İşte tam da bu yüzden hayatta heeeeep garantici olmuşumdur, dere görmeden paça sıvamam, sakince bekleyin sonuçları sonra akşama yorumlarınız ortaya konur, cenk olur, elimde cımbız bekliyorum zaten
Bunu demek istiyorum anlaşılamamaktan.. kaybeden direk oylarımız çalındı diye ortalığı birbirine katıyor..
Beklemekte fayda öbür türlü kalbe zararİşte tam da bu yüzden hayatta heeeeep garantici olmuşumdur, dere görmeden paça sıvamam, sakince bekleyin sonuçları sonra akşama yorumlarınız ortaya konur, cenk olur, elimde cımbız bekliyorum zaten
eğer adil olacaksa neden olmasınAllaha bırakalım artık gerisini :)
Seçim öncesi twitterda yaptıkları anketler sonuçlarına, açılan hashtaglere bakıldığında gerçek seçim sonuçlarında ciddi şaibe var gibi görünüyor her seçimgercektende her secim aynisi biktik valla..bi kerede kavgasiz gurultusuz tebrik etsinler birbirlerini. Bukemedigin eli opmeyide bilmeli
Cık olmazcımbızı saklasan bugünlük olma mı?
Oy çalmış olursa nasıl kaybetsin?Oyları hangi partinin çaldığını nerden biliyorsunuz peki?? Belki kaybeden parti çaldı
Haberler yalan söylemiyor:)Yine ayni bunlar hic değişmiyorlar... oylar çalındi çalınacak miş miş de muş muş)
Cık olmazherkes kendi pozisyonuna göre vaad veriyor benim vaadimde banlamak
Gelin gelin su çok güzel boyu geçmiyor
Aradaki farkı azaltmak içünOy çalmış olursa nasıl kaybetsin?
Çok marjinL bir cevaptı :)Aradaki farkı azaltmak içün
ama şurayı okuyup laf yetiştirecem diye pilavın şehriyelerini yaktım bir ayrıcalık hakkım
tereyağın kilosundan haberin var mı eyyyy mune
Öyle bir banlanacağım ki vakti geldiğinde büyük keyifleCık olmazherkes kendi pozisyonuna göre vaad veriyor benim vaadimde banlamak
Gelin gelin su çok güzel boyu geçmiyor
Öyle bir banlanacağım ki vakti geldiğinde büyük keyifleşimdilik gelmeyeyim ben.
CıkkBir gelseydiniz birşey diyecektim, can simidi, ördek, kolluk var yine de gelmeyecek misin lütfen
Halbuki çok cazip bir teklifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?