Cemaatle o kadar da işiniz olmaz değilmiş demek ki, yakınen şahidiyim dediğinize göre ya o ortamdaydınız ya da kapıdan geçerken duydunuz. He yok o yurttan birinden duydum diyorsanız o da pek yakınen şahit olmak olmuyor bana göre.
Ayrıca 3 sene öncesine kadar cumhurbaşkanınız gayet de cemaatin içindeydi, sizin nasıl hiç işiniz olmadı? Yazdıklarınıza bakılırsa iktidari çıktıklarından beri baya takip ediyorsunuz herşeyi, cemaatle içiçe oldukları dönemde bu yanlış diyip eleştirdiniz mi? O dönemde yapılan seçimlerd bunlar yanlış yapıyor diyip oyunuzu geri çektiniz mi? Bunları yapmadıysanız siz de o cemaatli dönemin bir parçası olmuyor musunuz?
Hadsiz tek bir cümlem varsa bildirim de bulunup beni şikayet edebilirsiniz. Zaten haddimi aştıysam yönetim gerekli uyarıyı yapar.
Cemaat evinin kapısından geçmedim, akpye bugüne kadar tek bir oy vermedim, bu konuda sicilim temiz yani. Ama akpli değilim diye cumhurbaşkanınız tarafından fetöcü olarak itham ediliyorum, bu doğru mu peki?
O cemaat her yerdeydi Meclis dahil, vatandaştan acısı kat kat çıkartıldı. Meclis’ten bir kişi bile gitmedi, gidenlere de metal yorgunluğu kılıfı bulundu. Ama vatandaşa bakıyorum çocuğunu onların okuluna gönderdi diye açığa alınan, hatta karı koca görevden atılanlar var. Adam hemşire olmasına rağmen memleketimde iş bulamadı, çünkü vali adamın yüzüne seni işe alanın dükkanını kapatırım demiş, ki demiştir üslup sıkıntısı olan bir valiydi. Adam şu an sigortasız benzincide çalışıyor, karışı temizliğe gidiyor. Sebep ne? Çocuklarını onların kolejine gönderdiler. O koleje aynı sene bütün milletvekillerinin çocuğu gitti, hangisinin ekmek kapısı elinden alındı?
E şimdi Fethullah Gülen’le bir kere bile karşılıklı oturmamış partiye fetöcü de, bankasını kullandı okuluna gitti diye işten at. Ne güzel dünya valla. Keşke dünya bana da o kadar güzel olsa.