Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Özü sözü bir olan aday mı?!:KK57: Muharrem inceden bahsediyorsunuz, değil mi?:olamaz:
Aday gösterildiği gün, cuma namazı kılan, ezan okunurken susan ve bir gün sonra tv ekranlarından ise, ''Ezan okunurken konuşulmaz diye bir şey yoktur'' Diyen, küçükken kuran kursuna gittim. Ayetel kürsüyü ezberledim. Vs. Vs. Vs. gibi örnekleri olan Adam mı, özü sözü bir:oha:
photo.php

Yazılanı bile okumuyorsunuz değil mi şaşırmadım :KK66:
Bu fotoğraftaki de Muharrem İnce'nin oğlu zaten
Screenshot_20180513-234345.jpg

Yazılanı bile okumuyorsunuz değil mi şaşırmadım :KK66:
Bu fotoğraftaki de Muharrem İnce'nin oğlu zaten Eki Görüntüle 2146213
Kişi kendi nefsinden sorumludur!..
Nuh a.s. Lut A.s. buna en güzel örnektir!..
Binali Yıldırımı, siz o masada gördünüz mü?
Muharrem incenin, keşke oğlu bu hareketleri yapsaydı da, kendi ''ÖZÜ SÖZÜ BİR OLAN'' Aday olsaydı

Çok beğenerek okudum, teşekkür ederim paylaşım için.
Başlıkta bir kaç mesajda epey anlatmaya çalıştım, demek istediğim buydu aslında ama yaşanmış bir şey ortaya konunca daha bir netleşiyor. :)

Ek olarak, Anadolu insanı kıymet verir bu gibi ziyaretlere. Rahmetli dedem 13 yaşından 88 yaşına kadar esnaf idi.
Kenan Evren ziyarete gelmiş darbe zamanı çarşıya, çayını da onun dükkanında içmiş. Sonra yıllar geçmiş, tekrar geldiğinde yine onun dükkanına uğramış bu sefer fotoğraf çekilmişler.
Yıllar yılı dükkanının duvarındaydı o fotoğraf.
Dedemin Kenan Evren ile en ufak bir ortak noktası olamazdı :) ama o devlet erkanına saygı, onu adam yerine koyup 2. Kez gelmesi falan adama sonraki bilmem kaç yıl o fotoğrafı duvarda astırdı.

Bu benim hikayem degil yalniz, dedigim gibi eksi'de görmüstüm :)

Ve bende katiliyorum, muhalefetinde cok yalnislari var. Özelikle Baykaldan sonraki dönem cok feci. Hep " nede olsa sol kesimden oy geliyor, birsey yapmamiza gerek yok" mantigi vardi ki bazen halen var diye düsünüyorum. Yani akp'nin yolunu actiklari cok kesin ve net.

Ancak mesela benim icin soru isareti olan anadolu kesimi degil. Mesela orta sinif yada üniversite mezun olan kisiler. Burdada bir kaci ile konustum fakat tam bir iletisim olmuyor. Sorularima cevap alamiyorum. Ekonomik durum, egitim durumu (teogun kalkmasi), torpilsiz is bulmasini iyicen zorlasmasi,.. Bunlari hisetmeleri lazim. Yani bir alis verise gidip 200 lira harcanmasi.

Ona ragmen niye halen oy veriliyor? Bu israr nedir? Sadece muhalefetten kaynaklanamaz. Yani mesela ben olsam artik bir noktadan sonra borclardan bezip, baskasina oy vermeye razi olurdum.

Bu konuda fikriniz nedir?

Muharrem incenin, keşke oğlu bu hareketleri yapsaydı da, kendi ''ÖZÜ SÖZÜ BİR OLAN'' Aday olsaydı
Armut dibine düşer diye bir söz vardır severim :KK66:
İşinize geldiği gibi
İnce'nin oğlu yapsaydı bunu yine aynı şekilde vururdunuz.
Uğur Dündar'ın programında bende vardım.Bizzat canlı şahidiyim yani
Ezan okunurken susuldu ama ses seviyesi fazla yüksek olmadığı için devam edildi.
Ayrıca ezan okunurken konuşulmaz diye bir kural varda bunu sadece siz mi biliyorsunuz anlamadım ??
Şu yazdıklarınızı kendi düşüncedaşlarınıza ballandıra ballandıra anlatabilirsiniz.
Ne de olsa din üzerinden siyaset yapmak sizin işiniz :KK66:

