- 10 Mayıs 2018
- 548
- 694
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa hic konusma benceGirecekti az kalsın.. sonra cumhur ittifakı oldu :)))
Şu adamları savunuyorlar ya ben ona yanıyorum....
La fa la solll
Siz sussanız nasıl olur ?yaa hic konusma bence
bu teröristmisin diyenlerin aklına şaşıyorum.reisleri haburda kolkolayken ,açılım sürecinde apoyu yandaş gazetelerde namaz kılan diye sempatik gösterirlerken nerdeydi bu terörist söylemleri bunlarda gram akıl varsa bende diş perisiyimKotuye gidiyor diye sevinmiyoruz.bu hale getirenlere kiziyoruz.insanlarin gozu hic bise gormuyor ekonomi bu haldeyken hala nasil savunuyorlar anlamiyorum.tam tersi chpnin adini duyan cin carpmisgibi davraniyor o teroristlerle beraber sen teroristmisn diyorlar.sirf hayir verdim diye gorumcemin arkadasi sen teroristmisn dedi akpartililerin cogu bu muameleyi gosteriyor
Tayyip mi dedi gidin patatesleri tarlaya dokun? Hem şike yaılıyo bunun savunulur bi tarafi yok. Valla chpli olan kisilerde sirf hdpye verilen destek yuzunden chp ye oy vermiyceklerini solediler. Sen sevinmiyosundur ama adam darbe oluyo diye seviniyosa gercekten var ole insanlar.. ne desek bos ole birine..Kotuye gidiyor diye sevinmiyoruz.bu hale getirenlere kiziyoruz.insanlarin gozu hic bise gormuyor ekonomi bu haldeyken hala nasil savunuyorlar anlamiyorum.tam tersi chpnin adini duyan cin carpmisgibi davraniyor o teroristlerle beraber sen teroristmisn diyorlar.sirf hayir verdim diye gorumcemin arkadasi sen teroristmisn dedi akpartililerin cogu bu muameleyi gosteriyor
Dur daha bana cevap verecek yani inşallahSiz sussanız nasıl olur ?
bencedeSiz sussanız nasıl olur ?
incenin polis memurune ettigi hakaret ses kaydini diyorum ben..bahcelininde olabilir mi dersin? Varsa onunda zamani vardir bence.. yahu milletce paranoya.. kime guvensek elimizde patliyo
Akp ye oy vermeyen ya münafık yada terörist başka birşey olamaz. Dolar 4 ü gördü biz bu oyunu bozacağız dediler üzerinden 8 ay geçti 5 e gidiyor. Benzin 6 lirayı geçti. Borç aldı başını gitti... Oyun du lobiydi derken kahroluyoruz. Ama seviniyorsunuz diyorlar. Ekonomi çökünce elektrik doğalgaz zamlanınca ben Marsta yaşıyorum ya ondan seviniyorum.Kotuye gidiyor diye sevinmiyoruz.bu hale getirenlere kiziyoruz.insanlarin gozu hic bise gormuyor ekonomi bu haldeyken hala nasil savunuyorlar anlamiyorum.tam tersi chpnin adini duyan cin carpmisgibi davraniyor o teroristlerle beraber sen teroristmisn diyorlar.sirf hayir verdim diye gorumcemin arkadasi sen teroristmisn dedi akpartililerin cogu bu muameleyi gosteriyor
Ne kasetiymis peki bahcelininki?
Branşınız ne?Aklinca derken kim olarak bunu soyluyorsunuz??? Karsinizda bir ogretmen var. Ve devlet adami nasil oolmali bilgim var. En azindan gecmisinde sarkintilik ve sosyal medya fani olmamasi gerektigini biliyorum.
Hayatim bahcelinin kasetini duymadim gormedim. Ispat eden olmadi yani., sanki varmis gibi konusuldu burda ki belli degil seninde dedigin gibikız cidden hiç duymadın mı?
ortalık yıkıldıydı:)
Merak ettim gerçekten ne kasedi?? Bahçeli yi savunmak için demiyorum ama seks kasedi ise bahçeli bekar adam kimse karışamaz ki...kız cidden hiç duymadın mı?
ortalık yıkıldıydı:)
Beni kestirdi gözüne herhalde. Yalnız gitmeyeyim diyorDur daha bana cevap verecek yani inşallah
Hayatim bahcelinin kasetini duymadim gormedim. Ispat eden olmadi yani., sanki varmis gibi konusuldu burda ki belli degil seninde dedigin gibi
pkk yı temizliyor sirayla
ziyaret etmiyor ya
Merak ettim gerçekten ne kasedi?? Bahçeli yi savunmak için demiyorum ama seks kasedi ise bahçeli bekar adam kimse karışamaz ki...
Akp lilerin tek savunduğu yol yaptı başörtü birde hastane randevusuDavul zurna ile mi temizliyor?
Ayrica Öcalani ziyaret etti. Onu sayin diye andi.
Hep aynisi. Hic bir akp'li bu üstteki sorulara cevap veremiyor.
Bu süreçte maalesef bir çok iftira bir çok kirli çamaşır döküldü ortaya. . Gerçekten ben üzüldüm.. şu seçim bitse de herkes normale dönse artık..benim inanmadığım bir mevzu ( bahçeliyi günahım kadar sevmem) ama o kadarını da beklemem diyeceğim kadar uç bir olay.
seks kasedi kimsenin umuru olmuyor artık zaten.