Eline sahglik ben banlancam diye korkuyom. Aksami gormek istiyorummmmhmmm kendi çalıp kendi oynamak derler bizum buralarda. Belliki coban salatanın sirkesi ağır gelmiş sizeyanına helva yeyin rahatlatır. Ayrıca düz düşünmek iyidir. Beynimizdeki labirentlerde 40 tilki dolanmiyor çalındı mi desek,çamura mı yatsak, yokya en iyisi kibriyatla karışık ezikleyelim ki güvenleri kalmasın. Yok yok oda değil icimizdeki tüm hincı çıkarana kadar coban salata yiyelim.icine sogan katalim, sogan siyaseti ile en iyisi biziz diyelim Hadi afiyet olsun.Allah'ım şanlı bir zafer nasip eder inşaallah DEVAM DEVAM DEVAM
Vah vah :)hmmm kendi çalıp kendi oynamak derler bizum buralarda. Belliki coban salatanın sirkesi ağır gelmiş sizeyanına helva yeyin rahatlatır. Ayrıca düz düşünmek iyidir. Beynimizdeki labirentlerde 40 tilki dolanmiyor çalındı mi desek,çamura mı yatsak, yokya en iyisi kibriyatla karışık ezikleyelim ki güvenleri kalmasın. Yok yok oda değil icimizdeki tüm hincı çıkarana kadar coban salata yiyelim.icine sogan katalim, sogan siyaseti ile en iyisi biziz diyelim Hadi afiyet olsun.Allah'ım şanlı bir zafer nasip eder inşaallah DEVAM DEVAM DEVAM
En buyugunu soyledim ben:) olay halki neye inandirdiginAyrıca 1 muhalefet yok ki.
Hakaret etmenize gerek yok diyeceğim ama sizin iliklerinize işlemiş.Siz de böyle mutlusunuz demek ki.Bi arkadaşınız demin düz düşünmek demişti.O size detaylı düşünmeyi açıklasın.
Sen haber izlemiyorsun sanırM yapılan şeyleri bütün ülke özellikle yaşlı nine ve dedelerimiz hırsızlık yapilsin diye gitmiyor oy vermeye yazık be yazık.hmmm kendi çalıp kendi oynamak derler bizum buralarda. Belliki coban salatanın sirkesi ağır gelmiş sizeyanına helva yeyin rahatlatır. Ayrıca düz düşünmek iyidir. Beynimizdeki labirentlerde 40 tilki dolanmiyor çalındı mi desek,çamura mı yatsak, yokya en iyisi kibriyatla karışık ezikleyelim ki güvenleri kalmasın. Yok yok oda değil icimizdeki tüm hincı çıkarana kadar coban salata yiyelim.icine sogan katalim, sogan siyaseti ile en iyisi biziz diyelim Hadi afiyet olsun.Allah'ım şanlı bir zafer nasip eder inşaallah DEVAM DEVAM DEVAM
Bakin burda ak partililer erdogani savunur chp lilerde inceyi:) ben bi tarafi yakin hissetsemde suphe duyarim iki tarafada.. belki ak parti atti patatesleri ve magduru oynuyo.. neden olmasin?
Haber gerçek mi bakıyorum şimdi umarım yalandırhttps://mobile.twitter.com/IYIErzurum/status/1010879947534229504
Erzurum iyi parti ilce baskani öldürüldü. Bir can gitti.
Umarim bunada kimse emoji'li güzellemeler yapmaz.
Ailesine sabir diliyorum.
https://mobile.twitter.com/IYIErzurum/status/1010879947534229504
Erzurum iyi parti ilce baskani öldürüldü. Bir can gitti.
Umarim bunada kimse emoji'li güzellemeler yapmaz.
Ailesine sabir diliyorum.
Yaw bu da yeni taktik iste..kim doktuysede Allah bildigi gibi yapsin onlari..olabilir. beni seçin fiyatları düşüreyim diyorlar açık açık.
aynı 400 milletvekili tehdidi gibi:)
Ben hep kararsızım önceki seçimlerde de bugüne kadar tek bı oyum gitmedi akp ye aynı şekilde CHP ye de hiç oy vermemiştim bugüne denkBakin burda ak partililer erdogani savunur chp lilerde inceyi:) ben bi tarafi yakin hissetsemde suphe duyarim iki tarafada.. belki ak parti atti patatesleri ve magduru oynuyo.. neden olmasin?
Oy çalınma haberi gelince umursamayan savunmaya geçen tek kesim var.Ayrıca neden bu kadar rahatsınız belkide sizlerin seçtiği partilerin oyları çalınıyor?
Neden hep beraber sahiplenmiyoruz Ki,neden aynı endişe içerisinde değiliz?
Soğan patates 1tl mi olacak,Eti'n kilosu 10 tl mi olacak,ev kiraları düşecek,döviz 2tl lere geri dönecek,kaybettiğimiz şeker fabrikaları ,kurumlar ,geri gelecek,fabrikalar artacak,fakirlik azalacak,liyakat gelecek,ithalat azalacak ihracat artacak.Hepsini geçtim var olan herşey niye gitti !Başkaları malikanelerinde ,eş dost akraba doyuracak diye ben et gördüğümde kedinin ciğere baktığı gibi iç geçiricem oh Ne ala memleket.Bir tane Jose Mujica diliyorum .Hoş garibim o bile yaranamamış insanlara ..Bir söz var işin özeti bir hayvancağızla ilgili diyeyim yeter.Sonumuz hayr olsun .
Hakareti Ben değil o arkadaşınız yaptı. Mesajimda calsinlar oh mu demişim?Onun ifkesi size yansıdı siz yeni geldiniz sanirim beni burda bilen bilir insanlarin yazimiyla kisiligiyle dalga gecmem hakaret etmem.ki bende banlanir miyim bilmiyorum ancak kendisi için gereken yapılacaktır. Diye umuyorum.Hakaret etmenize gerek yok diyeceğim ama sizin iliklerinize işlemiş.Siz de böyle mutlusunuz demek ki.
Kaybedenlerim hep bi bahanesi vardır.. oylar çalındı..hmmm kendi çalıp kendi oynamak derler bizum buralarda. Belliki coban salatanın sirkesi ağır gelmiş sizeyanına helva yeyin rahatlatır. Ayrıca düz düşünmek iyidir. Beynimizdeki labirentlerde 40 tilki dolanmiyor çalındı mi desek,çamura mı yatsak, yokya en iyisi kibriyatla karışık ezikleyelim ki güvenleri kalmasın. Yok yok oda değil icimizdeki tüm hincı çıkarana kadar coban salata yiyelim.icine sogan katalim, sogan siyaseti ile en iyisi biziz diyelim Hadi afiyet olsun.Allah'ım şanlı bir zafer nasip eder inşaallah DEVAM DEVAM DEVAM
Siz haber seyretmiyosunuz sanırım??? Yapılan şeyleri görmediniz mi? Cevap bekliyorum kaçmayınKaybedenlerim hep bi bahanesi vardır.. oylar çalındı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?