Basa gelmeden onyargili davranmak bana hic dogru gelmiyor... Turkiye bu secimin kiymetini bilemedi...Ben bazen ince secileydide gorseydik hep beraber diye dusunuyorum. Bu iktidardan oncesini hatirlamiyoki millet nerdeyse...
Ha bende ince gerceklestirir miydi vaadlerini? Bilmem..sanmiyorum. Bu yuzden oyum erdogana oldu. Ikna olsaydim inceye verirdim neden vermeyin? Ya da baska biri.. daha once yazdim yukarda birine.. bu milleti kim ikna ederse erdogandan iyi olduguna o kazanir.
Ha ayrica milletin kiraathane mevzusuna oy verdigini sanmiyorum. kiraathane vaadi karsisinda ince onca vaad vermisken secilmediyse, demekki yeterli kisiyi inandiramamis.
Burda kendini övmüş olmadın mı şimdi sen?? Bandan niye korkayım ki bende seni kibledim bu cümlenle küçümseyici kelimeler kullanarak tatlım.. :)
Daha bir önceki mesajinizda......size yazacagim inşallah; )Peki neden tum afislerinde tek devlet tek millet tek dil yaziyor bunu da bir aciklar misiniz?
Vaayyyy egoya bak.Yalnız bunu kendine değil başkalarının sana demesi lazım.Zira aynada kendini farklı gören ile ilgili bir karikatür cuk diye oturacak size.Sorun şu ki okuduğunuzu anlama_yorumlama_yordama probleminiz olduğu için o emojiyi koydum.Aah sen beni göz ardi etmemismiydin? Zaten emojiden baska sekilde cevap veremezsin sen biliyorum :)
Herkes benim gibi degil ya, akilli bir sekilde cümleler ile yorum yapacak. Ama bu forumda herkesi kabul ediyoruz, kabiliyetleri ve algi yetenekleri ne olursa olsun. Ne mutlu sana demi Elifcim :)
Evet onyargi var o kesin..Basa gelmeden onyargili davranmak bana hic dogru gelmiyor... Turkiye bu secimin kiymetini bilemedi...
O zaman bile isteye kek yemek icin oy verdim diyorsun bu da bir bakis acisi... o zaman senden ricam izledigin bir mitingin icerisinde Incenin vaadlerinin neler oldugunu siralayabilir misin? Zira ben hicbir yonunu Erdogana benzetemiyorum da iyi bir hatip olmasi disinda...
Ben size açıkladım. Son derece samimiyim. Öküz altında buzağı arayanlara ne diyeyim şimdi.teşekkür ederim cevabınız için
Net veya mesaj ortamında hepimiz bazen ne demek yada aslında neyi ifade etmek istediğimizi pek anlayamiyoruz
Hanımlar lütfen artık birbirinizi kırmayınız seçim bitti sonuçlar herkes için hayırlı olsun İnşallah güzel şeyler olur bir şeylerin değişmesi için artık partilerden çok kafaların değişmesi gerekiyor burada biz hanımlara büyük iş düşüyor çünkü toplumun ana yapı taşı kadınlardır yeni nesillerde onların dokunuşları var
Burada bana birşeyler katan arkadaşlarıma teşekkür ederim ben burada kendi kron yada müritlerimi değil doğruları yanlışları bir taraflara çekmeden objektif olarak sentez analiz yapabilen arkadaşlar aradım kendi koronumu oluşturmuyorum çünkü ben mükemmel değilim bildiğim söylediğim şeyler arasında yanlışlarda olacaktır .yaşadığım tecrübelerden çıkardığım fikirlerim vardır bazen köşeli olur,bazen sivri olur:) herkes ayni fikirde olmak zorunda degil olsa tuaf olmazmiydi zaten amaç birşeyler öğrenebilmek olmalı hep altedmek değil tarafına bakmadan doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilmek ne güzel ..
buradan bana birşeyler öğreten farkındalıgımı artiran arkadaşlara teşekkürler şimdilik hoscakalin çünki herşey tekrara dönmeye başladı o yüzden veda vaktidir hakkınızı helal edin kırdığım insanlar varsa özür dilerim...
Taklit mi ediyor ?Vallahi güzel dedin bak :)) resmen ince RTE'yi taklit ediyor.. kimseye inandırıcı gelmiyor oyüzden seçilemedi :))
Ne diye küçümsedi bütün yorumları okuyamıyorum çok fazla yorum oluyor gördüklerimi okuyabiliyorum... şimdi sen bunada bişey dersin artık görmedim diye :)) sonrada övünürsün..Onuda kibledinmi sonucta o'da beni kücümsedi demi?
