzenim de o dönemde üniversite okuyordu.. üstelik köklü üniversiteler.. siz de biliyorsunuz o zaman her mahallede 1 özel unv yoktu.Arkadaşım sen o dönemde sıkıntı yoktu dedin oda vardı demeye çalışıyor tabiki öyle demesi yanlıştır ama sen yoktu dediğin için anlatmaya çalıştı oradamiydiniz dedinizde ben oradaydım defalarca sınıftan atıldım defalarca soruşturma geçirdim siyasi demiş bir arkadaştan siyasi simge falan da değildi benim baş örtüm o zamana kadar hiç oy kullanmamıştım siz yoktu deyince yok olmuyor ha siz Karsilasmamissinizdir o ayrı
Hangi dönem 98 de yasaklar başladı 99 un sonunda tüm Türkiye'ye yayıldı sorun yaşamamaları imkansız yanlış biliyor olabilirsinizPeki arkadaşım 3 kuzenim de o dönemde üniversite okuyordu.. üstelik köklü üniversiteler.. siz de biliyorsunuz o zaman her mahallede 1 özel unv yoktu.
Bu kadar zulüm vardı da bu 3 üne hiç mi birsey diyen olmadı...
Ayrıca vidrodakiler unv li değil. Sanırım sağlık meslek lisesi.
İlk ve ortaogretimde yasak olmalı zaten
İlla örtmek isteyene imam hatip seçeneği mevcut.
Ama universiteye başlayıp 18 yaşına gelmiş ve özgür iradesi ile kapanmak isteyen insana yasak konmasına karşıyım kesinlikle. ..
Pes gerçekten pesFetö aslında hep büyüktü iktidar fetö için bir basamaktı sadece hedefi hep Türkiye idi bunu gören de akp oldu
Tabiki de kandırıldık diyecek çünkü karşıda din adı altında herkesi her kesimi kandırıyordu
Birileri fetöyü içimize soktu bunun akp olmadığı ortada
Birileri fetönün gerçek yüzünü ortaya çıkarttı bu akp dir
1995-2000 hukuk mimarlık tıp okudular. Şu an 1 î kamuda 2 si özelde. Ve hala da kapalılar..Hangi dönem 98 de yasaklar başladı 99 un sonunda tüm Türkiye'ye yayıldı sorun yaşamamaları imkansız yanlış biliyor olabilirsiniz
Olmaz Kazen olmaz zira yüzüklerin efendisi ona da bir kılıf uydurur zira bu da onun uzmanlık alanı !Bir de aklıma takıldı sayın Bahçeli'ye başkan yardımcılığı verilirse hatta yanında 1-2 bakanlık daha bu koalisyon oluyor mu olmuyor mu ? Sadece merakımdan soruyorum
Okula giderken başlarını açmışlardır yada okul kapısında çünkü gerçekten imkansız istediğiniz yerden arastirabilirsinuz1995-2000 hukuk mimarlık tıp okudular. Şu an 1 î kamuda 2 si özelde. Ve hala da kapalılar..