Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
O bizim başkanımız değil diyorsunuz halk seçti halk o bir TC başkanıdır senin, benim, herkesin başkanıdır benim başkanım değil diyorsan evet adamın yaptığı hizmetlerden faydalanma..
O zaman ailenizden hiç kimse erdoğan öncesi maas almiyordu
Yada muharrem ince başa gelseydi siz bütün maaşlarınizdan falan vazgeçip ben size oy vermedim sizden de maas alamam deyip devlete birakacaktiniz

İyi Ozaman ülke 2 yemi bölünsün Ozaman ona oy vermiyenlerdende vergi alınmasın dimi tabiki çalışacak tabiki yapacak bende kullanıcam hakkımı ot vermiyenlerede hizmet edicek bu ne saçmalık
Eee sizin başkan erdoğan, bizimki ince derken 2'ye bölünmüyor mu? Bu ne saçmalık peki bunu bi açıkla önce...

Peki Suriye de yetişen patatesi yemek hoşunuza gidecekmi
Valla dün uzun yol yaptık bir köyde buldum patates aldım organik

Bitince de yemesinler patates çocuklarım ne yapayım.
Zaten hamile kalınca patates soğan hepsinden tiksindim

Şaka bir yana ne devleti destekliyorum bu konu da ne de çiftçiyi.
Benim canımı sıkan restleşmek.
Kim kime kafa tutuyor?
Uzlaşı yok ortak nokta yok.
Konuşabilmeyi bile unutuyoruz çok yazık.
Ben üzülüyorum cidden çok üzülüyorum.
Heba olan onca nimet değer mi?

Bunu ben görmedim ben demedim
Ben maaş almayın düşüncesi üstüne dedim
Aynı şeyi tekrarlıyorum siz ince başkan olunca maas almayi birakacak mıydınız

Organik bitince ne olacak arkadaşım sağlık diyorum bakın o topraklarda kimyasal bombalar patladı diyorum başka ülkemi yoktu alacak Esad dan aldık ya içime hiç sinmiyor

Komşu, komşu! Huuu!..

- Komşu, komşu! Huuu!..
Oğlun geldi mi?
- Geldi.
- Ne getirdi?
- İnci boncuk.
- Kime kime?
- Sana bana.
- Daha kime?
- Kara kediye.
- Kara kedi nerde?
- Ağaca çıktı.
- Ağaç nerde?
- Balta kesti.
- Balta nerde?
- Suya düştü.
- Su nerde?
- İnek içti.
- İnek nerde?
- Dağa kaçtı.
- Dağ nerde?
- Yandı bitti
Kül oldu...

Evet kimin gönlünde ne yatıyorsa
Odur ama şuan koltukta kim varsa sana bana hepimize hizmet edicek bizde çatır çatır kullanıcaz sevsekte sevmesekte niye zorunuza gidiyorki

Tabi ki hizmet edecek.
Ama kimse de saygısızlık yapmayacak.
Eleştiri başka birşey itham ve saygısızlık başka birşey.
Ana avrat küfür ediliyor hoş birşey mi bu?
Gel bir kesim için söylemiyorum herkes için geçerli.
Adam evlenmemiş ona ordan vuruluyor kadına başka soyadı ile hitap ediliyor ,köprü ismi konulacak karısının adı zikrediliyor. Yok alevisin yok sen böyle mi müslümansın. Sonrası da sen git Arabistan a yok sen git İsrail’e.

Kim gelirse gelsin halkını sevip hizmet etmek zorunda.
Herkesin menfaatine karar vermek zorunda.
Herkesi sağduyu ile dinlemek zorunda.
Karşılıklı saygı kopunca restleşmeler de alıp başını gidiyor böyle.

Biz burda eleştiriyoruz zaten

Ben dün Düzce’den gelirken yolu uzattım 3. Köprüden geldim oh mis trafik yok birşey yok. 30 lira tuttu galiba bilmiyorum helali hoş olsun

Organik bitince ne olacak arkadaşım sağlık diyorum bakın o topraklarda kimyasal bombalar patladı diyorum başka ülkemi yoktu alacak Esad dan aldık ya içime hiç sinmiyor

İki taraf da aklı Selim davranacak . Bunda senin ya da benim yapabileceğimiz ne var? Boykot edelim hem devleti hem çiftçiyi.

O zaman ailenizden hiç kimse erdoğan öncesi maas almiyordu
Yada muharrem ince başa gelseydi siz bütün maaşlarınizdan falan vazgeçip ben size oy vermedim sizden de maas alamam deyip devlete birakacaktiniz
Yooo ne münasebet.!!
Ince başa gelseydi Türkiye Cumhuriyeti başkanı ince olacaktı yani tüm ülkenin başkanı olacaktı. hayır sizinki ince bizimki erdoğan olmayacaktı...... bundan sayfalar öncesinde erdoğan için artık TC başkanıdır hepimizin başkanıdır dedim diye hayır bizim başkan ince sizinki erdoğan dendiği için böyle bişey söyledim... ülkeyi bölmek adına sizin başkan bizim başkan denirse bu cevapta verilir yani.. şimdi sizlere burda neyi anlatamadım acaba yada neyi anlamadınız???

Evet kimin gönlünde ne yatıyorsa
Odur ama şuan koltukta kim varsa sana bana hepimize hizmet edicek bizde çatır çatır kullanıcaz sevsekte sevmesekte niye zorunuza gidiyorki
Aaaa oldu tatlım sizin başkan, bizim başkan derken ülke bölünmüyor oluyor, herkesin gönlünde yatan oluyor ama iş "yemeye, içmeye gelince bakacak, yapacak işi ne!" durumları falan yani.... peki......

Aaaa oldu tatlım sizin başkan, bizim başkan derken ülke bölünmüyor oluyor, herkesin gönlünde yatan oluyor ama iş "yemeye, içmeye gelince bakacak, yapacak işi ne!" durumları falan yani.... peki......
Böyle düşünmeniz gerçekten bölüyor birdaha beni alıntılamayın sanki bedavadan para dağıtıyorlar halka sanki karnımızı doyuruyorlar çok ayıp şeyler bunlar çok hemde

Asıl algilayamayan sizsiniz orada erdoğani secmediği için benim başkanım değil diyor
İnce secilseydi siz bizim başkanımız mi diyecektiniz burada
siz sanki sizin cebinizden çıkıyor gibi milletin maaşını kesmeye çalışıyorsunuz
Yol kullandirtmamaya çalışıyorsunuz

Sen kalkip maaş alma yolu kullanma ona oy vermediysen şunu bunu yapma dersen o zaman oda tabiki döner
Ben de vergi vermeyeyim askere gitmeyeyim o zaman der
Resmen yaptığıniz şey bölücülük

Tüm derdiniz bitti benim İnce benim başkanım demem mi gündeminiz oldu .
Evet gönlümün başkanı İnce
Sizin reisiniz benim için sadece Akp genel başkanı
Boşu boşuna al misketlerimi ver misketleri seviyesine inilmesin
Dün biri örnek vermişti
Yemek sipariş edince getirene teşekkür ediyormusunuz diye
Aynı hesap
Ben vergimi fazlasıyla veriyorum bu devlete

Devlette bi zahmet bana hizmet etsin

Sen kalkip maaş alma yolu kullanma ona oy vermediysen şunu bunu yapma dersen o zaman oda tabiki döner
Ben de vergi vermeyeyim askere gitmeyeyim o zaman der
Resmen yaptığıniz şey bölücülük
Ödediğim vergilerin fotosunu koysam bedava kullanma Hakkı'n bile var derler oy Oyyy ne vergiler veriyorum bir bilseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…