Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper açıklamaÇünkü dinler toplumların afyonudur....halbuki din bilinmezdir, emin olamadığınızdır...önünüzde sınırlı bir hayat ve sonsuzluk gibi bir kavram vardır...sonsuzluğunu garanti altına almak kaygısıyla her söylenene inanmak eğilimi vardır...
Oysa dindar olduğu insanın alninda yazmaz hangi dine mensup olduğu da...dilin söylediģini yürek kolaylıkla inkar edebilir...siz bir insanın aklindan neler geçtiğini, içinin nasıl olduğunu asla ama asla bilemezsiniz...o yüzden aslında bir insanı görünür dindarlığı ile değerlendirmek yapilabilecek en büyük hatadır...o yüzden dünya işleri ile sorumlulukları olan ( devlet yönetmek) kişileri tüm maneviyatlarından soyutlayarak sadece görevini nasıl yaptığı ile değerlendirmek gerek
Ahahaha evet bu en kuvvetlisi zannımcaBende biraz afyonlayayım .... tıklayın
Bende biraz afyonlayayım .... tıklayın
Ahahaha evet bu en kuvvetlisi zannımca
Neredeyse iki yıl geçmiş üzerinden. O geçen iki yılda uçan T ama tek uçan doviz fiyatıları ve hayat pahalılığı oldu.
İnsanlar konuşmaya korkuyor malesefÖzledim siyaseti eski tadı tuzu kalmadı artık..
İnsanlar konuşmaya korkuyor malesef
Vandaki çığ faciasındaAynen durum o hale geldi artık.
Vandaki çığ faciasında
Cumhur başkanı başdanışmmanı olan gülşen orhanın emiri verdiği ciddi ihmallerin okduğunu yazmıştı habertürk muhabiri
Daha haber düşmeden özür diledi gazeteci
Yok öyle birşey diye
Şuan ciddi ihmaller söz konusu deniyor
Suçlu kim?
Adam çocuklarım aç diye kendini yakıyor
Ordan akp bilmem ne kolları başkanı kadın ucuz şov diyebiliyor
Cumhurbaşkanı konuşma yaparken biri çocuklarım aç diye bağırıyor
Kanal yayını yarıda kesiyor adam göz altına alınıyor
Kim ne konuşacak artık
Zaten başımıza ne geliyorsa bu ak kelimesinden geliyor.Neredeyse iki yıl geçmiş üzerinden. O geçen iki yılda uçan T ama tek uçan doviz fiyatıları ve hayat pahalılığı oldu.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları pazarda karpuz seçerken gösterdiği özenin binde birini ülkesini yönetecekleri seçerken gösterse; sorunların en az %99 u hallolur. Pazarda karpuzlara şak şak vurarak seçerken ; ülkelerini yöneteceklere vurmuyorlar kafadan ses nasıl geliyor diye.herkes kendi seçimini yaşar diye kendimizi avutmaya çalışsak da herkesin seçiminden ziyadesiyle etkilendiğimiz iki ve birçok yıl...
Arada hortlatmak hoşuma gidiyor bu başlığı:) uçuyor muyuz kızlar :)
Referandum konusunu bulsam onu da hortlatacağım. Orada ne boş beleş argumanları vardı bazı üyelerin.Hey gidi günler :)
Corona bitince sıradaki felaket 2023 olmaz inşallah.
Referandum konusunu bulsam onu da hortlatacağım. Orada ne boş beleş argumanları vardı bazı üyelerin.
Are you rady? Napıyon bacım karantina başına mı vurduArada hortlatmak hoşuma gidiyor bu başlığı:) uçuyor muyuz kızlar :)
Referandum konusunu bulsam onu da hortlatacağım. Orada ne boş beleş argumanları vardı bazı üyelerin.