Daha bir önceki mesajinizda......size yazacagim inşallah; )
Vaayyyy egoya bak.Yalnız bunu kendine değil başkalarının sana demesi lazım.Zira aynada kendini farklı gören ile ilgili bir karikatür cuk diye oturacak size.Sorun şu ki okuduğunuzu anlama_yorumlama_yordama probleminiz olduğu için o emojiyi koydum.
Siz coluguna cocugunuza kek yedirme derdindesiniz biz de nano teknoloji ogrensinler dunyaya yon versinler diyoruz... ne yaman celiski...
Akılli bir kadınsın gercekten :)Evet onyargi var o kesin..
Ole bise iddia etmiyorum:) tarafsiz bakmaya calisiom:) olay gene benim neci olduguma gelmesin gozunuzu sevim:)Akılli bir kadınsın gercekten :)
Ne diye küçümsedi bütün yorumları okuyamıyorum çok fazla yorum oluyor gördüklerimi okuyabiliyorum... şimdi sen bunada bişey dersin artık görmedim diye :)) sonrada övünürsün..
Ya merak ettim bak şimdi ben nerde hakaret ettimde kibledin?? Sorun kiblemende değil yanlış anlama istediğin gibi kible sonuçta Allah'tan ban yemiyoruz burdaki yöneticilerden yiyoruz...
Eğer sallamasyona diyorsan ben onu "kafadan atmak, uydurmak" anlamında dedim başka hakaret bir anlamı varsa da bilmiyorum... kiblemen de sorun değildi karşılıklı olmuş oldu :))
Farklı olarak bi "evlatlarım" demiş.. sizde "babacığım" deyin de sizinde bizden farkınız olsunTaklit mi ediyor ?
Rte bugüne kadar kime "evlatlarım"dedi acaba
Cok uzgunum evlatlarinizin iyi egitim aldigi dogru degil... dunya siralamasinda bir bakin bakalim Turkiye simdi nerede 16 yil once neredeymis?Benim evlatlarım devlet okuluna gidiyor ve maşallah çok iyi eğitim alıyorlar.
Talep edin herşey yapılıyor. Dilekçe verdik robotik kurslar olsun diye ders alıyorlar şimdi.
Akıl Oyunları dedik ayrı sınıf açıldı.
Arz taleptir bunlar. İsteyin yapılsın.
Şimdi bunların yanında bir de kek kitap vakit geçirecekleri bir mekan bence çok da iyi bir fikir.
Oturduğunuz yerde o da olsun bu da olsun isterseniz daha çok beklersiniz maalesef.
Yok ya okuz altinda buzagi aramayin :) cidden oyle dusundugum icin yazdim... bu onyargi cok var ama sizdeOle bise iddia etmiyorum:) tarafsiz bakmaya calisiom:) olay gene benim neci olduguma gelmesin gozunuzu sevim:)
Bizde varda sizde yok mu? diycem kopcaz burda birlikte:))Yok ya okuz altinda buzagi aramayin :) cidden oyle dusundugum icin yazdim... bu onyargi cok var ama sizde
Evet goz ardı etmiştim daha sonra giriş yapmadan okurken farkedip cevp yazmak için tekrar açmam gerekti ve kalmış öyle derdimnsiz değilsiniz sürekli sizle uğraşmıyorum. Neyse gerçekten üzülüyorum siz böyle yazdikca yanlış şeyler özgüveni olan insan ben ozguvenliyim demez :)Aa sen önce yazdiklarini yap (göz ardi etmek) ondan sonra benim okumam üzerine yorum yap cicim. Kendi vaadlerini tutamayan, politikacilarin vaadleri üzerine yorum yapiyor
Ayrica buna özgüven derler. Baskalarin bana ne oldugumu anlatmalarina ihtiyac duymuyorum.
Sen kendini övdüğün için dahil oldum canım sorun değil tatliş tatliş yeriz banlarımızı :))Ben seni kiblemedim ki. Ben pek insanlari kiblemem. Benlik birsey degil. Burda az sonra bende, Elifte, sende banlanacagiz cünkü Mune görecek yazilanlari.
Madem konusulanlardan, pardon, emojilananlardan haberin yoktu, o zaman olaya kendini dahil etmeyecektin. Ve bani neden yiyecegini gayet iyi biliyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?