Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Boşuna kendinizi yormayın 5 değil 1000 yılda beklesiniz chp bu ülkenin başına gelmeyecek

evet gerçekten buna takıldım.. yapılmadı diye biliyorum.. Netten araştırmaya üşendim size sordum ne var ki bunda bu kadar hiddetlenecek ?

Bilmediği için değil dalga geçiyor kendince

Mune Hanım, sanırım bazı üyelerin, özellikle olayları çarpıtıp ''DİNE'' Getirdiğini Görmüyorsunuz!!
Ben, Dini bir paylaşım yaptıgım da, günlerce ceza veriyorsunuz maşallah.

Farkındaysanız tüm üyelere uyarım var topikte, direkt suçlayıcı dille yazıp inanca saygısızlık yapan varsa kötü içerik yaparsınız, kötü içerik olmadan kim ne yazmış bilmediğimi sürekli anlattığım bir üyesiniz, bir kere daha tekrarlamama gerek olmadığını sanıyorum zira zeki bir kadınsınız, sizin aldığınız uyarılar ki yeniden masaya yatırmayalım isterseniz gebelik bölümünde bile farklı dinleri hedef gösteren yazılar, ayrıca sanırım size özelden de defalarca yazmıştım, uyarı sürenizi ben belirlemiyorum, "SİSTEM" ceza puanlarınızın toplamına göre süre belirler.

Şimdi müsade ederseniz siteye girmiş erkek üyelikler olmuş, onlara işlem yapmam lazım.

Bu sene teog yapılmadı. Bu senenin orta sonları geçen sene teog yapılacakmış gibi çalıştılar, kurslara gittiler, özel ders aldılar. Sonra sizin başkumandanınız bir gün “teog kaldırılsın” dedi, milli eğitim bakanı da “baş üstüne kumandanım” dedi ve 1 gecede teog kaldırıldı, yerine getirilen sistemde tonlarca açık var. Çok yakınımdan 2 orta son öğrencisi geçen sene meslek lisesi hayalleri kurarken şu an açıkta kaldılar.
Evet bu sene de teog yapılsaydı, yeni sistem de 1 sene boyunca iyice ölçüp tartılarak insanların karşısına çıkarılsaydı ve doğru düzgün anlatılsaydı hak verirdim ki teog doğru bir sistem değildi zaten. Ama başkumandan öyle uygun görmedi.
Paragraflarca yazıp da kendinizi haklı ilan ediyorsunuz da azıcık daha araştırarak kısa ve öz yazın, aklarsınız belki öyle yapınca başkumandanınızı.

Bu Ülke nelere maruz kaldığını bizler çok iyi biliyoruz ve RAHMANIN Bizlere NİMET olarak görediği ERDOĞANA'DA Dört elle sarılıp destek veriyoruz çok şükür
Sen uçmuşsun mümkünse siz gibilerin oyu sayılmasın ya tabi rahman onu size peygamber olarak gönderdi son peygamber hz.recep deyinde kurtulalım başkomutanında anlamını sen öğren bence öyle telefondan milleti sokağa davet etmekle olmuyo o işler

ben bugun bu forumda aydınlandım. Neden derseniz;

-önceden insanlar hücrede yaşıyordu, ezan sesine hasretti. Cumaya gidenleri çıkışta kırbaçla ceza veriyorlardı. Şimdi herkes özgür.
- özellikle basın-yayın medya özgürlüğü var mesela TRT sürekli İnce ve Akşener mitinglerini veriyor. Kesinlikle her kanal ve gazete objektif.
-Alım gücü çok yükseldi, enflasyon %11in altına düşmese de durmadan indirim oluyor hiç BİNDİRİM olmuyor
-KDVsi, ÖTVsi zaten hiç yok. Elin amerikalısı bir bmw'yi 50.000e alırken biz 200.000den alıyoruz şanımız yürüsün büyük ülkeyiz ya daha çok para vereceğiz elbette
-Yıllık et tüketim seviyemiz kişi başı 4 tona tekabül ediyor, az daha kasarsak ABD'yi yakalayacağız. Çok şükür bugunlere, akp önecesi kuru soğan bulgura talimken şimdi her öğün hangi eti yiyeceğimizi şaşırıyoruz.
-Elin hindistanında Tac Mahal vardı, ispanyasında El Hamra sarayı vardı hep özeniyordum "bizim neden sarayımız yok bıbıcım?" diye ağlıyordum, e sarayımız da var çok şükür en değerli ESERimiz.
-Eğitim sistemimiz zaten muhteşem, işsizlik neredeyse sıfır. Neden derseniz 200 tane üniversite açıp binlerce vasıfsız mezun yarattıktan sonra e adam mühendis olsa da eşek değil istihdam var gitsin bulaşıkçı olsun maksat İŞ, tamamen şımarık insanımız iş beğenmiyor.
-Tarım da hayvancılık gibi uçmuş durumda, ithal tohum yabancı bakliyat bunların hepsi uydurma dış mihrakların oyunu.

valla yazdıkca içim açıldı, güzel günler göreceğiz güneşli günler. Eksiğim varsa sizler de tamamlarsınız.

Türkiyenin önünde dedi yahu keşke yüzüne söyleseydi

Siz önce büyük harfle yazmanın manasını öğrenin, ondan sonra burada tartışın.

Bilmediği için değil dalga geçiyor kendince
Dalga geçmedim. Şaşırdım okuyunca sordum. Sizin yazacak 2 satırınız yok diye başkaları üzerinden yürümeyin. Beni alintilayip bana yazın. Varsa şayet bir fikriniz ya da yanlışımı ispatlayacak kendi doğrunuz...

