Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Ona kalirsa Araplar daha da ozgur. Yolun ortasina cokup s.cma ozgurlukleri var.. Bak onu Turkiye'de bile yapamazsin Yilmaz Bingol..
Ozgurluk skalasi 'yere bir sey atmama(ozgurdegil)-yere s.cma(ozgur)' araliginda.
Degismeyen tek ozellik uslup konusu da bu skalayla yarisir

14 oy fark onde gidiyor ak parti mhp inanilir gibi degil.. kk da bir ilk

Son düzenleme:
Kesinlikle başından sonuna değişmeyen DURUŞU için DEVAM diyeceğim
Valla bir de hangi durusundan bahsettiginizi bir anlasam.. Herhalde elinde Kuran, agzinda basortusu ve dinin butun hassas konularini kullanmaya devam etmesi hakkindaki durusundan bahsediyorsunuz diye dusunuyorum. Bunun disinda durusunda degismeyen tek bir hali yok. Hergun bir baska durus sergilerken, nasil bu konuda tam tersi kaniya vardiniz merak ettim dogrusu.
Dun Efendi hazretleri vardi, bugun FETO. Dun kardes Esad vardi, bugun kalles Esed. Dun AB ve uyum yasalari vardi, hatta hani o cok begendiginiz engelliler maasi vb. gibi Avrupa'nin dayatmasi ile cikartilan yasalar, simdi AB karsiti ve acikca ABye asla girmeyecegiz diyen bir durus. Dun analar aglamasin, PKK dusmanimiz degil, derken bugun PYD bile dusman diyen bir durus. Saymakla bitmeyen, hergun, hatta aksamdan sabaha, bazen ise degismesi yarim saati bile bulmayan duruslar.. Ornegin "one munit!'" komedisi, televizyon karsisinda "one munit! sayin Perez, siz katilsiniz!" yayindan sonra roportajda "o laf sayin Pereze degil, programin moderatoruneydi" gibi... Hakikatten, hangi degismeyen durusuna hayransiniz?

Hayırdır sırat köprüsünden geçerken siz mi sırtlayacaksınız ???
Size ne ??
Özü sözü bir olanlar gibi çalmıyor ya çocukları Kıbrıs kumarhanelerinde yemiyor ya

Yok canım, bence onlar çalıntı oylar. Kk kedi girmiştir. kedidir o kedi
Biraz da bana bakarak konussana yav.. Korkma, adam yemem.

Sizinkiler bayilir ankete.. Para gani, hergun anket yapiyorlar.. Memleketin her tarafinda bombalar patlarken, insanlar patir patir sehit olurken, yarali sayisi binlerle ifade edilirken sizinkiler her gun anket yapmakla mesgulduler.. Sehit varmis, kimin umurunda, muhim olan AKPnin bekaasi, koltuklar.. Bir de teselli veriyorlardi birbirlerine, " Sehit sayisi arttikca oylarimiz artiyor" diye.. Karsi tarafa "ha gayret aslanlar, biraz daha sehit cikartirsak baskaniz onumuzdeki secimde" diye gaz vermedikleri kaldi.. Unutmadik..

Anket var dediler geldik...He kardesim he..

Hey Allahım bir tane insan evladı da sorduğum hiçbir soruya doğru düzgün cevap verdi mi? Yok ben bulamadım.. Sorularımı yeniden soracağım... Akp nin içindeki fetöcüler neden ayıklanamamıştır? Eğer kandırılmışsa yani çocuk gibi bir lolipopa kandırıldılar ya işte hehh ondan bahsediyorunm.. Akp ye gönül verip de fetö ile birlikte yürüyen insanlar cezasını çekmek için yargılanmışlardır da neden parti içindekiler yargılanmamıştır? Biri de çıksın adam akıllı bir cevap versin...

Çok şey bekliyorsun.
Benim de cevabını beklediğim birkaç soru var ama tık yok.
Sadece duruşu dikmiş habire onu yazıyorlar:))

Çok beğenerek okudum, teşekkür ederim paylaşım için.
Başlıkta bir kaç mesajda epey anlatmaya çalıştım, demek istediğim buydu aslında ama yaşanmış bir şey ortaya konunca daha bir netleşiyor. :)

Ek olarak, Anadolu insanı kıymet verir bu gibi ziyaretlere. Rahmetli dedem 13 yaşından 88 yaşına kadar esnaf idi.
Kenan Evren ziyarete gelmiş darbe zamanı çarşıya, çayını da onun dükkanında içmiş. Sonra yıllar geçmiş, tekrar geldiğinde yine onun dükkanına uğramış bu sefer fotoğraf çekilmişler.
Yıllar yılı dükkanının duvarındaydı o fotoğraf.
Dedemin Kenan Evren ile en ufak bir ortak noktası olamazdı :) ama o devlet erkanına saygı, onu adam yerine koyup 2. Kez gelmesi falan adama sonraki bilmem kaç yıl o fotoğrafı duvarda astırdı.

Hayırdır sırat köprüsünden geçerken siz mi sırtlayacaksınız ???
Size ne ??
Özü sözü bir olanlar gibi çalmıyor ya çocukları Kıbrıs kumarhanelerinde yemiyor ya
Özü sözü bir olan aday mı?! Muharrem inceden bahsediyorsunuz, değil mi?
Aday gösterildiği gün, cuma namazı kılan, ezan okunurken susan ve bir gün sonra tv ekranlarından ise, ''Ezan okunurken konuşulmaz diye bir şey yoktur'' Diyen, küçükken kuran kursuna gittim. Ayetel kürsüyü ezberledim. Vs. Vs. Vs. gibi örnekleri olan Adam mı, özü sözü bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…