Bence de hepiniz kapatın yoksa ben alacağım sazı elime :))))Birşey söyleyecegim arkadaşlarım kuranı kerim arapca ama bir çok dilde meali var dileyen öğreniyor, dileyen soruyor, ezanda arapça o kadar. Neyi savunuyor niye yoruyorsunuz kendinizi. Kuran evrenseldir.Lütfen artık kapatabilir misiniz bu konuyu.
İndiği dil arapça olduğu için degistirlme gibi bi şey soz konusu olmazTanrı uludur ile Allahû ekber arasında hiçbir fark yok.
Bir de İslamiyet sadece Araplar için gönderilmiş bir din olmadığı için haliyle Arapça tekelinde de ilerlememeli. Her dilde ibadet edilebilmeli ki evrensellik düşüncesine zeval gelmesin.
Al abla bencede.Hayır ogrenmek,uygulamak gibi kaygısı yok kimsenin olsa canım feda,ama çürütmek kaygısı içindeler.Bence de hepiniz kapatın yoksa ben alacağım sazı elime :))))
Bu bile önemli değil mi?Yaaa kiyamam o kazayı duydum ama bu kadar ciddi olduğunu bilmiyodumkiyamam nasıl oldu acaba
Gelmiyor :) Allah ozel isim 99 isimden sadece 1 tanesi.. tanri : God olarak gecer.. Allah isminin baska bi karsiligi yok baska bi dilde mesela..Sorun şu ki mesela ben kimsenin ibadetini Arapça olarak yapmasına kafayi takmıyorum tercihtir diyerek saygi duyuyorum.
Ama ben Türkçe ibadet edersem Atayiiiiz püüü ezan Türkçe olur muymuş, münafıklık yapmayın,müslüman mahallesinde salyangoz satmayın hülooooğğğ şeklinde tepki alıyorum.
Neden ?
Ayrica Allah ve Tanrı aynı anlama geliyor.
OkeyKoca koca harflerle yazayım mıııı ? Dini içerik yazmıyoruz yasak, topik seçim topiği.
Oy yüzdeleri diyoruz, adaylar diyoruz, hu huuuu konuya dönün, bu yolun sonu tünel
Elbette çok cok önemli .Aklim o masumumda şu an nerde öğrenebiliriz acabaBu bile önemli değil mi?
Milyonlar merakla balkon konuşmasını bekliyor.
Erdoğan O çocuk için konuşmayı kesiyor, hastaneye gittiği söyleniyor,balkon konuşmasını O çocuk için iptal ediyor.
CHP tarafında tuhaf, belirsiz bir ortam, hiç hoş olmadı bu
Sanirim bi secimde kilictarogluda kaybolmustu bu sekilde.. hatirlayanlar yazsin bi zahmet.Ben de anlamadım. Adam ortada yok.
Anlamsız bir msj ve twitterda attıgı 12de yapacagı basın toplantısı duyurusu. Bu kadar.
Sosyal medyada yazılanlara göre ameliyat olmuş,Erdoğanın Acıbadem Hastanesinde 1 saat kaldığı sonra çıktığı yazıyor.Elbette çok cok önemli .Aklim o masumumda şu an nerde öğrenebiliriz acaba
Ben de anlamadım. Adam ortada yok.
Anlamsız bir msj ve twitterda attıgı 12de yapacagı basın toplantısı duyurusu. Bu kadar.
Sanirim bi sevimde kilictarogluda kaybolmustu bu sekilde.. hatirlayanlar yazsin bi zahmet.
Bilerek isteyerekcikmadysa ekrana secmene buyuk saygisizlik bence.. o kadar insan aciklama bekliyo azda olsa
Inşallah inşallah iyidir yavrummm insallahSosyal medyada yazılanlara göre ameliyat olmuş,Erdoğanın Acıbadem Hastanesinde 1 saat kaldığı sonra çıktığı yazıyor.
Ay bende merak ettim ya kopmusmu yaralimi acabaYaaa kiyamam o kazayı duydum ama bu kadar ciddi olduğunu bilmiyodumkiyamam nasıl oldu acaba
Yalnız Kılıçdaroğlu’da ortada yok. Yedi Muharrem İnce’nin başını.
En azından biri çıkıp iki cümle kursaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?