- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.402
- 78
ocalani niye ziyaret ettiDavul zurna ile mi temizliyor?
Ayrica Öcalani ziyaret etti. Onu sayin diye andi.
Hep aynisi. Hic bir akp'li bu üstteki sorulara cevap veremiyor.
daha cok can yanmasin diye
bunu bilmiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ocalani niye ziyaret ettiDavul zurna ile mi temizliyor?
Ayrica Öcalani ziyaret etti. Onu sayin diye andi.
Hep aynisi. Hic bir akp'li bu üstteki sorulara cevap veremiyor.
Sevişmekte sıkıntı yok... şiir yazıyorsa fena :)))benim inanmadığım bir mevzu ( bahçeliyi günahım kadar sevmem) ama o kadarını da beklemem diyeceğim kadar uç bir olay.
seks kasedi kimsenin umuru olmuyor artık zaten.
Patates soganlari tarlaya kim dokuyosa ve onlari kim destekliyosa onlari kastediyorum:)
Kadının yaptığı terbiyesizlik ve cahillik.Gel de anlat işte...Kursaginda birakmak gibi olmasin ama
https://www.gzt.com/video-galeri/haber/basortulu-musahidin-incenin-elini-sikma
Link acilmiyor ama kadin tokalasiyor.
Tokalasmadi diye sallayanlarda, gurur duyup mest olanlar da... saka gibisiniz.
Herkesin degildirde Kimlerin vardirki diyorum:) herkes dersem hepsini zan Altinda birakirim. Su sandiklar acilsada bi taraf diger tarafi tebrik etmeye baslasa artik:)e kankalığa geçti işte o ara:)
hiç yayınlanmadı evet.
ama yok diyemeyiz hele sen hiç diyemezsin:) zira herkesin kasetleri olduğuna inanıyorsun:)
benim inanmadığım bir mevzu ( bahçeliyi günahım kadar sevmem) ama o kadarını da beklemem diyeceğim kadar uç bir olay.
seks kasedi kimsenin umuru olmuyor artık zaten.
Egrisi doğrusu röportaji yapani bende sevmiyorum. Benim paylaştmaktaki amacım orada röportaj yapılan kişi ve soyledikleridir.Hakli mı sonuna kadaro röportajı yapan sakallıyı tanıyorum ilk önce kendi evladına sahip çıksın kendisi sonra mikrofonu başkasına uzatsın
hayaller ve geerçekler
Iyide o zaman bahceli ölür ne anlamı kalir kasetin:) zamaninda kullanilmazsa bi anlami yokZaten var ise, normal bir seks kaseti oldugunu sanmiyorum. Kaset var mi bilmiyorum fakat 180 derece dönmesinin ciddi bir nedeni vardir bence. O nedeni asla bilmeyecegiz. Kim bilir 20-30 yil sonra ancak.
ocalani niye ziyaret etti
daha cok can yanmasin diye
bunu bilmiyorsun
Hehh ver mehteri ver.. .Iyide o zaman bahceli ölür ne anlamı kalir kasetin:) zamaninda kullanilmazsa bi anlami yok
Zaten var ise, normal bir seks kaseti oldugunu sanmiyorum. Kaset var mi bilmiyorum fakat 180 derece dönmesinin ciddi bir nedeni vardir bence. O nedeni asla bilmeyecegiz. Kim bilir 20-30 yil sonra ancak.
Iyide o zaman bahceli ölür ne anlamı kalir kasetin:) zamaninda kullanilmazsa bi anlami yok
O zmn kimin umrunda olurki bu bilgiler?Iste ancak öldükten sonra gercek nedenlerini bilecegiz diyorum. Yani o bilgiler kullanilsin diye cikmaz, tarih oldu diye cikar.
Merak ettim gerçekten ne kasedi?? Bahçeli yi savunmak için demiyorum ama seks kasedi ise bahçeli bekar adam kimse karışamaz ki...
bahçeli hakkında değişik spekülasyonlar var.
bu kaset olayı dışında .
özet olarak kendini feda ettiği söylentisi de var.
akşener vs bilinçli adımlar diye.
aynen bazı şeyleri hiç bilemeyeceğiz.
Ne gibi ayip seyler?Hehh ver mehteri ver.. .
Az önce çok ayıp şeyler diyordun.