sebebini sordugun için bende toplumdaki durumu analiz ettigim kadarıyla kendimce söylüyorum canımbaşörtü mü sadece işiniz gücünüz başörtü mü devlet başörtüsüyle yönetilmiyo buldu işte dinden bir yer ağzında din din din sizi kandırsın sizde kanmaya devam edin zaten bu adam ülkeye ne yaptı diye sorulduğunda yada niye oy veriyosunuz dendiğinde eee başörtüsü serbest bu mu yani mantık
yol yapcağına fabrika yapsın beton dikceğine park yapsın piknik alanı yapsın doğudan herkes buraya geliyo yahu zaten biz geçinemiyoruz geçen burda biri diyo ki çiftçi yorulmasın diye yardım edilmiyo Allahım mantığa bak işte düz kafa doğuyada yatırım yapsın millet eksin biçsin bahçesine köyünde rahat yaşasın batı batıda rahat doğu doğuda rahat olsun yaşasın doğuda niye yatırım yok beton dikmekten koca koca binalar yeşillik alan yok neymiş yolmuşSoru soruyorsun cevabı yok?
Adam iki oğlunu askere göndermemiş şehitliği övüyor.Bu bile yeter yaaa.
Binalarla betonla övünmek de bizim millete has.Bu saray demokratik bir ülkede
yapılsa, demokratik bir ülkede dünyanın en güzel şehirlerinden birine betonla
ihanet edilse bırak cb yi komple hükümet istifa eder.
eee başörtüsü serbest noldu küçücük çocuklar okulda başörtülü kara çarşaflar altında kadın mı erkek mi belli değil 13 14 yaşında kızlar kapalı başörtü karın doyurmuyo çoğu insanımız açyani tek derdimiz başörtü değilsebebini sordugun için bende toplumdaki durumu analiz ettigim kadarıyla kendimce söylüyorum canım
iktidarda bunu gayet güzel kulanıyor zaten görmüyormusun bencede sadece bunun için oy vermek dogru degil tabiki
devletin baş örtüyle yönetilmediginin farkındayım ayrıca sadece bas örtü değil belli kesimin kafasına zamanında fazla vurulmuş ki düşünme melekelerini kaybetmiş demek ki o kesimbaşörtü mü sadece işiniz gücünüz başörtü mü devlet başörtüsüyle yönetilmiyo buldu işte dinden bir yer ağzında din din din sizi kandırsın sizde kanmaya devam edin zaten bu adam ülkeye ne yaptı diye sorulduğunda yada niye oy veriyosunuz dendiğinde eee başörtüsü serbest bu mu yani mantık
farkındayım canım bencede degil sebebini sordun söyledimeee başörtüsü serbest noldu küçücük çocuklar okulda başörtülü kara çarşaflar altında kadın mı erkek mi belli değil 13 14 yaşında kızlar kapalı başörtü karın doyurmuyo çoğu insanımız açyani tek derdimiz başörtü değil
TEŞEKKÜR EDERİM :)farkındayım canım bencede degil sebebini sordun söyledim
yol yapcağına fabrika yapsın beton dikceğine park yapsın piknik alanı yapsın doğudan herkes buraya geliyo yahu zaten biz geçinemiyoruz geçen burda biri diyo ki çiftçi yorulmasın diye yardım edilmiyo Allahım mantığa bak işte düz kafa doğuyada yatırım yapsın millet eksin biçsin bahçesine köyünde rahat yaşasın batı batıda rahat doğu doğuda rahat olsun yaşasın doğuda niye yatırım yok beton dikmekten koca koca binalar yeşillik alan yok neymiş yolmuş
bilmiyorumda yarın öbür gün reisleri öldüğünde napcaklar onu merak ediyorum reiste reis deyip veriyolarCahillik kadar kötü birşey yok.Anlamıyor.Anlamaya çalışmıyor.
Spor salonlarında toplantı yapıyorlar.Her ay o şehrin milletvekili, bakan v.s. katılıp icraat anlatıyor.
Bir toplantıda anlatığı, biz üretiyoruz 5 lira Çinden alıyoruz 2 lira .Niye uğraşalım?Daha ucuza
malediyoruz diyor.Salon alkış kıyamet.Çünkü sadece lafa bakıyor sonuçlarını düşünmüyor.
Sen üreticiyi kanunlarla korumazsan, herşeyi ithal etmeye kalkarsan , üretmezsen insanlar
nerede çalışacak??? Bir müddet sonra o müşteri olduğun ülkeler sana sopayı sallamaycak mı?
Benim istediğim gibi davranmazsan ambargo uygularım diye.