Ben sizi Çok iyi anlıyorum da, siz beni anlamıyorsunuz mune hanım.
Bakın, ben 1 hadisi örnek vermemden yola çıkıp 10gün ceza alıyorken, burada millet bana onlarca yorum yapmış ve hepside ''DİNDEN'' Yola çıkmış. Onlar sorunca suç olmuyor da, ben cevap yazınca neden suç oluyor?! Diyorum ben.
Bir konuda aynı olay başıma geldi çünkü. Siyaset sayfasında 28 şubattaki başörtü zulmünden örnek verdiğim için 10gün ceza yedim. Hatırlarsanız en son cezamı ''Ezan sesinden bir tek İblis Rahatsız Olur'' Dediğim için aldım. Ama benim verdiğim bu örnek suç olurken, Onların, çocukların uygulamalı dini eğitim almasına karşı çıkmaları suç olmuyor.
Yemin ederim bende şaşırdım artık. Bu DİNİ KONU KATEGORİSİNE HANGİ KELİMELER GİRİYOR?! Bende ögreneyim de, bundan sonra dikkat edeyim bari.
Ben Yönetime,MUHALEFET Olmak gibi bir gayem ASLA YOK. Ama ben yönetimin kurallarını bir türlü çözemedim gitti. Millet harıl harıl dinden örnekler verip AK Partililere saldırıyor. Dini alet ettiniz vs. Ama ben basit bir örnekte, topun agzında güme gidiyorum

Şimdi burada ben, Muharrem İncenin, sözlerindeki çelişkiden örnek verdim. Millet çıkdı olayı Ezana, Camiye Namaz getirdi.
Hayırda bu ülkede ''DİN ÖZGÜRLÜĞÜ YOK MU Kİ, BİZLERE, ARABİSTANA GİDİN'' Deme KÜSTAHLIĞINI GÖSTEREBİLİYORLAR!!!...
Bu Ülke Hiç kimsenin tekelinde DEĞİLDİR!!!!..
Bu VATAN için, senin benim onun dedesi Kan döküp, can verdiyse şayet,Bu ÜLKEDE, bende Paşalar gibi Aslanlar gibi ÖZGÜRCE yaşama hakkına SAHİBİM Diye Düşünüyorum!!!...
Daha İKTİDAR Sahibi bile değilken, sırf Dini vecibemizi eda ediyoruz diye, bize ''YALLAH ARABİSTANA'' Deme Cüretkarlığını gösterenler, Acaba yarın iktidar olsalar ne yaparlar dı, hiç düşünemiyorum bile

He başkomutan evinde oturan komutan

Bütün samimiyetimle şunu söylemek istiyorum size... Benim annem 69 yaşında. Ben 44 yaşındayım. Ben kendimi bildim bileli başı kapalı ve namazını hep kıldı. Teyzelerim, halalarım ve ablamında... Evimizde ezan sesi, kuran sesi hiç eksik olmadı. Orucumuzu tuttuk. Hacca giden oldu, umreye giden oldu.. Universite mezunu kızlarımız bir dünya. Başı açık olanı da var olmayanı da...
Bize kimse müdahale etmedi.. Aynı ülkedeyiz.. Ben anlamıyorum..
Bir dönem ünv. yasak vardı ( bunu asla onaylamam ve doğru bulmamdım.) ama kendi halinde insanlara kimse ibadet etme, namaz kılma, oruç tutma demedi yahu...
Bu kadar abartmayın din elden gidiyor diye... Gitmez.. Gidemez...

Sana verilecek çok güzel cevaplar var ama, eğer o cevapları yazarsa şayeti, dini paylaşım yasak kuralına uymadığım için ceza alırım. Nitekim de, kaç defa ceza aldım artık sayısını unuttum
28 Şubat zulmünü iyi araştır derim!!..

Benim babam asker. 2000 senesinde Çok kısa bir dönem yaklaşık 2-3 ay, bulunduğu garnizon komutanı kıllık yaptı, başörtülü olanlar başını açacak yoksa lojmandan çıkın dedi. Kimi lojmandan çıktı, kimi başını açtı. Annem de başını açanlardan biri. Ama dediğim gibi 2-3 ay sonra bu adamı şikayet etmişler, görevden atıldı. Yerine gelen komutan da böyle saçma şey olmaz, herkes istediğini yaşayabilir dedi konu kapandı. Can hıraş hükümeti savunanlar, bu 2-3 ayı tüm ömürlerince yaşamış gibi davrananlar işte. Çünkü işlerine böyle geliyor. Çünkü büyük ihtimalle akp örgütlerinden birine üyeler ve önünde bazı kapılar açılıyor. (Çevremde örneği çok o yüzden böyle diyorum. Kadın kollarına üye olup da durumu sıfırken kendine mağaza açanları biliyorum) he herkes yapıyordur demiyorum, Allah korkusu olan illa ki vardır aralarında, ama bazı kapılar da önlerine daha kolay açılıyordur tahminim.
Oy verenlere değil ama sırf bu partiye üye oldukları için önünde kapı açılanlara, ben hak etmişken benim yerime işe girenlere haramdır benim hakkım. Rabbim öbür dünyada hesap soracak onlara. Yoksa çok fakir olup da 2 paket makarnadan medet umanlara haram etsem ne etmesem ne.

üniversite yasağı evrene aittir bu arada not düşelim. tasvip etmiyorum bunu dindar olmamama rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…