Kim dedi.morardiniz diye ben mi kacirdimYazayım da azıcık tartışalım şu konuyu diyorum ama tartışacak insan yok. "Noolllduuu morardınızz" diyen bir topluluğa ne anlatayım ben.
Ömer Hayyam ne güzel söylemiş
"Celladına aşık olmuşsa bir millet,
ister ezan ister çan dinlet.
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet,
müstehaktır ona her türlü zillet"
Yaw eskiden o da yoktu.. en azindan parasi olan gecsinki diger taraflarda yogunluk azalsin. Hic mi birseyi iyi yapmaz bi insan:)Eeh paran yoksa köprüden gecemezsin, reis öyle söyledi cünkü..
Ve yurt disinden bir sirkete köprüyü yaptirmk ve "bu kadar araba gececek garanti yoksa biz parasini veriririz" sonrada parasini vermek ile bence pek bir güzel birsey degil.
Birde her yeri betonladiktan sonra park yapacam diye vaad et :)
Zor olacağına nasıl bu kadar eminsiniz?CHP'yi ve Kılıçdaroğlunu eleştirdiğimde bana aktrol diyen arkadaşlar bakın Kılıçdaroğlu'nun beceriksizliği yanlış aday seçimi ve pkkyla araya mesafe koyamayışı bu sonucu getirdi çok zor günler bizi bekliyor Allah yardımcımız olsun.
Beceriksiz Kemal Kılıçdaroğlu
Doloru bilirik yiksiltiyorlarOyomozo çoloyorlorrrrrr
Sen yurt disina cintin mi hic? Bizim millet kadar belesciside yok.. araba vergisi yol vergisi bi cok ab ulkesinde var:) köprüden gecerken ne kadar ödüyorsun? Hadi bakalım hizmet ediyosan parSını almayacaksın zaten her şeyde vergı
inşallah öyle olur. bu ülkenin sağlam bir muhalefete ihtiyacı var.
ben en çok atatürk havalimanının yerine gerçekten millet bahçesi yapacak mı onu merak ediyorum. orası kimlere peşkeş çekilecek bekleyip göreceğiz.
O kadar guzel yazmissiniz ki ama yine de anlamazlar kör olmuslar.ulkece battik haberleri yok...Kime neye neyin devamına evet dediğini bile bilmeyen reis olsun da ne olursa olsun diyen söylenen açıklanan herşeye kulağını tıkayan ki çoğu şeye de cevap bile veremeyen halkın değil kişinin yanında olanların zaferi kutlu olsun.
Bu ülkede siz ya da eşiniz eşek gibi çalışırken aldığı maaşı nasıl yetireceğini düşünürken eğitime sağlığa evine para akıtırken Suriyelilerin oy için ülkene yerleştirilmesi bedava yaşaması kanına dokunmuyorsa,
her geçen gün paranın enflasyon karşısında erimesi hoşuna gidiyorsa, sözde halk için yapılan yapılması gereken köprünün fiyatlarından şikayetçi.olana parası olan geçsin denmesi doğal geliyorsa,
zamanında fetö ile kolkola olup sonra darbenin eşiğine gelinmesinin müsebbibi olup kandırıldık deyince ses çıkarlmıyor ama halktan insanlar ihraç.edilirken oh olsun deniyorsa,
sen aybaşının hesabını yaparken trilyonluk saray sana sormadan yapılıyorsa ve hala helal olsun reisimize yakışır diyebiliyorsan
protesto eden öğrenciler terörist ilan ediliyorsa ellerinde gencecik insanların kanı var ve iyi oldu diyebiliyorsanız bende tebrikler diyorum! Ali İsmail Korkmaz'ın kemikleri sızladı yine!!
