Geçmişte kaldı söylemi burada şundan doğuyor.
Cemaat kandirdi ama geçmişte kaldı. Akp ye oy vermeyenler fetocudur.
Hdp ile işbirliği yaptı ama şimdi yapmıyor. İşte şimdi yapanlar pkk lı dır.
Söylemlerini kullanan kesim türbanı da unutturmuyor. Unutulsun istedikleri şeyi de başkalari unutamıyor. ben artık topyekun unutulsun istiyorum. Benim trawmalarımda derin olabilirdi. Buyuttukce buyutebilirdim. Benim kardeşim askerdı o dönem.. döndüğünde tam 4 yıl sivil hayata adapte olamadı. Günlerce uyumuyordu. Benim unutmamış ve affetmemiş olmamda normal sayılmalı o halde. Ama ben unutmayı tercih ediyorum.kimseye birsey olmuyor çünkü. O yükle yaşayan benim.. Herkes cebini doldiruyorken.
Çok bireysel 1 örnek vereyim. 3 yıl evli kalıp boşandım. 3.5 yıl kimseyi hayatıma almadım. Bu yük su çeken sünger gibi hergün ağırlaştı. Sonra hayatıma biri girdi. 4 yıl önce.. herşeyi sildi süpürdü.. o yollardan boşuna geçmemişim demek ki dedim.. simdi de değişim ve şans vermek iyidir diyorum. Acı çekenler sayesinde gelecek nesiller rahat eder diye umuyorum. Dinim düşürüldüğü yerden kalksın istiyorum... bilmeyen ağızlara sakız olmaz diyorum.. cocuklar guvende olsun huzur olsun istiyorum. Hergun kadinligimla ilgili hakaret isitmek istemiyorum.
velhasıl kelam.
Telefondan yazınca imla hatası çok oluyor. Bu da olmasın istiyorum. Çok şey mi istiyorum ?