- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
pardon da, sizin evladınız spor dersini gidip spor salonlarında mı alıyor? Müzik dersini gidip müzik salonlarında mı alıyor?
O Öğretmen, velilerin izni olmadan o çocukların bir tanesini dahi okul kapısından dışarı çıkaramaz!!!!..
O çocuklar toplu şekilde camiye götürülmüşse şayet, velilerden yazılı ve imzalı izin kağıdı alınmıştır. Velilerin izni dahilinde yapılmış bir faaliyete, karışmaya kimin ne hakkı var?!.. Benim orta2 giden kızımı, okulun hemen karşısındaki camiye götürülmesi için, bende imzalı yazılı izin kağıdı aldılar. Yani bu işler keyfe kader yapılmıyor!!..
Müzeye giden, pikniğe giden, baleye ve sinamaya giden ve götürülen çocuklara, izin var.Ama velilerin onayı olsa dahi, camiye götürülmeye izin yok.Öyle mi?! Sizin izin vermiyor olmanız ve hoş karşılamıyor olmanız, herkesin de, sizin gibi düşüneceği anlamına gelmez!. Milletin şahsi kararlarına neden saygı göstermiyorsunuz ve göstermiyorlar ACABA?!
Şöyle bir etrafına baksan, ne demek istediğimi anlarsın. Yürüdüğün yollardan, oturup dinlendiğin parktan, denizin altından giden MARMARAY'dan, 3 köprü ve 3 havaalanı gibi eserlerden mesala.
Hangi eserler olduğunu ÖĞRENMEN için, başkan adaylarının vaatlerine bakmanız bile yeterli yani
Siz hiç ''Başkan Olunca, Beyaz Sarayı Satacağım'' diyen, abd başkan adayı gördünüz mü?!
Oturduğum semtte otopark yapılmasın diye mücadele ettiğimiz 3 parktan birinde oturup dinlenirken, her sene kırıp tekrar yapılan yamuk yumuk kaldırımlarda yürürken , 3.köprünün bedelini çatır çatır vergilerle zamlarla öderken bu söylediklerini düşünücem. Marmaray için bişey diyemicem şahsen kullanmıyorum çünkü klostrofobi işte naparsın...
Ayrıca sorun camiye gitmek değil orda uygulama yaptırılması diye düşünüyorum şahsen. Ki ilkokul orta okul zamanlarında bizde bu gezilere gittik Edirne'ye bile ama hiç bi öğretmen bize orda abdest aldırıp namaz kıldırtmadı. Daha çok tarihi mimarisi hakkında bilgilendirmeler yapılmıştı.
Çocuklar müzik spor derslerini bu alanlardaki salonlarda yapsalar garip mi olurdu sizin için ben anlayamadım da o kısmı o sorunuzu?
Beyaz Saray'la Ak-sarayı isim benzerliğinden dolayı mı karşılaştırdınız onu da merak ettim doğrusu?