ne makarna ne kömür sebebi sadece bu ve bundan daha beter manzaraları yaşayan insanların,ailelerinin yaşadıgı duygu
Eeee ne güzel işte bak şimdi bunların hepsi serbest... Dini eğitim alsın çocuğum diyenler yollasınlar vakıf okullarına... Ensar ve türevleri bir yığın vakıf okulu var... Onlar evladını gözden çıkardıktan sonra bizlik bir şey yok demek istiyorum da... Diyemiyorum.. Çünkü çocuklara kıyamıyorum....ne makarna ne kömür sebebi sadece bu ve bundan daha beter manzaraları yaşayan insanların,ailelerinin yaşadıgı duygu
Eeee ne güzel işte bak şimdi bunların hepsi serbest... Dini eğitim alsın çocuğum diyenler yollasınlar vakıf okullarına... Ensar ve türevleri bir yığın vakıf okulu var... Onlar evladını gözden çıkardıktan sonra bizlik bir şey yok demek istiyorum da... Diyemiyorum.. Çünkü çocuklara kıyamıyorum....ne makarna ne kömür sebebi sadece bu ve bundan daha beter manzaraları yaşayan insanların,ailelerinin yaşadıgı duygu
Nedense orta yolu bulamıyoruz bir türlü herkes istediği gibi yaşasın kimse kimseye baskı yapmasın özelikle güçlü olanlar kendi yaşam tarzını başkasına dayatmasın tek dileğim bu devlette denetciligini iyi yapabilmeli tabiki vakıflarda değil ama okullarda seçmeli kuranı kerim dersi var oradan alabilir isteyenler dersini devlet denetiminde olur en azından benim oğlan orta okula gidiyor seçmeli kuranı kerim dersi alıyor haftada iki saat gayet memunun eskiden olsa imkansızdı bu.İmambhatibin savunucusu değilim hiç gitmedim çocuklarında gitmiyor benimde bazı eleştirilerin var hatta imam hatip zihniyetine ama isteyenler gidebilmeli veya şu gönderdiğim videodaki olay olmamalı o çocuk onu yaşamalıdır orada o da bu ülkenin evladı hep beraber bizim çocuklarımız bu ülkenin geleceği[/QUOTE]Eeee ne güzel işte bak şimdi bunların hepsi serbest... Dini eğitim alsın çocuğum diyenler yollasınlar vakıf okullarına... Ensar ve türevleri bir yığın vakıf okulu var... Onlar evladını gözden çıkardıktan sonra bizlik bir şey yok demek istiyorum da... Diyemiyorum.. Çünkü çocuklara kıyamıyorum....(( Tövbe estağfurullah...
Bu arada kızkardeşim İmam Hatip okumak istedi. Tamamen kendi tercihi ile...
1 yılın sonunda artık gitmeyeceğini söyledi.... Defterinin arka kapağına kalp resmi çizdiği için hocaları sınıfta herkesin içinde ' o..... olacaksın, bu ne ' demiş... Sadece bir örnek...
Bu kafanın verdiği eğitimi alıp sonrasında BDV de konular, konular...
Eeee ne güzel işte bak şimdi bunların hepsi serbest... Dini eğitim alsın çocuğum diyenler yollasınlar vakıf okullarına... Ensar ve türevleri bir yığın vakıf okulu var... Onlar evladını gözden çıkardıktan sonra bizlik bir şey yok demek istiyorum da... Diyemiyorum.. Çünkü çocuklara kıyamıyorum....(( Tövbe estağfurullah...
Bu arada kızkardeşim İmam Hatip okumak istedi. Tamamen kendi tercihi ile...
1 yılın sonunda artık gitmeyeceğini söyledi.... Defterinin arka kapağına kalp resmi çizdiği için hocaları sınıfta herkesin içinde ' o..... olacaksın, bu ne ' demiş... Sadece bir örnek...
Bu kafanın verdiği eğitimi alıp sonrasında BDV de konular, konular...
Şöyle bi oturup etrafıma bakınca Mustafa Kemal Atatürk ün halkla bir olup savaşarak kazandığı memleketi mi görüyorum ama siz göremezsiniz tabi işinize gelmez yollara bakın yollarapardon da, sizin evladınız spor dersini gidip spor salonlarında mı alıyor? Müzik dersini gidip müzik salonlarında mı alıyor?
O Öğretmen, velilerin izni olmadan o çocukların bir tanesini dahi okul kapısından dışarı çıkaramaz!!!!..
O çocuklar toplu şekilde camiye götürülmüşse şayet, velilerden yazılı ve imzalı izin kağıdı alınmıştır. Velilerin izni dahilinde yapılmış bir faaliyete, karışmaya kimin ne hakkı var?!.. Benim orta2 giden kızımı, okulun hemen karşısındaki camiye götürülmesi için, bende imzalı yazılı izin kağıdı aldılar. Yani bu işler keyfe kader yapılmıyor!!..
Müzeye giden, pikniğe giden, baleye ve sinamaya giden ve götürülen çocuklara, izin var.Ama velilerin onayı olsa dahi, camiye götürülmeye izin yok.Öyle mi?!Sizin izin vermiyor olmanız ve hoş karşılamıyor olmanız, herkesin de, sizin gibi düşüneceği anlamına gelmez!. Milletin şahsi kararlarına neden saygı göstermiyorsunuz ve göstermiyorlar ACABA?!
Şöyle bir etrafına baksan, ne demek istediğimi anlarsın. Yürüdüğün yollardan, oturup dinlendiğin parktan, denizin altından giden MARMARAY'dan, 3 köprü ve 3 havaalanı gibi eserlerden mesala.
Hangi eserler olduğunu ÖĞRENMEN için, başkan adaylarının vaatlerine bakmanız bile yeterli yani
Siz hiç ''Başkan Olunca, Beyaz Sarayı Satacağım'' diyen, abd başkan adayı gördünüz mü?!
Her ay bende detaylı inceliyorum . Her baktığımda da çıldırıyorum. Şikayette de bulundum haddinden fazla fazla para ödediğimiz için, sonuç yok.
Hele TRT payını hiç hiç anlamıyorum. KDV nin KDV sini alan bir milletiz.
Scarlet, anlıyorum ama bu sefer bireylerin kişisel inançlarına kadar giriliyor, zaten siyaset ayrıştırıyor, bir de üyelerin inançları ortaya atılınca çok ağır laflar ediliyor, o yüzden olmasa daha iyi.Aslında burada bizi mazur görmeniz gerek Mune hanım, çünkü siyasete dini bizden önce baştaki yönetim karıştırdığı ve bu şekilde rant sağladığı için ister istemez konuya din karışıyor.