Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
vatan sevdasına düşseniz ülkenizi parça parça satan adama oy vermezsininz ayrıca o ölen 200 küsür vatan evladına bende acıyorum çünkü onlar sizin çok sevgili reisiniz ve fetönün arasındaki anlaşmazlık yüzünden vefat etti darbeden bikaç gün önce fetö topkapıdan kaftan çaldrmaya çalışırken devlet bunu bilmiyo muydu biliyodu alsaydı önlemini

Fetö Akp ile var olmadı 40 yıldır var benimde çevremden ona inanan insanlar vardı
Hatasını gördüğü anda ki ne yaptığıdır önemli olan
Ama fetö terör örgütüdür dedikten sonra iktidara inat oyları çalmak için onunla kol kola girme çabasına girenlere bakın siz önce

ben neyin ne olduğunu anlayabiliyorum benim düşüncem iktidarı sadece fetö konusunda eleştirmek değil eğitim ekonomi herşeyde sıfır benim için ve akp içinde hala fetöcüler var reisin temizlesin onları kendide dahil

Oyları çalmak ?
İktidara inat kol kola ?
Kimmiş onlar?
Merakımdan soruyorum.

İktidara karşı bir olan diğer taraf içindir sözüm
Yine de yapamadılar işte
Fetö yurtlarında gidin kızlaaar oy verin uçakla memleketinize gömdereceğiz sizi yeterki gidin CHP ya oy veriiiim diye yalvarıyorlardı da

Gözünüzle mi gördünüz, yoksa bu da Kabataş yalanı gibi ispatlanamayanlardan mı? Yoksa siz hala cemaatle ilişki kuranlardan mısınız?

Gözünüzle mi gördünüz, yoksa bu da Kabataş yalanı gibi ispatlanamayanlardan mı? Yoksa siz hala cemaatle ilişki kuranlardan mısınız?
Vallahi de billahi en yakın şahidiyim Trabzon kız yurdun da oldu bu durum ertesi gün yurdun yarısı boşalttı evlere çıktılar

Kendi aranızda diye tanımladığınız ve adına kurs dediğiniz şeyi biraz açar mısınız ? Herhangi bir cemaat uzantısı mı ?
Buralarda islam hakkında bilinmedik ne öğretiliyor ki.. internet elinizin altında..kıyamet kadar kaynak var okuyabileceginiz... akliniza yatmayanı sorabileceginiz onlarca site var. Sosyal medya var. Sorar yanyana koyar tartar secer akliniza en cok yatani devam edersiniz. Şart mı kapalı kapılar ardında fısır fısır konuşulması..
Ben Arapça kuran okumayı ve namaz sürelerini camide okudum ezberledim. Sonrası benim irademdi. Merak ettikçe okudum hala okuyorum. Su anda da fransiz bir gazetecinin Arap yarimadasinda gorev yaparken musluman olmaya nasil kara verdiginin hikayesi var elimde. Bir insan neden din degistirip müslüman olmak ister ? Bunu anlamaya calisiyorum. Allahin bahsettigi akli kullanmak ve calistirmak zorundayiz. Baskalarinin hikayesi ile var olamayiz. Yaradan ile aramizdaki son elci efendimiz SAV. Ve kutsal kitabimiz..
Ve Orada size kimsenin bilmediği neyi öğretiyorlar ?
Cay kahve muhabbeti ni polis basmaz kimsede bir şey demez.. hani ola ki cennetin anahtarı falan veriliyorsa geleyim bennde:)))
Bu kadarozgurlugunuz var bunu kaybetmemek için destekliyorsunuz.
Kurs yasal okul yasalken neden ayrıca gruplaşıkır ki ?

darbe olcağı zaman bütün sokaklar tutulur askerler mahallelere dayanır kimse sokağa çıkamaz asker öldürür komutsan hele öyle
Oyları çalmak ?
İktidara inat kol kola ?
Kimmiş onlar?
Merakımdan soruyorum.

Sen ben yaptık herhalde.Kandırıldık dediler çıktılar.Bu insanlarda sanki hiç alakalrı yokmuş gibi

feto diyor , darbe diyor, devlete sızdılar diyor.Bu nasıl bir sızmadır anlamadık.Akmışlar resmen

ne sızması.Ayıkla ayıkla bitmediler.
Ama her yere sızan meclise sızmamış. meclis sütten

çıkma akkaşık gibi maşallah.Yıllarca kandırıldı bu devlet ama devletin suçu yok.Ne istediler de

vermediler.

Onun içindir ki ya sen ya ben yapmışızdır.

Ben 3 sene camilere gittim okullar tatil olunca annem yaz tatilinde gönderirdi hiç birinde kurana geçmeden biterdi
Velhasıl geçen sene öğrendim öyle açayım interneti öğreneyim gibi olmuyor her sabah gittim geldim birer saat 1-1,5 ayda öğrendim elhamdulillah
Benim zamanımda ilçede bir kuran kursu vardı genelde isteyenler ilkokul bitikten sonra bir yıl ara verip kuran kursuna gidip bitirdikten sonra orta okula devam edilirdi
Benim annem bir senemizin gitmesine izin vermedi
Kuzenim bu şekilde yaptı mesela

Bizden önce yaşamış olanlar da bu imkan hiç olmadığı için kendi aralarında kursa giderlermiş bastıkları kurslarda bunlar oluyor

Telefonla yazdığım için uzun yazamıyorum kelime bütünlüğünü kaybediyorum bi taraftan bebeğimle uğraşıp emzirmeye çalışıyorum
Bahsettiğim kendi aralarında ki kurslar bilen bilmeyene öğretsin kursları bi cemaat uzantısı aramaya gerek Yok ayşe Fatma’ya öğretirken diyeyim

Tamam durumunuz bu peki.. son bir şey söyleyip bir daha da yazmayacağım size...hazir fetö den doğan bir boşluk var.. ve bu boşluğun çok da talibi..
Nitekim feto de böyle bir boşluktan faydalanıp hükümet desteği ile palazlandi.
O zaman kendinize dikkat edin. İbadet ediyorum sanırken vebale bulasir kandırıldık diye dizlerinizi döversiniz.
Allah işinizi rast getirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…