Yaw eskiden o da yoktu.. en azindan parasi olan gecsinki diger taraflarda yogunluk azalsin. Hic mi birseyi iyi yapmaz bi insan:)
BeklerizBen artık evde kek yapmayacağım gider kıraathanede yerim :)
Duygularıma tercüman oldunuz tebrik ediyorum sizi. U güzel yazınız için ama ben yerine Zafer için sevinen arkadaşlarımız kardeşlerimiz de anlasaydı onların düşmanı reislerin düşmanı değil Halkını geleceğini çoçuklarının düşünenen insanlar olduğumuzu anlayabilselerdi Daha ne kadar gösterebilirdi bir hükümet kötü yönettiği daha fazla ne yapmalıydıKime neye neyin devamına evet dediğini bile bilmeyen reis olsun da ne olursa olsun diyen söylenen açıklanan herşeye kulağını tıkayan ki çoğu şeye de cevap bile veremeyen halkın değil kişinin yanında olanların zaferi kutlu olsun.
Bu ülkede siz ya da eşiniz eşek gibi çalışırken aldığı maaşı nasıl yetireceğini düşünürken eğitime sağlığa evine para akıtırken Suriyelilerin oy için ülkene yerleştirilmesi bedava yaşaması kanına dokunmuyorsa,
her geçen gün paranın enflasyon karşısında erimesi hoşuna gidiyorsa, sözde halk için yapılan yapılması gereken köprünün fiyatlarından şikayetçi.olana parası olan geçsin denmesi doğal geliyorsa,
zamanında fetö ile kolkola olup sonra darbenin eşiğine gelinmesinin müsebbibi olup kandırıldık deyince ses çıkarlmıyor ama halktan insanlar ihraç.edilirken oh olsun deniyorsa,
sen aybaşının hesabını yaparken trilyonluk saray sana sormadan yapılıyorsa ve hala helal olsun reisimize yakışır diyebiliyorsan
protesto eden öğrenciler terörist ilan ediliyorsa ellerinde gencecik insanların kanı var ve iyi oldu diyebiliyorsanız bende tebrikler diyorum! Ali İsmail Korkmaz'ın kemikleri sızladı yine!!
Ay ben tartismadigim halde ban yedim kizCanım banlanasan nolcak ben banlansam nolcak.
Gerçek hayat diye bişey var.
Tartışmayı öğrenin biraz.
Bunu biri daha demisti bana burda:) haksiz degilimki:)Hahaha ya yemin ederim seni bir cözemedim. Arada böyle milleti gazlayip gidiyorsun. Bence kendinde bundan cok keyif aliyorsun :)
Bskmama gerek yok. Ben o yillarda gayet akil bakiydim.16 sene önce böyle miydi? Ben pek sanmiyorum acikcasi.
Su linkten bakabilirsin
https://mobile.twitter.com/ecemcihan/status/1010941133059436544
Sadece %24 un sayildigi haberi nerden peki?
Diyorum ya inanmak zorunda degilsiniz. Ama bu hep boyleydi. Yani akp ilmadigi zaman da hep bu saatlerde belli olurdu neredeyse...
Hani o zaman sorun akpnin yanli yayinlari degil demek ki baska bisey var
Benim oyum farkli deyip kendilerini ayristirtiklari icin hep kaybediyorlar bunu anlamıyorlar...Ya benim oyumla sunun oyu bir mi ne demekse? Yaw koskoca TC vermis bu hakki senin insanlari kucuk gornek hakir gormek gibi luksun yok. Hep su sanatcilara ozeniyor bu soylemleri yapanlar. Gercekten cok yazik
Isteselerde istemeselerde oylari bir yapacak birsey yok:)Benim oyum farkli deyip kendilerini ayristirtiklari icin hep kaybediyorlar bunu anlamıyorlar...
Acik soylemek gerekirse cemredeki akp lilerin cogu baskanlikta erdogana mecliste mhp ye verdi. Sebebi ise baraj altinda kalmasini istemedigimiz icinBu seçimde akp cumhurbaşkanlığı aldı artık. Ama şu bir gerçek bu seçimde mhp nin mhpli olduğunu söyleyenlerin oyları belirledi seçimi.
Bu seçimde kazanan gerçekte mhp oldu. Koalisyon içinde yerini aldı.
Hahaha ya yemin ederim seni bir cözemedim. Arada böyle milleti gazlayip gidiyorsun. Bence kendinde bundan cok keyif aliyorsun :)
Bekleyin sonuc degismeyecekYsk'ya göre sandiklarin %37'si acilmis sadece
https://mobile.twitter.com/vekilince/status/1010950481139654660
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?