O sayi 5 e cikti buarada:) degismiyor peki.. daha iyiye gidecegini dusunmuyorum bende digerleriyle.. hic biri mukemmel degil evet bunuda asla savunmadim. Ama tarafsiz oluncada tayyipci saniyolar burda:) babamin oglu degil bu adam hepsinden suphe ederim. Oy kullanmaya gayret ederim.. yoksa soz hakkimin olmayacagini dusunurum nedenseBen hep kararsızım önceki seçimlerde de bugüne kadar tek bı oyum gitmedi akp ye aynı şekilde CHP ye de hiç oy vermemiştim bugüne denk
Karşılikli her iki tarafı da güvenilir bulmuyordum
Erdoğan a hala güvenmiyorum bazen ortamda kendi kendime düşünüyorum acaba bu adam yillar sonra bana iyilik başta imiş dedirtecek mi acaba diye
Kararsizin en alasiyim ben sizlere göre daha objektifim yani taaa ki bir güne kadar ama artık kesinlikle
Birşeyler in değişmedi gerektiği ni düşünüyorum
Ve normal hayatta akp veya diğer partiler le ilgili konuşmada beni Chp li sanırlar
3 çocuğum var diye hiç muhabbetimi bilmeyen akp sanıyor
Yani öyle yada böyle değişim şart !
Neden bu kadar uzun anlattım bende bilmiyorum :/
İzliyorum cnm.. niye kaçim?? Ayrıca kimseye cevap yazmak zorunda değilim ki.. paşa gönlüm bilirSiz haber seyretmiyosunuz sanırım??? Yapılan şeyleri görmediniz mi? Cevap bekliyorum kaçmayın
Hic mi medyayi takip etmediniz? A veya b partisi hic önemli degil açın bir bakın paket paket oy atiyorlar sandıklara. Videolar var açık açık gözüküyor. Neden bunu hala inkar edip bahane diyebiliyorsunuz. Giden herhangi bir partinin oyu degil. Bizlerin demokratik hakları çalınıyor!Kaybedenlerim hep bi bahanesi vardır.. oylar çalındı..
Kaybedenlerim hep bi bahanesi vardır.. oylar çalındı..
Zorundasın demiyorum ,ee ne dio haberlerde???? Erdoğan şu okulda oy kullandı değil miİzliyorum cnm.. niye kaçim?? Ayrıca kimseye cevap yazmak zorunda değilim ki.. paşa gönlüm bilir
Oyları hangi partinin çaldığını nerden biliyorsunuz peki?? Belki kaybeden parti çaldıHic mi medyayi takip etmediniz? A veya b partisi hic önemli degil açın bir bakın paket paket oy atiyorlar sandıklara. Videolar var açık açık gözüküyor. Neden bunu hala inkar edip bahane diyebiliyorsunuz. Giden herhangi bir partinin oyu degil. Bizlerin demokratik hakları çalınıyor!
Değil kuzum değil.Demokrasi nedir bilirler mi diye sor cevabını bile vermezler,ben çokkkk üzülüyorum böyle şeylere,adil olun adilErzurumda bir adam öldü, Urfada bir digerini darp ettiler. Bunlar sizin icin hic mi önemli degil?
Demek istediğim buydı..Allah'ım konuyu biliyorsun AMİNNNNNNN.
Sandik baskani ustunu mu değiştiriyormuş tovbee ya neyi musait değilmiş !Mehmet Ali Celebinin tweet'ine göre daha bircok ilde insanlari iceriye almiyorlar müsahit degil diye. Ki öyle birsey yok. Her vatandas oylarin sarilmasina izleyebilir. Herkes sandiga sahip ciksin. Bu bilgi yayilsin.
Ne alakası var yaa..Erzurumda bir adam öldü, Urfada bir digerini darp ettiler. Bunlar sizin icin hic mi önemli degil?
Daha önce deneyimleri yok bilmezlerOyları hangi partinin çaldığını nerden biliyorsunuz peki?? Belki kaybeden parti çaldı
aynnen çook katılıorum sanaEvet 3 yarali 1 olu varnis biz ulkece hic bir b.k u adam gibi yapamiyoruz ne adam bi seviniyoruz nede uzuluyoruz
E iste bende onu diyorum. A veya b farketmez hamgi parti oldugu chp de caliyorsa cezasini bulsun akp de. Beni hayrete dusuren akplilerin oy calinmasi durumuna lay lay lom bakması. Hakkimiz gasp ediliyor birakin partiyi.Oyları hangi partinin çaldığını nerden biliyorsunuz peki?? Belki kaybeden parti çaldı
Oyları hangi partinin çaldığını nerden biliyorsunuz peki?? Belki kaybeden parti çaldı
Allah'ım konuyu biliyorsun AMİNNNNNNN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?