Özü sözü bir olan aday mı?!:KK57: Muharrem inceden bahsediyorsunuz, değil mi?:olamaz:
Aday gösterildiği gün, cuma namazı kılan, ezan okunurken susan ve bir gün sonra tv ekranlarından ise, ''Ezan okunurken konuşulmaz diye bir şey yoktur'' Diyen, küçükken kuran kursuna gittim. Ayetel kürsüyü ezberledim. Vs. Vs. Vs. gibi örnekleri olan Adam mı, özü sözü bir:oha:
32349338_2146061528948200_5662925997662535680_n.jpg

photo.php

Nereden biliyorsunuz Ince'nin daha önce hic namaz kilmadigini? Dindar olmasi bir kritermi? Erdogan helikopteri ile gidiyor, yüzlerce korumasi ile. Ki ibadetin gizlisi daha iyi degilmiydi?

Ve evet bence ilkokul cocuklarina toplu sekilde camide abdest ve namaz aldirtmalari yalnistir. Ben dindar degilim mesela, bu benim cocuguma yapilsa bende sikayette bulunurdum. Cocugumun dinler üzerine ders görmesi baska, bir din'in dayatilmasi baska. Mesela sizin cocugunuzu kiliste götürüp orada katolik ibadet ettirseler ne düsünürdünüz?

Nereden biliyorsunuz Ince'nin daha önce hic namaz kilmadigini? Dindar olmasi bir kritermi? Erdogan helikopteri ile gidiyor, yüzlerce korumasi ile. Ki ibadetin gizlisi daha iyi degilmiydi?

Ve evet bence ilkokul cocuklarina toplu sekilde camide abdest ve namaz aldirtmalari yalnistir. Ben dindar degilim mesela, bu benim cocuguma yapilsa bende sikayette bulunurdum. Cocugumun dinler üzerine ders görmesi baska, bir din'in dayatilmasi baska. Mesela sizin cocugunuzu kiliste götürüp orada katolik ibadet ettirseler ne düsünürdünüz?
En son Cuma namazına giderken ülke taarruza geçmişti resmen.
Hani gösteriş günahdı ?!

Özü sözü bir demek ne demek bir de sizden dinleyelim... Bir önceki mesajımın da cevabını verirseniz çok minnettar olabilirim... Özü sözü bir evet... Dün iki ayyaş dediğine işler iyi gitmeyince Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün kurmuş olduğu cumhuriyeti ilelebet devam ettireceğiz minvalinde döndürmek özü sözü birlik oluyordu... Allahım bir övgüler bir övgüler... Ama tabi bunlar hep özü sözü birlikten... Mesela bir de şu Tc ibaresini tabelalardan kaldırıp, andımızı kaldırmak da özü sözü birliğe dahil mi? Biz Türk milleti olduğumuza göre bizim özümüz sözümüz andımızdır, marşımızıdır... Ama bütünnn değerleri ayaklar altına aldığınız yetmedi... İnsanlar Atatürkçü oldukları için gavur ilan edildiler... Fakat sonra bir kucaklamalar falan heppp özü sözü birlikten... Sahi ne oldu bir ara istiklal marşının bestesini değiştirip ilahi formatı geliyordu.. Oldu mu o iş? Özü sözü bir ama marşı andı farklı... Ben çözemedim.. Andımızı biliyorsunuzdur diye düşünüyorum.. Sahi biliyor musunuz? Orda Türküm doğruyum çalışkanım diyor...

O lafi cok karizmatik adamin laf atmayin valla:)) kimde var o kadar karizma :)))

Yaw niye ikna etmeye calisiyonuz birbirinizi :) ugrasmayin kalp kirmayin bosu bosuna :)
Kocalarınız böyle akşamdan sabaha, sabahtan akşama fikir değiştirse, bir dediği öncekini tutmasa kaç gün dayanırsınız çok merak ediyorum :))))

Dindar değil ama müslüman olduğunuzu varsayıyorum.. verdiğiniz örneğin konuyla ne alakası var?? Farklı dinden olan bir rütüelin çocuğunuza yapılmasıyla sizin uygulamadığınız dininizin bi sünnetinin çocuğa öğretilmesi aynı şey mi??

Hipnoz ???
Valla hipnoz olmayacak kadar aklı selimiz çok şükür
Demek ki hipnoz edemediği insanlar da var.
Iyide hipnoz olmak icin aklinin ucmus olmasi gerekmez.. hipnoz edildin mi hic uzmani tarafindan? Ciddi soruyorum.. olduysan anlarsin olmadiysan arastirmani oneririm. Akilla ilgisi yok :)

X