Olsun da zaten. Chp de böyle coşkulu kılıçdaroğlu mitingi mi oldu?Maalesef mhp desteğiyle 43+11 ile sanırım C.başkanlığını aldı Erdoğan. Çok inanmıştım 2. Tura kalacak diye
Muharrem İnce adına üzüldüm gerçekten çok kaliteli bir insan kendisi. İnşallah Chp nin genel başkanı olur. Hak etti.
Bişi anlamadım olayı şekere ,kolesterole bağladın :) biz yine de kardeşce yaşayalım :) zaten sonumuz bellisağlık icin yasak mesela seker hastalarina , kolestrol vs...
bizde kardesce yasiyoruz bozgunculara firsat vermesin rabbim
Hadi cogunluk sayesinde siz de yirttinizDoğru söylüyorsunuz,her toplum hak ettiğini yaşar sonunda
sagol ablacim. Kesme makarnanin ucgeni mi yoksa.Sitede koşturup zayıflatırsınız ablanızı
Buyurun gelin sizlere de ikram edeyim, seçimdi oydu derken acıkmışız, makarnanın şekillenmemiş halisaksılardan da salatalıkla biber kopardım ohhhh mis
Oyle soyluyorsunuz da sandiklarin % 80 inden fazlasi acildi.
Ne yaftalanacak acaba, ha yarim saat oncenha yarim saat sonra.
Sandiklarin basinda beklediniz gonlunuz de rahat sandiklardan yana.
Kabul edin artik halk bunu istiyor
hamdolsunBişi anlamadım olayı şekere ,kolesterole bağladın :) biz yine de kardeşce yaşayalım :) zaten sonumuz belli
Chp ye en büyük zararı Kılıcdaroğlu verdi. Dilerim bundan sonra kurultayı beklemeden çekilir.Olsun da zaten. Chp de böyle coşkulu kılıçdaroğlu mitingi mi oldu?
Ben de HDP düşüncelerini benimsemiyorum ve asla desteklemem ama devlet onlara parti kurma hakkı vermiş ve halkta oy vermişse saygı duymaktan başka careniz yok.
canını sıkma kardeşim BAŞKANIMIZ
Acaba Kilictaroglu kime verdioyunu :) caktirmadan erdogana vermis olmasin:)Kazen abi bunada kesin bi cevabin var mi:)
Bakin ben daha once sandik gorevi yaptim. 50 milyon insanin oyunu tek bir kisi saymıyor. Her sandigin basinda gorevliler baskanlar var. Cok zor olmasa gerek. % 50 sinden fazlasi eger erdogan diyorsa, demokratik sistem de olmasi gereken oluyor. Yani siz istediginiz kadar istemiyor diyin, gercek bu.Sandiklarin %80i felan acilmadi. Anadolu Ajansin manüpülasyonu.
Size mantikli geliyor mu 50 milyon secmenin oyunun 2 saatte sayilmasi?
Bircok yerde sandik acilmadan bile medya numarasini yapistiriyor bile.
Eh tabi kolay, tüm medya Erdogan'in elinde.
Ve hayir halk bunu istemiyor. En basit burdaki ankette bile bu belli oluyor. Ince'nin mitinglerindede belliydi.
Ki benim icin sadece Ince önemli degil. Herseyden daha önemli olan bu secimin ve sonuclarin adaletli olmasi. Dünyanin hic bir ülkesinde secim sonuclari iki saatte belli olmaz.
Bekle bekle bende geliyommmmmmbayragimi aldim gidiyorum kutlamaya bay bayyyy
Ay nerdesin biz de cikicaz birazdanbayragimi aldim gidiyorum kutlamaya bay bayyyy
Abla sen beni zit belliyonda benziyoz biz birbirimize:))bunu bugün eşime söylediydim:)
hasedinden tayyibe verirmiş diye..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?