- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.886
- 30
vatan sevdasına düşseniz ülkenizi parça parça satan adama oy vermezsininz ayrıca o ölen 200 küsür vatan evladına bende acıyorum çünkü onlar sizin çok sevgili reisiniz ve fetönün arasındaki anlaşmazlık yüzünden vefat etti darbeden bikaç gün önce fetö topkapıdan kaftan çaldrmaya çalışırken devlet bunu bilmiyo muydu biliyodu alsaydı önleminiZaten bu yapılmaya çalışıldı tanklar merkezlere inmeye başladı askerler içimizde cirit attı daha ne olmasını bekliyordunuz
Eskiden kimin haberi oluyordu darbeden sabah uyanınca millet görüyordu askerin darbesini
Şimdi ise anı anına tv lerde gördük şahit olduk sosyal medya ile insanlar bir oldular
Ha bu arada hiç bir darbe teşebbüsünde bugüne kadar halka namlu uzatılmadı bu darbede tek fark insanlarda ki cesaretti kimse kimseyi zorla çıkartmadı vatan sevdasına düştük yollara hainlere geçit vermemek içindi mücadele
Sizin kastettiğimiz gibi hepsi senaryodan ibaret olsaydı kısadan keserlerdi onca şehit vermemiş olurduk
Şehitler köprüsünde şehit olanlardan biri de en yakın arkadaşı ve oğluydu
Artık neye neden saldıracağınızı şaşırdınız diye düşünüyorum
Aynen öyleCancağızım artık kurbanı kesip de dağıtan mı kaldı ? Herkes kesip dondurucuya istifliyor.. Bütün sene yiyor işte...
Her gün et yiyoruz diyenler onlardır işte :)))
Fetö Akp ile var olmadı 40 yıldır var benimde çevremden ona inanan insanlar vardıvatan sevdasına düşseniz ülkenizi parça parça satan adama oy vermezsininz ayrıca o ölen 200 küsür vatan evladına bende acıyorum çünkü onlar sizin çok sevgili reisiniz ve fetönün arasındaki anlaşmazlık yüzünden vefat etti darbeden bikaç gün önce fetö topkapıdan kaftan çaldrmaya çalışırken devlet bunu bilmiyo muydu biliyodu alsaydı önlemini
ben neyin ne olduğunu anlayabiliyorum benim düşüncem iktidarı sadece fetö konusunda eleştirmek değil eğitim ekonomi herşeyde sıfır benim için ve akp içinde hala fetöcüler var reisin temizlesin onları kendide dahilFetö Akp ile var olmadı 40 yıldır var benimde çevremden ona inanan insanlar vardı
Hatasını gördüğü anda ki ne yaptığıdır önemli olan
Ama fetö terör örgütüdür dedikten sonra iktidara inat oyları çalmak için onunla kol kola girme çabasına girenlere bakın siz önce
Şaka yapıosunno nasıl bişey ya sağlığım için bide süresine mi bakıcakmışım öncesinde para verip özele gittim diyeee
Ne diyim ki canım sağlıkta büyük devrimAynen canim
Yeni baslayan bir uygulamaymış Boylr seyleri hic duymayiz tabi haberlerde falan
Oyları çalmak ?Fetö Akp ile var olmadı 40 yıldır var benimde çevremden ona inanan insanlar vardı
Hatasını gördüğü anda ki ne yaptığıdır önemli olan
Ama fetö terör örgütüdür dedikten sonra iktidara inat oyları çalmak için onunla kol kola girme çabasına girenlere bakın siz önce
İktidara karşı bir olan diğer taraf içindir sözüm
Yine de yapamadılar işte
Fetö yurtlarında gidin kızlaaar oy verin uçakla memleketinize gömdereceğiz sizi yeterki gidin CHP ya oy veriiiim diye yalvarıyorlardı da
Vallahi de billahi en yakın şahidiyim Trabzon kız yurdun da oldu bu durum ertesi gün yurdun yarısı boşalttı evlere çıktılarGözünüzle mi gördünüz, yoksa bu da Kabataş yalanı gibi ispatlanamayanlardan mı? Yoksa siz hala cemaatle ilişki kuranlardan mısınız?
