- 13 Mart 2017
- 775
- 1.083
- 113
Yok arkadaşım hazımsızlık şikayetim yok çok şükür ben Atatürkçü bir vatandaş olarak Cumhuriyetime sahip çıktığıma inanıyorum.Haksizlik degilde hazımsızlık diyelimalıştık artık gülüp geçiyoruz .
Herkes vatanını sevdiği için, inandığı ideolojiye oy veriyor halbuki.Ya vatanımıza sahip çıktık filan ne biçim laflar ya, bi ölçün tartın ben ne diyorum diye. Bi sizdeki mi vatan sevgisi ama yeter be, biri oradan işte vatan sevgisi kazandı der, öbürü vatana sahip çıktık der. Ayıp ya.
Umut fakirin ekmegi derler:) hadi bakiimBu kadar basit mi diktatörlük yani?
Güldüm :)
Polemik yaratmak için yazmıyorum, düşüncelerimi ifade ediyorum ve bana göre şu anki iktidar haksız şekilde kendini CB yaptı (yaptığını sanıyor daha doğrusu)
Ben seçim bitti gözüyle bakmıyorum da.
Geçmiş olsun. Bu kadar sıkmayın kendinizi bazı şeyler olacağına varır.yarın okuyacam söz.
vallahi migrenim tuttu.
Milletvekili seçiminde oy kullanan kitlenin bana göre büyük çoğunluğu örgütlü yapılardan geldi( halkevi vb yapılanmalar) Ayrıca barajı geçmesi için oy veren insanların Cumhurbaşkanlığında başka bir adayı seçmiş olmaları normal değil mi.
Hdpden demirtasin kazanamayacağını düşünüp inceye oy verende olmus olabilir
Hdpnin milletvekili çok çıkardığı yerler kürtlerin çok olduğu yerler istanbul dahil
düşündük zaten BAŞKANIMIZA oyumuzu atarak ..Keske kizinizin gelecegini dusundugunuzu saniyorsunuz ama cocuklarimiz borclu doguyor farkinda bile degilsiniz
Anlamiyom zaten :) gecen kadinjn birine soruyolar.. ne istion ne bekliyon:) ozgurluk isteyem:) hay Allam yaa+100000
Başkanım böyle bir insan olmadığı için insanlar bu kadar rahat, biraz diktatör olsaydı kimse böyle konuşamazdı.
Rabbim vicdanı fakirlerden eylemesinUmut fakirin ekmegi derler:) hadi bakiim
Zorla yazdırıyorlar:)Diktator nasil olur biliyon mu:) az once biri yazmis.. acik oy verdirip kapali saydirir:) o bardaklari sallaya sallaya serefine tayyip diyenleri kolundan tuttugu gibi dogru kodese atar:) bunu gerektirir yani
Amen:)Rabbim vicdanı fakirlerden eylemesin
Kesinleşmiş bir şey yok ki? Yargı son sözü söylememiş. Dediğim gibi hdp içinde pkk yandaşı olabilir onlar cezalansın tıpkı akp içindeki fetöcüler gibi ona itirazım yok zaten.
Doguda bir yerden bahsediyor.kişin yol kapali kar yuzunden.arabalar gidemedigi için yuruyerek gitti koyune.Konuyu saptırmayın şimdi.. kuyruk var mıydı yok muydu konuşuldu onun üzerine olduğunu söyledim. Dediğiniz olayı bilmiyorum
Hayır hayır cok şükürHayrola...
Daha ne kadar özgür olacaklar acaba abla? Herkes rahatca görüşünüde söylüyor sayfa sayfa hakaretinide küfrünüde yazıyor, başkan bunları bildiği gördüğü halde tutupta kimseyi hapse tıkmıyor ama hala özgürlük istiyorlar..Anlamiyom zaten :) gecen kadinjn birine soruyolar.. ne istion ne bekliyon:) ozgurluk isteyem:) hay Allam yaa
Veya çoğumuz gibi seçimin 2.tura kalacağı düşünüldü. Çevremde 1.tur Demirtaş 2.tur İnce diyen seçmenler de vardı. Acaba 2.tura kalınmayacağı bilinse çok bir değişiklik olur muydu?Hdpden demirtasin kazanamayacağını düşünüp inceye oy verende olmus olabilir
Hdpnin milletvekili çok çıkardığı yerler kürtlerin çok olduğu yerler istanbul dahil
Allah aşkına bir lira bile yardım yapmayın o aileyeValla bundan sonra kendi refahıma bakarım. Banane ya ben mi kurtarıcam memleketi?
Ben vatandaş olarak üstüme düşeni yapmışım. Bakara makara diyerek kandırdıkları düşünsün bundan sonra. Öyle yıldım.
Yıllardır bizim desteğimizle ayakta duran aile bugün bana onu savundu ya benim için bitti herşey.
Teşekkür ederimCok şekersin :))
Ne dediğini biliyor mu acaba ???Ya vatanımıza sahip çıktık filan ne biçim laflar ya, bi ölçün tartın ben ne diyorum diye. Bi sizdeki mi vatan sevgisi ama yeter be, biri oradan işte vatan sevgisi kazandı der, öbürü vatana sahip çıktık der. Ayıp ya.
Himm ayni gözlüğü seninde cikarmani tavsiye ederim zira kimlerle ayni safta durdunuz bir bak derim..demirtasin baskanlik ve milletvekili oylari arasinda neden bu kadar buyuk bir uçurum var kim verdi acaba düşünmek lazimYok arkadaşım hazımsızlık şikayetim yok çok şükür ben Atatürkçü bir vatandaş olarak Cumhuriyetime sahip çıktığıma inanıyorum.
Sadece bu ülkeyi savunduğunu zanneden insanların at gözlüğünü çıkarması zaman alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?