Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karşılıklı suçlamalar falan temalı bir mesajdi. Baktım bulamadım simdi. Sayıma hazırlanıyoruz. Akşam yollarım hangi mesaja binaen yazdığımı..Neye ayip dedimki?
Ya demiyorlar mi muhurlu pusulalar veriliyor... Adamlar goz onunde kagitlari ayri zarfi ayri veriyor. Gerizekaliysan alirsin zarf icinde .... Kiiiizzz yoksa bunlar sandigimi acip aliyorlar pislik cikarmak icin... Aha benimde pislik cikarasim geldi :)))Yav he he zaten hep böyle olur. Kazanınca oylar çalınmış olacak. Şimdiden yeri yapılıyor. Tabi yersen
Devam diyorum başkada birşey demiyorum.
AKP isbasinda gene.. AKPlilerin secimden anladigi iste bu:
Yalnız Türkiye bir yarış içinde değil. Adaylar yarışıyor.Sandikta bence
Canim bnn hdp lisi vardi :)))Videoya gelelim arkadaşlar çekimler cok amatör ve flash tvlik yapmayın böyle şeyler daha orjinal kanıtlar ve çekimler lütfen. Yav akıl var mantık var adam karşısında kamera böyle taaaaak taaaak basacak mührü öyle mi?
Sonra gelip burada iftira atıyorsunuz diye demagoji yapıyorlarIcisler bakanligin sitesine baktim ve hic bir aciklama yok. Google'dan arattim ve dogru düzgün hic bir haber ajansi bu haberi yapmiyor, bir iki internet haber sitesi haric.
Yahu yurtdisinda mudahale olsa böyle mi yaparlar? Neyine müdahale edecekler daha oy verme sürecinde?
Ama Urfada, Erzurumda Akp cidden müdahale etmek istiyor. 4 cuval oy pusulasi bulundu. Bunun video görüntüleri var. Bu konu hakkinda bir diyecegin yok mu?
Ben ne zaman bağırdım ayol? İlginç etrafa bilip bilmeden niçin saldırıyorsunuz kuzum?Bangir bangir bagirdiginiz akp muhurlu oylarda yok ortada laf olsun gemi yurusun!!!
Hic ole gozukmuyo ne yaziki .. futbolda bile sportiflik yok holiganlik var.. siyasette olmazsa olmazYalnız Türkiye bir yarış içinde değil. Adaylar yarışıyor.
Sen niye kaçak güreşiyosun ?Secimden sonra gorun Mİ KK atismalarini :))
Tamam tatlim:) hayirli haberler bekliyoruz.. onemli olan ulkemiz icin hayirlisi olsunKarşılıklı suçlamalar falan temalı bir mesajdi. Baktım bulamadım simdi. Sayıma hazırlanıyoruz. Akşam yollarım hangi mesaja binaen yazdığımı..
Videoya gelelim arkadaşlar çekimler cok amatör ve flash tvlik yapmayın böyle şeyler daha orjinal kanıtlar ve çekimler lütfen. Yav akıl var mantık var adam karşısında kamera böyle taaaaak taaaak basacak mührü öyle mi?
İnşallah gerçek değildir zaten.Videoya gelelim arkadaşlar çekimler cok amatör ve flash tvlik yapmayın böyle şeyler daha orjinal kanıtlar ve çekimler lütfen. Yav akıl var mantık var adam karşısında kamera böyle taaaaak taaaak basacak mührü öyle mi?
Keşke böyle olmasa.Hic ole gozukmuyo ne yaziki .. futbolda bile sportiflik yok holiganlik var.. siyasette olmazsa olmaz
İşte bunu anlamayacak kadar düşmanlik besleyenler var.Videoya gelelim arkadaşlar çekimler cok amatör ve flash tvlik yapmayın böyle şeyler daha orjinal kanıtlar ve çekimler lütfen. Yav akıl var mantık var adam karşısında kamera böyle taaaaak taaaak basacak mührü öyle mi?