- 20 Mart 2008
- 141.584
- 213.099
- 1.423
- 60
Benim tanidiklarim 2 yaptilar kimsede silah zoruyla yaptirmadi:) erdogancilar ama 3 yapmadilar yani:)) demekki herkes ozgurmus:)
Anlayamıyorum, adam asgari ücretle çalışıyor kira veriyor, geçim sıkıntısının dibini yaşıyor ve hala "istikrar sürecek" diyorcevap veriyorum benim tuzum kuru demek yani cahilik
Hayir sevgi degil o insani ululastirmak.taparcasina konusmak baska hic bise degilAbla bole bi msj sizi niye bu kadar ilgilendiriyo:) giden omur senden mi gidiyo? Adam seviyo solemis ne var bunda.. sevgiye bile tahammulsuz millet olmusuz vay be
Abla bole bi msj sizi niye bu kadar ilgilendiriyo:) giden omur senden mi gidiyo? Adam seviyo solemis ne var bunda.. sevgiye bile tahammulsuz millet olmusuz vay be
Allah akpyle mi size adalet yaşatıyo güldürme beni ya
Var olan elden gitti atatürkten sonra ama erdoganla geri geldi unutmayalimmmmmn hele siz eski turkiyeyi unutmamanız lazım burda en iyi yaş itibariyle siz ysamisnzİşte bu sizler fanatizme giriyor,sevgininde bir sınırı olmalı değilmi...
Abartmaya gerek yok..
Sonra bize diyorlar,sizlerde Atatürk'ü ilahlaştırıyorsunuz diye.
Hayır yok öyle birşey,biz sadece seviyoruz ülkemizi yoktan var etti var olanda elden gitti işte..
Bi zamanlarda tek cocuk yapin iki cocuk yapin diyodu o zamanki siyasiler.. yeni birsey degil bu..niye biliyonmu? Is yok nasil bakicam onlara diye.. her donem bu soylemler oluyoBak böyle çocuk meselesi özeldir anlatabiliyormuyum,bir başkası istiyor yapın diye çocuk yapılmaz..
Söylenmez diyorum..
Canim bende karsit goruslulerden birisiyim.ataturkude cok seviyorum.yoktan var eden sadece yuce Rabbim.ataturk akliyla ileri gorusluluguyle Allahin da yardimiyla bu ulkeyi kurtardi diyelim.İşte bu sizler fanatizme giriyor,sevgininde bir sınırı olmalı değilmi...
Abartmaya gerek yok..
Hayır yok öyle birşey,biz sadece seviyoruz ülkemizi yoktan var etti var olanda elden gitti işte..
Ataturkle kiyas etme bence o bi hata olur.İşte bu sizler fanatizme giriyor,sevgininde bir sınırı olmalı değilmi...
Abartmaya gerek yok..
Var olan elden gitti Atatürkle öyle mi, 16 yıllık iktidarda kaç ada Yunanistan'a bırakıldı biliyor musunuz siz? Caner kalesi bir Türk toprağıydı şimdi?Var olan elden gitti atatürkten sonra ama erdoganla geri geldi unutmayalimmmmmn hele siz eski turkiyeyi unutmamanız lazım burda en iyi yaş itibariyle siz ysamisnz
Niyeki? Sen demezmisin sevdigin birine omrumden alsin sana versin diye? Ben demisimdir zamaninda.. ululastirdigimdanda degilHayir sevgi degil o insani ululastirmak.taparcasina konusmak baska hic bise degil
evet sizin gibiler yüzünden ülkenin geleceğini gördüğüm için sinirlerim bozukGül arkadaşım gül.dünden beri sinirlerin bozulmuştur senin
Seçim dönemi öncesi halkın büyük çoğunluğu, pahalılıktan, işsizlikten, enflasyondan, terör sorunundan, suriyelilerden say say bitmez hepsinden şikayetçi ama seçim döneminde oylar yine aynı partiyebunun adı cehalet midir, çaresizlik midir, başka bir seçenek olmaması mıdır varın cevabını siz verin
hahahahha batsınlar borç batağına artık umrumda değilAnlayamıyorum, adam asgari ücretle çalışıyor kira veriyor, geçim sıkıntısının dibini yaşıyor ve hala "istikrar sürecek" diyoryahu hangi istikrar bu
O onun terbiyesizliği hemşerim... Abartmadan yapılması kafidir her şeyin.Saygı duyarım elbette,ama öyle bir mesajlar varki bunları hiç görmedin herhalde.
Benim ömrümden al sana versin ne demek söylermisin bana..
Acaba nasıl okuyorsunuz bi düzgün okuyun önce yazdığını ben atatürkten yani atatürk vefat ettikten sonra elden gitti erdoganla geri geldi diyorum nasıl okuyorsunuz yada anliuorsunzVar olan elden gitti Atatürkle öyle mi, 16 yıllık iktidarda kaç ada Yunanistan'a bırakıldı biliyor musunuz siz? Caner kalesi bir Türk toprağıydı şimdi?
Hic kimseye oyle bise demedim.Rabbim omrunu uzun etsin demisimdir ama benim omrumden sana versin demedimNiyeki? Sen demezmisin sevdigin birine omrumden alsin sana versin diye? Ben demisimdir zamaninda.. ululastirdigimdanda degil
MHP İttifakınız olmasa yüze 50 bile yoksunuz farkında mısınızYüzde 50+1 alan kazanır.
Dedim ya kandırılarak kazanılan bir zafer sizinki..
Kadına hakaret edildi.
Çocuk sayısına karar verildi.
Atatürk'e hakaret ettiler.
Teröre destek verdiler.
Askeri yok saydılar.
Ülkese satılmadık birşey bırakmadılar.
Sonrada çıkıp bu soğan niye bu kadar pahalı dmeyin..
En önemlisi dün üzerinden insanları kandırdılar insanları...
Elde kuran mitinge ben çıkmadım demi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?