Az önce de İnce kazanacak diye emin konuşuyordun. Bence sen çok erken karar verip, yanlış düşünüyorsun :) Zalimin zulmüne karşı çığlık olduğu için seveni çok Erdoğan'ın. Allah da doğrunun yanındadır her zaman. Kim adaletli ve doğru ise onun yanında olsun..Bakalım dış borçlar ödenecek mi? Dolar ne kadar olacak ? Peki ya zamlar ? Pekiii pekiii suriyeliler daha da çok gelecekler zor gunler ? Peki doğacak olan çocuklar savaş görecekler yazık gerçekten olumlu bir şey olmayacak ,turkiyem hazırlıklı olun
Acaba Kilictaroglu kime verdioyunu :) caktirmadan erdogana vermis olmasin:)Kazen abi bunada kesin bi cevabin var mi:)
Abla sen beni zit belliyonda benziyoz biz birbirimize:))
Beni sakin yanlis anlamayın olur mu derdim asla kürt kardeşlerim ♡değil o milletvekili denen varlıkların söylemleri yüzünden sinirlerim çok bozuk.....kendime gelmem toparlanmam lazımBen de HDP düşüncelerini benimsemiyorum ve asla desteklemem ama devlet onlara parti kurma hakkı vermiş ve halkta oy vermişse saygı duymaktan başka careniz yok.
Kılıçtaroğlu bu sefer oy kullanabildi bu da kesin bilgi yayalım bunu da...
Olan inceye oldu ...bnce yapmış olma ihtimali yüksek...bunu bugün eşime söylediydim:)
hasedinden tayyibe verirmiş diye..:))
Haklısınız çoğunluk ne derse o. Saygı duymalıyız ama seçilen kişiyi yüzde elli kişi seçmiş olsa da herkesin cumhurbaşkanı olup muhaliflerede eşit davranması gerek. Eşit davranmadığı aşikar, bunu görmeyen yoktur diye düşünüyorum.Bakin ben daha once sandik gorevi yaptim. 50 milyon insanin oyunu tek bir kisi saymıyor. Her sandigin basinda gorevliler baskanlar var. Cok zor olmasa gerek. % 50 sinden fazlasi eger erdogan diyorsa, demokratik sistem de olmasi gereken oluyor. Yani siz istediginiz kadar istemiyor diyin, gercek bu.
Saygi duymayi ogrenmek gerek.
Hadi atv ya da aa ajans akp yanlisi
Diger yanli kanallara da bakiyoruz sonuc degisiyor mu sizce...
İşte böyle yazılara çok gülüyorumcanını sıkma kardeşim BAŞKANIMIZ
defterini durer elbet
Siz biraz dinlenin !!Sorsan başkanlık sistemi nedir diye cevap veremez ama kutlamaya gidiyomuş.Seçim sonucu yorumla dersin ''ama reisimiz'' der.
Yazık size yaa nasıl korkutmuş Muharrem İnce bey sizleri.
Allah'ım neden bu cahillerle benim oyum bir sayılıyor.
O kadar hukuk fakültesini boşuna okumuşum ben.
Ablam bana senin gibiler lazim:) ayni fikirde olsak bu topicin forumlarin ne amaci olacak..yeterki seviyemizi koruyalim.yok yahu bellemiyom. seviyom ben seni:)
her konuda aynı fikirde olmak zorunda değiliz.
Kknin eline düştü :)Olan inceye oldu ...bnce yapmış olma ihtimali yüksek...
Hadi cogunluk sayesinde siz de yirttiniz
sagol ablacim. Kesme makarnanin ucgeni mi yoksa.
Sen beni hatirlamazsin ama 2009 lardan beri hatirlarim seni cok severdim, hala ayni...
Dönmem ölsemde
Benim kızımin uyku saati yattı bile eşim gitti kutlamalaraAy nerdesin biz de cikicaz birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?