- 13 Mart 2017
- 775
- 1.082
Yok hala anlatamamışım galiba.Hanfendi herkes aynı kaynaktan haber alıyor zaten YSK resmi bir kurum olduğu için hemen sonuç yayınlayamaz çünkü tüm itirazların vs değerlendirilmesi gerekiyor ama haber ajanslarının böyle bi yükümlülüğü yok o yüzden direk yayın yapıyorlar zaten sonucu kesine yakın göstermeyecek olsa YSK seçim yayın yasağını kaldırmaz. YSK 18.45 te yayın yasağını kendi kaldırdı. Her seçim sonrası zaten YSK sonucu ertesi gün ilan eder. İkna olmadıysanız yarını bekleyin beni alakadar etmez, ama herkesin kaynak aldığı yer aynı ıslak imzalı sonuç kağıtları. Bu arada Muharrem İnce bu açıklamayı sabah YSK önünde yaptı, seçimler devam ederken, seçim öncesi kim ne demiş sizi ilgilendirmezmiş ya o yüzden söylüyorum. Zaten bekleyişiniz de fazla sürmez.
Seçim öncesi ilgilendirmez derken CB adaylarının konuşmalarında biz kazanacağız vs lafları ilgilendirmez dedim bu birincisi.
YSK resmi bilgi yayınlamadan RTE çıkıp CB oldu diye konuşması çok garip geldi bu ikincisi.
Sandıklar tamamen açılmadan %100 olmadan halkın sokağa dökülüp sorgusuz sualsiz reiiiiiiiis demesi saygısızca bu üçüncüsü.
Kaç aday vardı bu seçimde ilk önce bunları düşünür insan dimi? Her aday emek verdi bu seçime dimi?
O zaman diktatörlüğü bırakıp bekleyecekti tüm sandıkları.
Aceleyle olmaz bu işler.
TAMAM.