40 milyon oy çok değil mi? İlginç bir seçim gecesi hiçbir aday ortada yok.Ben şöyle bir duyum aldım ama gerçekliği tartışılır, yani kesin bilgimi bilmiyorum o yüzden size kaynak gösteremiyorum ama YSKda hala oyların sayım işleminin bitmesini bekleyen insanlar varmış, yine kesin olmayan bilgi duyduğumu diyorum o yüzden ne kadar itibar edilir bilmiyorum sayılmamış 40 milyon oy var deniyor, eğer gerçekse onların sayılması bekleniyordur belki.
Ya da belki morali çok bozulmuş da olabilir, sonuçta seçim kampanyasına emek verdi, etrafında toplanan kalabalığa inandı, kendi memleketinde bile beklediği sonuca ulaşamadı, bunun üzüntüsünü yaşıyor da olabilir.
Ben şöyle bir duyum aldım ama gerçekliği tartışılır, yani kesin bilgimi bilmiyorum o yüzden size kaynak gösteremiyorum ama YSKda hala oyların sayım işleminin bitmesini bekleyen insanlar varmış, yine kesin olmayan bilgi duyduğumu diyorum o yüzden ne kadar itibar edilir bilmiyorum sayılmamış 40 milyon oy var deniyor, eğer gerçekse onların sayılması bekleniyordur belki.
Ya da belki morali çok bozulmuş da olabilir, sonuçta seçim kampanyasına emek verdi, etrafında toplanan kalabalığa inandı, kendi memleketinde bile beklediği sonuca ulaşamadı, bunun üzüntüsünü yaşıyor da olabilir.
Bu seçimden İnce’nin galip çıktığını düşünüyorum ben, partinin başına geçeceği hususunda.Ben de anlamadım. Adam ortada yok.
Anlamsız bir msj ve twitterda attıgı 12de yapacagı basın toplantısı duyurusu. Bu kadar.
Bence oyların sayılmasını bekliyorBen şöyle bir duyum aldım ama gerçekliği tartışılır, yani kesin bilgimi bilmiyorum o yüzden size kaynak gösteremiyorum ama YSKda hala oyların sayım işleminin bitmesini bekleyen insanlar varmış, yine kesin olmayan bilgi duyduğumu diyorum o yüzden ne kadar itibar edilir bilmiyorum sayılmamış 40 milyon oy var deniyor, eğer gerçekse onların sayılması bekleniyordur belki.
Evet o kadar 50 bin avukatla şunu yaparım falan deyince bekledik ama yok... Hoş diğer açıklamalarinda da şöyle olacak böyle olacak ama beni bekleyin terk etmeyin dedi hep. İnsanlar bekliyor ama ortada yok. Kimse yok o ayrı:)Seçmeni olarak bekledik ama malesef Aciklama yapmadı.. Üzüldük mü evet..
Evet o kadar 50 bin avukatla şunu yaparım falan deyince bekledik ama yok... Hoş diğer açıklamalarinda da şöyle olacak böyle olacak ama beni bekleyin terk etmeyin dedi hep. İnsanlar bekliyor ama ortada yok. Kimse yok o ayrı:)
Meral Hanım da ortada yok sanki...
Ben şöyle bir duyum aldım ama gerçekliği tartışılır, yani kesin bilgimi bilmiyorum o yüzden size kaynak gösteremiyorum ama YSKda hala oyların sayım işleminin bitmesini bekleyen insanlar varmış, yine kesin olmayan bilgi duyduğumu diyorum o yüzden ne kadar itibar edilir bilmiyorum sayılmamış 40 milyon oy var deniyor, eğer gerçekse onların sayılması bekleniyordur belki.
Bu seçimden İnce’nin galip çıktığını düşünüyorum ben, partinin başına geçeceği hususunda.
Bu hareketi seçmenleri tarafından tepki görürse gerçekten kaybedecek galiba.
40 milyon oy çok değil mi? İlginç bir seçim gecesi hiçbir aday ortada yok.
Etrafındaki kalabalık onu yanıltmadı ama neyse abla..
Temel bey açıklama yaptı ablaValla bana da abartı bir rakam geldi ama benim duyduğum bu, doğruluğu tartışılır, gerçek bir rakam mıdır bilmiyorum.
Ablacım oy verenler ne kadar üzüldüyse adaylar da o kadar üzülmüştür, şu anki ruh hallerini bilemem, varsayım üzerinden gidiyorum, yarın ola hayrola mutlaka bir açıklaması vardır diye düşünüyorum, sadece Muharrem İnce değil, Meral hanımdan da ses soluk yok, Temel bey bir açıklama yaptı mı? Sanki ondan da açıklama gelmedi.
Doğu Perinçek'se Fox tv canlı yayına bağlanıp sinir krizi geçirdi, en azından ben öyle algıladım.
Öyle mi o zaman ben takip edememişim, zaten burayla ilgilenmekten haberleri dinleyemedim, bir tek Perinçek'in sesini duydum, net olarak ne dediğini bile anlamadım, benim KK üssü mutfak olduğundan salona kulak kabartmak zor oluyor :) ama kızgındı, onu hissettim ses tonundan.Temel bey açıklama yaptı abla
BekliyoruzErdoğan Ankara'ya gelmiş,balkon konuşması yapacakmış birazdan.
Sonunda. Esas yetkili o sonuçtaYsk açıklama yapıyor
Aynen bendeHuzur içinde uyuyabiliriz
Ben geri döndümBekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?