Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Bence vercek cevabınız yok.
Ben neyi eleştirdiğimi biliyorum ama siz neyi savunduğunuzu bile bilmiyorsunuz.
Neyse uzatmaya gerek yok. Anladım ben sizi...

Nasil ben hem dindar olmayip hem müslüman olabilirim sizce? Ben dindar degilim, hicbir din'e inanmiyorum. Ve örnegi' gayet gecerli. Siz müslümansiniz. Siz istermisiniz cocugunuzun farkli bir dinden ibadeti dayatilmasi? Neticede o cocuklarin arasindada benim gibi anne babalar vardir. Yada kendisi dini egitim vermek isteyenler.

Neticede okul her kesimi kucaklamak zorunda. Orasi kuran kursu degil.ki.

Muharrem İnce diyor ki.. Köprü yapmak kolay... Yol da yapmak kolay.. Sarayı bilim yuvası yapacağım diyor.. Bilim yuvası.

Buna mi inandiniz siz simdi? Hic bu ulkenin siyaset tarihine bakma geregi hissetmediniz, cunki reis diyorsa dogrudur. He mi? Vah ki vah..
CHP 1950'ye dek Turkiye'yi tek basina yonetti. Batirdiysa o zaman batirmistir. Icraatlerine bir bakalim? Isgalden yeni kurtulmus, yanmis yakilmis, Osmanli borclari ile de taclandirilmis, erkeklerin ve genclerinin cogunlugunu Istiklal harbinde kaybetmis bir Turkiye almislar. Tek bir fabrika yok, Bir kac metre asfalt yol var, demiryollarinin tumu Ingiltereye ait. Ulkede okur yazar orani yuzde 7. Domates, pamuk, tahil ihrac ederek Osmanli borclarinin tamamini odeyen, yuzlerce fabrika, binlerce kilometre asfalt yol yapan, tum demiryollarini Ingiltereden geri satin alarak ve genisleterek yurdu demiraglarla oren, ogrenmesi iki yili bulan Arapca alfabesinin yerine latin alfabesini gecirerek ilk on yilda okur yazar oranini yuzde 7den yuzde 30lara cikartan bir CHP.. 30 yil iktidarlari boyunca ulkeyi nasil batirdiklarini anlatirim ama sayfa almaz. AKPnin 16 yilda sata sata bitiremediklerine bir goz atmaniz belki bir fikir verir. Onlar da bu sayfaya sigmaz cunki. Bir ara Ecevit bir koalisyon hukumeti ile basa geldi ve tum dunyanin itirazina aldirmayip Kibris cikartmasini gerceklestirdi, yil 1974. Bir CHP icraati size, ulkeyi batirmak icin..

MHPye gelince.. Bu ulkeyi 70 yildir yoneten sag partilerden hic "asiri sag" olarak bilinen bu partiye sira gelmis mi bilmem, iktidar olduklarini hatirlamiyorum. Son yillarda AKPye degneklik ederek kendini bitirmis bir parti, bu sayede Turkiyenin bitirilmesini destekledigi icin Tayyip MHP konusunda hakli olabilir sadece.

Milli degerleri sahiplenmek size zor geliyor, belli. Milli bayramlari sabote etmenizden belli. Milli duygularla birbirine bagli olmayan bir ulkeyi parcalamak ne kolay olacaktir. Ulus istemiyorsunuz, ummet istiyorsunujz. O yuzden milli bayramlar out, dini bayramlar in. Turkluk out, Araplik in. Cumhuriyet out, Osmanlicilik in. Her taraf Arap, Suriyeli, Afgan, El nusra, Hizbullah, El kaide doldu. Hepsi in, Turkluk out. Turk milletini minik minik parcalara ayirdiniz, Turk Kurt Alevi Sunni Ermeni Laz vesaire vesaire.. Minik minik parcalar kolay tutup kolay kirilirlar cunki. Sonra da Turkiye parcalaniyor dedigimizde, mis.. mis.. diye dalga gecersiniz. Devam edin, bakalim bu yolun sonu nereye cikacak hep birlikte gorecegiz, omrumuz varsa diyecegim, ama o gunler pek de uzak sayilmaz artik maalesef..

Bunu sonuna kadar okuyup adam akıllı kavrayacaklırndan hiççççç emin değilimm... Yüreğinizden öperim sizi...

şu konuya yazmayayım diyorum ama tutamıyorum kendimi
elhamdülillah Müslümanım
ama müslüman olmak ve camide namaz kılmak ile ilkokul çocuğunu alıp camiye götürüp toplu abdest aldırıp namaz kıldırmak aynı şey mi?
benim çocuğuma yapılmasını istemem
din çok hassas bir şey, ehil ellerde olmazsa çok art niyetli kullanılabilecek bir şey veya aşırı baskı oluşturabilecek bir şey

bundan 27-30 yıl önce, ortaokulda, din dersinde sureleri ezberleyemezsek ceza alacağız diye nefret etmiştim ben din dersinden

benim çocuklarım çok gitmiştir camiye, teravihe ama bu olaylar ailenin sorumluluğundadır. eğer imam hatip okulu değilse öğretmen bilgi verir, teoride öğretir, teorik olarak öğrenmiş mi öğrenememiş mi bakar ama uygulatması ona düşmez

daha önceki mesajlarımdan da anlaşılacağı üzere muharrem ince'yi veya iyi partiyi desteklemiyorum, 100 oyum olsa birini vermem ama sırf tü kaka demek için de böyle yapmamak lazım

Bunu sonuna kadar okuyup adam akıllı kavrayacaklırndan hiççççç emin değilimm... Yüreğinizden öperim sizi...
Tesekkurler.. Okuyacaklarini veya anlayabileceklerini ben de sanmiyorum. Yazdim oyle.. Dursun bir kenarda.. Yazmamistim demeyeyim, bari vicdanim rahat olsun.

