- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Millet Maltepe mitingine gitmesin diye feribotları iptal edenlere inat Ali Koç Deniz otobüslerin kiralayıp insan taşıtmış Helal Olsun diyorum
Anlatmak istediğim başörtüsü her alanda serbest deniyor ya serbest filan değil.
Başakşehir belediyesinde peyzaj yoktu zaten,başka bir şey için başvuru sırasında olayı anlattım onlarda bize neyi nereye nasıl şikayet edelim anlattılar ama kız uğraşmadı.
Her yerde torpil kayırma olduğu gibi eminim burda da vardır çok işim düşmediği için bilemeyeceğim. Başkanı da eşim tanıyor sanırım
Yasak degil ama belediye başörtülü biri ile çalışmak istemeyebilir, kendine daha yakın adayları değerlendirmek isteyebilir.
Sonuçta akp nin belediyesi daha fazla, başörtülülerin daha çok şansı var diye bile düşünebilir :)
Bu yasakla aynı şey değil.
Neyse herşeyin hayırlısı ezanlar okunurken Rabbim memleketimizi insanımızı onurumuzu gururumuzu ezanimizi bayrağımızı vatanımızı birliğimizi dirligimizi korusun. Ve inşaallah O'nun razı olduğu gelsin başa ♡
Kesinlikle... Haram tapelerini unutmadik Allah haram yiyenden razi gelmeyecegine gore...Allah muharrem ince'den razı olacak inşallah. 50 gündür ayağına taş değmedi kimsenin pisliği üzerine yapışmadı şükürler olsun
Ve aslada denenmeyecekhenüz denenmeyen biri için öyle olamaz demek tamamem önyargıdır
makarnacı, kömürcü, cahil, koyun, göbeğini kaşıyan vs eklemeyi unutmuşsunuz :))kör sağır dilsizsiniz
Aynen katılıyorum, 46 yıl önce eline doğduğum komşu teyzem Allah gani gani rahmet eylesin çarşaflıydı, 3 sene önce vefat ettiğinde çarşaflı olarak öldü, ölmeden öncesine kadar bile benim adımı söylemiş, şort ve askılı giyen mune kızını, annem ağlayarak verdi haberini, seni anlatmış hep dedi, teyzem 70 sonlarından beri örtülü, yarın oy vermeye giderken yine örtülü olacak, biz birbirimizle yıllardır kavgasız geçindik, siyasiler aramıza nifak tohumu ekmese, gençler, insanlar bu nifak tohumlarınla galeyana gelmeseler yaşamaya devam ederiz.Başta ki bir örtünün senelerce bu kadar problem edilmesi ve bunun kullanılıp oy artırmaya çalışılması çok gurur kırıcı birşey. Benim başımdaki örtüyü çıkarınca beynimin içindeki düşüncelerimi de onunla beraber çıkaracağımı mı sanıyorlar. Aynı şey tesettürlü olmayanlar için de geçerli. Başı açık bacağı açık bu olmaz denilip kapanınca karakteri düşüncesi mi değişecek. Kılık kıyafet makyaj mı yön verecek hayatımıza. En başta olanlar bu söylemleri bıraksalar zaten toplumda bunu dile getirmeyecek ve Gül gibi geçinip gideceğiz. Ama ne unutuyorlar ne de unutturuyorlar.
O zaman buyrun alanda kac kisi varmisKunumuz bu muydu? Ben o alanda bugün kaç kişi vardı onu konuşuyoruz sanıyordum. Ne akp başkanı ne rozeti bunlar konunun neresinde... Sırf cevap yazmak için konuyla alakasız cevap veriyorsunuz şuan.
Ve olaya bakışınız tamamen ideolojik. İnce herkesin cb si olacakmışda Erdoğan sadece akp lilerin cb si olacakmışda... Konumuz o alanda 5 milyon kişi varmıydı yokmuydu sadece bu.
Kaldıki madem Erdoğan sadece akpnin başkanı olacak o zaman İncede benim başkanım olmayacak, bu kadar basit. Gerçi İnce sen dahil hiçkimsenin cb si olmayacak, zaten hiç cb olmayacakki, çünkü seçilmeyecek yarın görüşürüz :)
Ya bunun aynısını malum dershanede tarih hocası anlatmıştı.Bende size yasak ilk başladığında ki tavırlarını söyleyin hemen başlarını açtılar amerikadaki hocaları öyle emretmiş hatta bizim gibi açmamak konusunda diretenlerede tepki gösterdiler 28 Şubat onların önünü hiç kesmedi aslında
Ve aslada denenmeyecek
makarnacı, kömürcü, cahil, koyun, göbeğini kaşıyan vs eklemeyi unutmuşsunuz :))
Bu arada hakaret demişken ince nin dün ve önceki gün çıkan iki ses kaydını dinleyinde kulaklarınız bayram etsin :) adeta hakaret resitali yapmış adam yani şurada birisini kullansam yüz yıl ban yerim o derece :))
Sende bunu yedin?O zaman buyrun alanda kac kisi varmis
MUHARREM İNCE MALTEPE MİTİNGİNE KATILAN KİŞİ SAYISI
İSTANBUL EMNİYETİNİN YAPTIĞI AÇIKLAMAYA GÖRE
MİTİNG ALANI VE XRAYDAN GEÇEN İNSAN SAYISI
6,762,416 KİŞİ.
(YAZIYLA= ALTI MİLYON, YEDİYÜZALTMIŞİKİBİN, DÖRTYÜZONALTI )
MİTİNG KATILIM REKORU KIRMIŞ
Emniyet mudurlugunun aciklamasi diyorum anlamiyor musun ne yemesi? Ac da hbr oku ... okuman var ama anlaman biraz kıt gibi...Sende bunu yedin?
Matematik ve mantık hocanızın ellerinden öpüyorum :)
Bir mitinge yaklaşık 7 milyon kişi katıldığına göre yarın seçimde on yüz bin milyon oy falan almanız lazım...