Cemaat ve ben :)Gözünüzle mi gördünüz, yoksa bu da Kabataş yalanı gibi ispatlanamayanlardan mı? Yoksa siz hala cemaatle ilişki kuranlardan mısınız?
Kendi aranızda diye tanımladığınız ve adına kurs dediğiniz şeyi biraz açar mısınız ? Herhangi bir cemaat uzantısı mı ?Bahsettiğim camiler değil bende camiye çok gittim kimse ona karışmıyordu zaten kurs veren hocalar içindi bu durum
Ya kuran kursları ya da camilere gidiliyordu zaten
Ama birde kendi aralarında kurslar vardı geçen sene bende gittim mesela hocamızın dediği bize bu imkan hiç bir zaman verilmedi perdeler kapalı sessiz sessiz okur ders verirdik şikayet anında defalarca zorla çıkartılıp götürüldük dediler birebir yaşamış insanları dinledim
darbe olcağı zaman bütün sokaklar tutulur askerler mahallelere dayanır kimse sokağa çıkamaz asker öldürür komutsan hele öyle
Oyları çalmak ?
İktidara inat kol kola ?
Kimmiş onlar?
Merakımdan soruyorum.
Ben 3 sene camilere gittim okullar tatil olunca annem yaz tatilinde gönderirdi hiç birinde kurana geçmeden biterdiKendi aranızda diye tanımladığınız ve adına kurs dediğiniz şeyi biraz açar mısınız ? Herhangi bir cemaat uzantısı mı ?
Buralarda islam hakkında bilinmedik ne öğretiliyor ki.. internet elinizin altında..kıyamet kadar kaynak var okuyabileceginiz... akliniza yatmayanı sorabileceginiz onlarca site var. Sosyal medya var. Sorar yanyana koyar tartar secer akliniza en cok yatani devam edersiniz. Şart mı kapalı kapılar ardında fısır fısır konuşulması..
Ben Arapça kuran okumayı ve namaz sürelerini camide okudum ezberledim. Sonrası benim irademdi. Merak ettikçe okudum hala okuyorum. Su anda da fransiz bir gazetecinin Arap yarimadasinda gorev yaparken musluman olmaya nasil kara verdiginin hikayesi var elimde. Bir insan neden din degistirip müslüman olmak ister ? Bunu anlamaya calisiyorum. Allahin bahsettigi akli kullanmak ve calistirmak zorundayiz. Baskalarinin hikayesi ile var olamayiz. Yaradan ile aramizdaki son elci efendimiz SAV. Ve kutsal kitabimiz..
Ve Orada size kimsenin bilmediği neyi öğretiyorlar ?
Cay kahve muhabbeti ni polis basmaz kimsede bir şey demez.. hani ola ki cennetin anahtarı falan veriliyorsa geleyim bennde:)))
Tamam durumunuz bu peki.. son bir şey söyleyip bir daha da yazmayacağım size...hazir fetö den doğan bir boşluk var.. ve bu boşluğun çok da talibi..Ben 3 sene camilere gittim okullar tatil olunca annem yaz tatilinde gönderirdi hiç birinde kurana geçmeden biterdi
Velhasıl geçen sene öğrendim öyle açayım interneti öğreneyim gibi olmuyor her sabah gittim geldim birer saat 1-1,5 ayda öğrendim elhamdulillah
Benim zamanımda ilçede bir kuran kursu vardı genelde isteyenler ilkokul bitikten sonra bir yıl ara verip kuran kursuna gidip bitirdikten sonra orta okula devam edilirdi
Benim annem bir senemizin gitmesine izin vermedi
Kuzenim bu şekilde yaptı mesela