En azından Kılıçdaroğlu olmuş olsa idi muhatap akşam konuşurdu, fazla oy aldık bu seçimde diye beyanatta bulunurduOnu destekleyen o kadar insana yaptığı ayıptır bu bana kalırsa.
Saat 12 yi bekliyorum bakalım ne diyecek.
Meral Akşener de ortada yok.
Önceden 50lerde tek başına gezen adam zaten şuan 44lerde geziyo dünkü tayyibin oyu gerçekte yüzde 44tür yüzde 54 53 değilErdoğan sonuçlardan hiç memnun değil bana kalırsa.
Sevinen halk istediği gibi Zafer kutlasın Erdoğan bir yerde yanlışların olduğunu görüyor. Oy artırması gerekirken aslında artıramadığının farkında.
Ezici bir üstünlükle almadı başkanlığı ki milletvekili sayısında daha fazla olmasını istiyordu.
tehdit mi başka bir şey mi bilmiyoruz da bilemeyecegiz de ama birşeylerin normal olmadığı çok açıkdün mv çıktı 3 kez konuşma yaptı tehdit olsa adam söylemez mi
İnanılmaz senaryolar yazıyorlar yapmayın Allah aşkına ya
Hazımsızlıklar devam ediyor
Biri senaryo kurmuş ince rehin tutuluyomuş,biri der Allah uzun vermez çünkü kanser.. bak bak bak..
Ne zamandan beri Allahın verdiği ömrü tahmin eder olduk.yıllardır kanser ölsede geberse dediniz.
Siz böyle derken benim ağzı dualı milletim, Allahım benim ömründen al ona ver diye dua etti.
Bu millet hangi cumhurbaşkanı için böyle dua etti.kimi bu kadar bağrına bastı söylesenize..
Bu seçimden çok umutluydunuz değilmi?
Ama olmadı tıpki muharremin dediği gibi "Olmuyor olmuyor olmuyor" yada yine yendi yine yendi yine yendi" dediği gibi
geleceği görüyomuş demekki mübarek zat
kimmiş adam ?Yalnız , ADAM kazandı deyince herkes ADAM ın kim olduğunu anlıyor
Coook şükür cok guzel sabaha uyandık...
Bir tek sizin ağzınız dualı değilmi...
Dini böyle kullanıyorsunuz işte..
Sanki bizler dinsiziz...
kutlayın kutlayın ülkenin batmadan önceki son halini kutlayın başkanlıkla yönetilen müslüman ülkler gibi olcaz bekleyin sizElhamdülillah.dünki coşku muhteşemdi
Adayına sorarsınkimmiş adam ?
sormamam gerek yok ben kimin ne olduğunu biliyorum ama siz neyin ne olduğunu göremiycek kadar gözleriniz kapanmışAdayına sorarsın
kutlayın kutlayın ülkenin batmadan önceki son halini kutlayın başkanlıkla yönetilen müslüman ülkler gibi olcaz bekleyin siz
Niye yazik olsun:) ozgurlukse ozgurluk:) ataturkun chp si nerde? Getir ona versin bu hor gordugunuz kadinlar madem:) neden bu kabullenememe anlayamiyorum valla..secme secilmeyi Atatutk verdi diye sonsuza kadar chp ye gebe mi kalsin bu kadinlar? Hmm baya ozgurce bi dusunce dogrusu:)valla özellikle bakıyorum kadınlar daha çok akpyi destekliyo yazık Atama sizler için seçme hakkı vermiş onun düşmanlarına oy verdiniz ama diyorum bu yazıyı gün gelcek göstercem bu oylarınız hepimizin başına dert olcak
konuş konuş hele sizler fetö içinde aynı diyodunuz konuşun ama diyorum Allahın adaleti yakINDIR" yav he he "
Siz böyle derken benim ağzı dualı milletim, Allahım benim ömründen al ona ver diye dua etti.
Ben öylemi dedim demedim.
Demekki üzerine alınmışsın
Eki Görüntüle 2161131 her sene oldugu gibi
Bırak zafer sarhoşu olsunlar, anlamıyorlar işte 1400 sayfa anlattık burada. Kendimizi bunların ufkunu açacağız diye yormayalım. Bunlar reis ne yaparsa yapsın "dıj mihrakları cehapeyi sevindirmeyelim, yağ kuyrukları" diyerek oy verirler.kimmiş adam ?
konuş konuş hele sizler fetö içinde aynı diyodunuz konuşun ama diyorum Allahın adaleti yakINDIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?