Bayılıyorumm seni de okumayaa

İnanç insanın özelidir, kendisini bağlar aynı ibadet gibi.İleri demokrasi diye yırtınılan aslında budur.

Halkın özeline müdahil olmamak.
(Ama onlar sanırım bu terimi havalı buluyorlar ve kullanıyorlar.)

Ne zaman ki tüm dünya insanları (modern dünya insanları artık bunu kabul ediyor zaten) birbirlerinin

özeline müdahale etmekten, kendi çizgisine çekmeye çalışmaktan vazgeçecek o zaman hepimiz

huzur bulacağız.

Çünkü topum içinde aldığımız rollerde aslolan insani özelliklerdir.Bunun içinde sadece akıl

ve vicdan gereklidir.

Aynı şeyler uluslararası ilişkiler için de geçerli.Ne zaman ki ülkeler birbirlerinin işine burnunu

sokmayacak (örnek bizim Suriye politikamız) o zaman dünyaya barış hakim olacaktır.

Eeeee gene kim haklı??? Kimin dediğine geliyoruz???

Son düzenleme:
Hanımlar,
3-5 sayfa okuyabildim, kötü içerik olmadan 100 küsür sayfayı okuyup tek tek ne yazılmış takip mümkün olamaz ama okuduğum sayfalarda Cumhurbaşkanı adaylarının inançları sorgulanmış, siyaset üzerine konuşun ama rica ediyorum din üzerine yürümeyin, sonra birini göğe çıkarırken diğerini yerden yere vuruyorsunuz.
Burada Cumhurbaşkanı seçiyoruz, inanç sizler için önemliyse veya önemsizse kendi içinizde değerlendirmesini yapar, seçiminizi ona göre yaparsınız, sitede herkes aynı dinin mensubu değil, laf söylerken insanları inançları yüzünden kırıyorsunuz sonra.

Bunlar eser değil semer.Arkadaşım sen kaç oda evde oturuyorsun da 1150 odalı sarayı eser olarak görüp

övünüyorsun??? Bu saydıklarının bu ülkeye maliyeti hakkında bir fikrin var mı?

Bir Türk vatandaşının dolaylı vergilerle beraber kazancından ödediği vergi oranını biliyor musun?

Neyle övündüğünün farkında mısın???

Allahaşkına bir google Merkelin ofisi yaz gör.O ülke tek bir markasıyla bu ülkeyi satın alır.

Neyin havasını kime atıyorsunuz???

pardon da, sizin evladınız spor dersini gidip spor salonlarında mı alıyor? Müzik dersini gidip müzik salonlarında mı alıyor?
O Öğretmen, velilerin izni olmadan o çocukların bir tanesini dahi okul kapısından dışarı çıkaramaz!!!!..
O çocuklar toplu şekilde camiye götürülmüşse şayet, velilerden yazılı ve imzalı izin kağıdı alınmıştır. Velilerin izni dahilinde yapılmış bir faaliyete, karışmaya kimin ne hakkı var?!.. Benim orta2 giden kızımı, okulun hemen karşısındaki camiye götürülmesi için, bende imzalı yazılı izin kağıdı aldılar. Yani bu işler keyfe kader yapılmıyor!!..
Müzeye giden, pikniğe giden, baleye ve sinamaya giden ve götürülen çocuklara, izin var.Ama velilerin onayı olsa dahi, camiye götürülmeye izin yok.Öyle mi?! Sizin izin vermiyor olmanız ve hoş karşılamıyor olmanız, herkesin de, sizin gibi düşüneceği anlamına gelmez!. Milletin şahsi kararlarına neden saygı göstermiyorsunuz ve göstermiyorlar ACABA?!

Hangi eserler mesela
Şöyle bir etrafına baksan, ne demek istediğimi anlarsın. Yürüdüğün yollardan, oturup dinlendiğin parktan, denizin altından giden MARMARAY'dan, 3 köprü ve 3 havaalanı gibi eserlerden mesala.
Hangi eserler olduğunu ÖĞRENMEN için, başkan adaylarının vaatlerine bakmanız bile yeterli yani

Siz hiç ''Başkan Olunca, Beyaz Sarayı Satacağım'' diyen, abd başkan adayı gördünüz mü?!

Muharrem İnce diyor ki.. Köprü yapmak kolay... Yol da yapmak kolay.. Sarayı bilim yuvası yapacağım diyor.. Bilim yuvası.

bilim yuvası yapmaksa zor olan
ak parti döneminde bir çok bilim merkezi açıldı ama
Üsküdar
Eskişehir
Gaziantep
Bursa
Kocaeli
Konya vs
bunlar dışında çocuk üniversiteleri,
ismek (1996 da rte tarafından)...vs

Mune dine girmeyin dedi, cevap yazamıyorum o yüzden

Mune dine girmeyin dedi, cevap yazamıyorum o yüzden
Uyarıyı dikkate aldığınız için teşekkür ederim muzurtilki, siyaset zaten yeterince hararetli bir ortam, konuya din de karışınca işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor topiklerde, herkesin inancı da İbadeti de kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…