- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Chp nin oyları Kılıcdaroğlunun sorumluluğunda.chp nin oranı düştü arkadaslar
milletvekili sayısı düştü
faturayi kime kesecekler ?
inceyemi
Ne oldu?Eki Görüntüle 2161035 ne çıkarsa artık . Sinsirella ve darla isimli üyeyi ihbar ettim.
yaa daha sandik basindakilere bakamiyor chp ne bekliyor destekliyenler chp den bilmem ..Chp saolsun hdp barajı geçti
Yabancılarımı yaptıTabikide babam yapmadı yabancılar yaptı :) tabi ki yapack ne için cb olduaman ne konuşsam boş herks desteklediğini savunacak , birde yazarken uslubuna dikkat edersen sevınrım
Onlar baska mevzu bence...
Diger partilerin oy bolme politikasi diye dusunuyorum.
Kim verdi bu bilgiyi ? Yanlışlık payı var mı
kesin bilgimi
o kadinda bu kapasite varmi acep
Yok ya ihtimal bile vermem
Neresinden tutsam elimde kalıyor
1) biz de siyasetçiler koltuğu bırakmaz.
Ya darbe olur düşürülür, ya öldürülür, ya kaseti çıkar, ya modası geçer. Bahçeli de şu sonuçlarla en azından bir süre daha popüler :)
2) Bahçeli Akşener’e gunahını vermez, kazandığı seçimi niye versin? Hele ki CHP ile ittifak ediyor olduğunu görmüşken.
3) hadi akp ye alıştık, Akşener’in demediği kalmadı. En son gördüğümde ş...sizler, yalancılar, pinokyolar havada uçuyordu :) gerçekten mi?
Hem neden CHP degil akp?
Bu arada temel Karamollaoğlu haberi doğruydu bu niye degil? :))
Bos tenekeymisiz biraz daha ses çıkaralım dedimHayırdır??
Ettim sonuç yok.Şikâyet edin ...
Sonuçlar değişecekse değişir ama biz elimizden geleni yaptık şuan beklemeliyiz. Hakımızda hayırlısı olsun.açılan sandık oranı ve sayılan oy oranı farklıdır.
açılan sandık %90
sayılan oy %50 ise;
haberlerde oyların %90 sayılmış bitmiş gibi açıklanıyor.
Siz daha önce seçim takip etmediniz mi?Neden Tayyip yüksek oyla başlayıp düştü biri bana açıklama yapsın ben anlamadım pek normalde sonuç yükselir düşmezki bu Nasıl matematik
E vermislerse nolmus bunda yasalara aykiri bisey mi var isteyen istedigine oy verir degil mi
Çok komiksiniz beeee
Babanmi yaptı marmarayi, avrasya tünelini, 2 köprüyü, hastaneleri ve sayamadığım onca yenilikleri??
Zaten Ysk'ninki olmasi gereken degil mi? Bunlar devlet'in verileri degil mi? Eh bunlar Aa'la catisiyor. Ne diyorsaniz deyin. Bu durum normal degil. Umarim chp buna karsi gelecektir.
Eh nereden biliyorsunuz Aa dogruyu söylüyor diye? Gercekten o sandiklarin acildigini verklaring sayildigini? Tutanaklarin tutuldugu? Hic bir yere bir haber ajansi ve devlet'in verdigi bilgiler bu kadar celismez. Celismemeli.
Geri zekali degiliz. Neyi anlatmaya calistiginizi gayet iyi biliyorum fakat ben islerin öyle olmadigini savunuyorum. Yani madem AA daha hizliymis, o zaman YSK'ya ne gerek var demi??
Bir önceki mesajımda hayırlı olsun yazıyor. Ben bu binada senelerdir oturuyorum. Onlarda önce sıkıntı yoktu kardeşim zaten sıkıntı yaptıkları pislik değil, bana karşı takındığı tavır.
HahahaO başka bu başka ben size nasıl cevap vereyim ki ?
Hahaha güldürdün biziarada latife iyidir
Zaytung haberi dikkate almayın
: ))) size özelden yazmıştım ya bakın doğru şeyleri yazmışım : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?