Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Hahaha aynen din deyince sadece İslam vsr sanılıyor oysaki bir Hindu kadar kimse sahip çıkmaz dinine

Kafa yapımızda ne var ayol..
Madem bizde şu var bu var diyorsun,bende diyorum ki senin dediğinden başka partilerde de var diyorum..
Bu kadar açık ve net yani..

Diyenlerde hatalı diyoruz.
Herkes ağzından çıkana dikkat etse hiç sıkıntı kalmayacak?

Çok çirkin bir ifade bu..

Simdi onu bunu sunu sikayet etmekle tehtid ediyorsun sonra da bana kim oldugumu soruyosun sana ne benim kim oldugumdan burada atip tutan sensin

Ben kanunun şahsıma verdiği yetkiyi birey olarak kullanıyorum.
Kimseyi tehdit etmem ben yapacağımı yaparım.
İddiaları vardı öne sürdü , bende gerçeğin araştırılması için Cimeri bilgilendirdim.
Sana mı dert oldu hayırdır sana seni ilgilendiren ne ?
Atıp tutmam ben bir atarım gittiği yerde kalır...

Ikı gündür okuyup okuyup çıkıyorum artık yazmadan duramadım
Çok mu zor hep birlikte yaşamak bu ülkede birlik içinde neden toplumun temel taşı olmazsa olmazı biz kadınlar bile böyle cümleler kuruyoruz komşumuz annemiz babamız hatta eşimiz evladımız bizimle farklı görüşe sahip olabilir saygı duymak ilişkimize devam etmek Zorundayız birbirimizi neden sarhoş dinsiz örümcek kafalı cahil diye nitelendiriyoruz geldi ve geçti sonucunu hep beraber yaşamak görmek zorundayız yapacak şey beklemek

Kafa yapımızda ne var ayol..
Madem bizde şu var bu var diyorsun,bende diyorum ki senin dediğinden başka partilerde de var diyorum..
Bu kadar açık ve net yani..

Çok çirkin bir ifade bu..

Katılıyorum sana.ben diğer partileri kötülemedim ama sıkıntı burda işte.
Arkadaş söyledi bende saygı duyarım siz öyleyseniz dedim.

Çevremde bir sürü insan var hepsi akp li mi sanıyorsunuz.canım ciğerim en yakınım chpli.
Birbirimizin tercihini biliyoruz ama hiç siyaset konuşmuyoruz.niye? Birbirimizi kormaktan korkuyoruz.

Ama burda herkes birbirini kolayca kırıyor.malesef bende tahriklere geliyorum.dinsiz kelimesini umarım yanlış anlamamışsındır.kimseyi kırmak istemem.yanlış anladıysanda özür dilerim.

Şikayet etmesi seni neden rahatsız etti?
Burada herkes kendi fikrini hissiyatini iddiasini paylasiyor hifanurcum onemli bir secimi geride biraktik bunun olumlu vayahut olumsuz sonuclarini hep beraber yasayip gorecegiz... internette surusune bereket video iddia dolasirken herkesin bir takim konulara karsi supheleri olustu dogal olarak... burada bu suphelerin varligini belirtecek sekilde yazilmis yazilara veyahut secim sonrasi duygusal bir sekilde kendini ifade eden karsit goruste de olsa insanlara cızzzzzz haaaa sikayet ederim kiracaksin bacagini oturacaksin asagi seklinde insanlari sindirmeye calisan zihniyete her ne olursa olsun karsi cikarim... herkes ayni gemide burada batarsak da cikarsak da bu hep beraber olur bu sebeple farkli goruslerde de olsak seninle bence sana da dogru gelmemeli bu durum

O zaman sana iyi atmalar

Sorun ne biliyormusun herkes kendi değerlerini öne getiriyor burada.
İster namaz kıl orucunu tut,ister çatlayana kadar iç hiç öenmli değil.
Birbirimize saygı duymayı öğreneceğiz..
En önemliside siyasette fanatik olmamayı öğreneceğiz..
Bazı söylemler cidden çok çirkin bunu kimse kabullenmez sen ben yada bir başkası..

Benden bu kadar.
Kuzum yerlerde oynuyor anası siyaset peşinde :)
Git çocuğunla oyna azcık zalım ana diyor vicdanım :)

Aman ha kizlar an itibariyle burada kendini forumun jandarmasi sanan bir arkadas var cızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…