Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklarını yemeyeyim buradaki sandık görevlileri güzel çalışıyor, çok sakin geçer seçim zamanları, en azından ben kötü bir olaya şahit olmadım, gideriz görevliler çanta telefon uyarısı yapar, oy pusulamızı alıp işlem tamamlanınca sandığa atarız hayırlı olsun deyip çıkarız, geçen seçim valla bir baktım oy verilen anda çekilen fotolar sosyal medya da ne oluyor dedim, yasak çünkü.
Alttaki post bana cvp olarak verilmedi en azindan repost yapilmadi..
Ne korkmuşsunuz yahu.. bir canımız var bir kere ölürüz.. zaten bir gün ölücez şanımiz yürürdüıO is ole degil maalesef.. onune cikan babasi olsa affetmez
Orasi olede hayatim..korkmak degil.. dusman karsinda olsa ok ama bu adamin sizmadigi yer mi var.. valla daha ellerinde kimlerin neleri vardir acaba? Bi ulkenin boyle bir duruma gelmesi korkunc birseyNe korkmuşsunuz yahu.. bir canımız var bir kere ölürüz.. zaten bir gün ölücez şanımiz yürürdüı
Alttaki post bana cvp olarak verilmedi en azindan repost yapilmadi..
Yukardaki 17 araliga insniyorum dedi.. buna ne gibi bi itirazim olabilir
ibrahim tatlises mi?Ibrahim tatlises ile beraber. Hani onun ile beraber haburda pkk'lilari karsilamisti. Hatirliyor musun?
Ayni Tatlises bide meydanlarda "Ido üsüyordu, Erdogan'in sayesinde gaz takildi" diye yalan atiyordu. Sirf yalaka olmak adina.
Arkasinda hem lakayt, hem suc olan bir selfie ceken bir er var.
Ha bide en güzelini söylemedim. Kimin moreli? Fazla asker göremedim ben. Süriyeliler, Türkiyede keyif catsin, bizim asker Sibel Can'a mi muhtac olsun?
Yolarim seni deseydinMuharrem başkanı gördünüz mü oy verdi kabinden çıktı, sonra heyecandan hanımını orda unutup, almadan çıktı
Eşime diyorum ki yılların siyasetçisi nasıl heyecan yaptıysa karısını unuttu benim ki de diyor ki acaba siyasete mi atılsam
Demesin bile.. direk dalsın..Yolarim seni deseydin
Yolarim seni deseydin
incenin polis memurune ettigi hakaret ses kaydini diyorum ben..bahcelininde olabilir mi dersin? Varsa onunda zamani vardir bence.. yahu milletce paranoya.. kime guvensek elimizde patliyoyani fetönün elinde ince vs bir sürü kaset olduğuna inanıyorsun ama bahçelinin kaseti olduğuna inanmıyorsun.
sonuç olarak bu mu demek istediğin?
Hahahha kiz onalr biz olmasak copluge duser :)))Çok tatlı söyledi yolamadım hemşehrini
Çok da güldüm iyi geldi
Kiyamamis hemserime :)Demesin bile.. direk dalsın..
ibrahim tatlises mi?
chp mi ..
pkk lilarin cenazelerine kadar gittiler
camur atmak isiniz degilmi
Polis memuru değil. . TBMM misafirhanesi resepsiyonusti. Eğer başka kaset çıkmadıysa.incenin polis memurune ettigi hakaret ses kaydini diyorum ben..bahcelininde olabilir mi dersin? Varsa onunda zamani vardir bence.. yahu milletce paranoya.. kime guvensek elimizde patliyo
Ne kasetiymis peki bahcelininki?Polis memuru değil. . TBMM misafirhanesi resepsiyonusti. Eğer başka kaset çıkmadıysa.
Bahcelinin ki dedikleri öyle kaset değilmis..
Bende de " seçimler bitene kadar kendinle senin arana ben bile girmem"" diyen biri var.. nasıl bir evrim geçirdiysem artık..Kiyamamis hemserime :)
Kasedi masedi bırakalım geleceğimiz ,çocuklara bırakacağımız ülkeyi hayal edin.Ne kasetiymis peki bahcelininki?
Bilmiyorum izlemedim .Ne kasetiymis peki bahcelininki?
Girdi mi vizyona ben de izlemedim.Bilmiyorum izlemedim .