- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Yani herkes burda iyi veya kotu bi okul okumustur:) hukukcular tipcilar topcular bide popcular miydi:) ayricalikli insanlar evet:)
Kimse sizin karşınıza çıkmadı zaten kaale bile alinmadiniz sadece hakaretleriniz on planda duruyor ...Burada tartışmayı bitenlerle tartışıldı zaten...örnek:sinope,ncarenotTartışmayı bilenlere değil lafım.
Sadece biat edenlere , cahillere..Hakaretse hakaret olarak algılayın.Cahil hakaret değil okuyun öğrenin cahil olmayın.
İsterlerse atsınlar beni siteden.İki kelime konuşamayacak insanlar karşıma çıkmasın.
Lutfen saka yaptigini sole: ( erdogani protesto etmek icin bile yaptigi kopruyu tuneli marmarayi kullaniyolar.. birde bise yapilmadi deniyo. Valla cok komik.. tamam herseyi super demiyoruzda valla yaptiklarinida hice saymayin., gerci halk verdi karari sonucu bekliorumİnşallah:) iyi şeyler yapacaksa (16 yıldır yaptığı yol sadece ) yeni dönem kıraathane yapar sıkıldıkça gideriz kek yeriz çay içeriz
Siz oyle diyorsaniz oyledir.
Ben daha once sandik basinda bulundugum icin boyle birseyin mumkun oldugunu soyluyorum sadece.
inşallah öyle olur. bu ülkenin sağlam bir muhalefete ihtiyacı var.Hiç hoş değil. Kılıcdaroğlu kendine güvenmediği için Muharem İnce yi önerdi çünkü isim çalışmalarında öne çıkmıştı. Bu seçimde kaybeden Kılıcdaroğlu Sayın İnce değil. Aksine en geç bir sonraki kurultayda genel başkn olacaktır.
Şuan en çok merak ettiğim akp nin vaatleri.
Temmuzun 15 gibi ohal kalkmış olacak demişlerdi. Bir de cemevi mevzusu var. Merakla bekliyorum.
Dolayısıyla ince sessiz sakin çekilecek. Şu an bir sıfatı kalmadı zaten. Yaz yağmuru gibi geldi, gürledi ve geçti diye düşünüyorum. Gerçekten yazık oldu.etmez eski seçimlerden birinde söylemi vardı kazanamazsak istifa edeceğim diye etmedi. deniz baykalı yiyip onu oraya oturtanlar icazet vermez.
Son cümleye çok katılıyorum Bence deSorsan başkanlık sistemi nedir diye cevap veremez ama kutlamaya gidiyomuş.Seçim sonucu yorumla dersin ''ama reisimiz'' der.
Yazık size yaa nasıl korkutmuş Muharrem İnce bey sizleri.
Allah'ım neden bu cahillerle benim oyum bir sayılıyor.
O kadar hukuk fakültesini boşuna okumuşum ben.
Ya benim oyumla sunun oyu bir mi ne demekse? Yaw koskoca TC vermis bu hakki senin insanlari kucuk gornek hakir gormek gibi luksun yok. Hep su sanatcilara ozeniyor bu soylemleri yapanlar. Gercekten cok yazikSadece okul okumakla da insan olunmuyor aslında.. O yoruma söylenecek çok şey var da gerek yok bence..
Tabiki sevgili amigocum♡kız muhalefet olsanda sevdim ben seni....bunddan sonra pek olamam herhalde buralarda....ama sinope,ncarenot,sen ......kizzz bibibella seni hiç unutmucam hele: )Ben artık evde kek yapmayacağım gider kıraathanede yerim :)
Sadece %24 un sayildigi haberi nerden peki?Bak az önce yazdim. Aa %66 sayilmis derken, sadece %24'ü sayilmis.
Kücük yerlerde oylarin daha cabuk,sayilcagini inanirim. Ancak bunu hem önce ysk'ya bildirmesi var hem tüm ülke genelinde sonuclarin bilinmesi var, hem büyük sehirlerin büyük,sandiklari var. Yani cidden olmaz.
Lutfen saka yaptigini sole: ( erdogani protesto etmek icin bile yaptigi kopruyu tuneli marmarayi kullaniyolar.. birde bise yapilmadi deniyo. Valla cok komik.. tamam herseyi super demiyoruzda valla yaptiklarinida hice saymayin., gerci halk verdi karari sonucu bekliorum
:) köprüden gecerken ne kadar ödüyorsun? Hadi bakalım hizmet ediyosan parSını almayacaksın zaten her şeyde vergıLutfen saka yaptigini sole: ( erdogani protesto etmek icin bile yaptigi kopruyu tuneli marmarayi kullaniyolar.. birde bise yapilmadi deniyo. Valla cok komik.. tamam herseyi super demiyoruzda valla yaptiklarinida hice saymayin., gerci halk verdi karari sonucu bekliorum
Sadece %24 un sayildigi haberi nerden peki?
Diyorum ya inanmak zorunda degilsiniz. Ama bu hep boyleydi. Yani akp ilmadigi zaman da hep bu saatlerde belli olurdu neredeyse...
Hani o zaman sorun akpnin yanli yayinlari degil demek ki baska bisey var
Yüksek doz ego :)Tartışmayı bilenlere değil lafım.
Sadece biat edenlere , cahillere..Hakaretse hakaret olarak algılayın.Cahil hakaret değil okuyun öğrenin cahil olmayın.
İsterlerse atsınlar beni siteden.İki kelime konuşamayacak insanlar karşıma çıkmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?