Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bende öyle düşünüyorum ama sonuçta Erdoğan İnce seçmeninden oy alamaz ama sağcı her kesimden oy alma potansiyelini görüyor ve ona göre oynuyor. Şahsen bende Akşner ve Erdoğan kalırsa oyumu kime vereceğim konusunda şaşkınım çünkü Akşener Çiller zamanının siyasetçisi benim için cok uzak bir siysetçi. Sırf Tamam için Akşener' oy verirmiyim hala kendimle savaşıyorum.İyi parti akpye oy vermez... Ben hiç sanmıyorum ... Zaten partinin kuruluş amacı belli :)
Bak sinope bu video burda belki 20 kere paylaşıldı. Sadece kadınların atısmasının mizanseni. Yani demem o ki sadece gerginliği yumuşatmak amaçlı.Tabikide kimseye cirkef demedim.Ha bir taraf biz, bir taraf sizse bu durumda zaten her iki tarafta birbirine verip veristirmis. Yani su taraf chp ve taraftarı bu taraf ak parti ve taraftarları değil benim için.Her izledigimde kahkaha ile güldüğüm tatlis adilenin yanaklarını sıkmak istediğim♡ bir video o kadar.Yani üstüne sadece gülüp gecilebilecek bir video. Hayır bu kadar gerginliği hakkaten anlamıyorum.Ben burada kavga etmek istemiyorum ki kimseyle. Ne yani bana sert bi sekilde konuşanlar ile aynı üslup ilemi konuşayım ve kendimi gereyim. Nasil bi cevap vermemi bekliyorsun.
Öyle bende öyle düşünüyorum ama sonuçta Erdoğan İnce seçmeninden oy alamaz ama sağcı her kesimden oy alma potansiyelini görüyor ve ona göre oynuyor. Şahsen bende Akşner ve Erdoğan kalırsa oyumu kime vereceğim konusunda şaşkınım çünkü Akşener Çiller zamanının siyasetçisi benim için cok uzak bir siysetçi. Sırf Tamam için Akşener' oy verirmiyim hala kendimle savaşıyorum.
Yooo cok gülerdim gene .siz koyun baska gerildigimizde de: )
Keşke sadece kuvveti dolsursalardı.Eki Görüntüle 2159816
Haberi okumak isteyenlere link ;
https://tr.sputniknews.com/amp/turk...isi-3e-indiriyoruz/?__twitter_impression=true
Bu mimar sinanın tahliyesini istemeleri nedir ya?
Babanızın malı mı artık iyice azıttılar.
Başbakanlık ofisini genişleteceklermiş, başbakanlık mı kaldı neyini genişletiyorsun.
Babalarının çiftliği gibi at koşturuyorlar yetti artık.
Hanımefendinin neresi kötü, nasıl hitap edeceğim?
Keşke sadece kuvveti dolsursalardı.
1.tur için bence de vermez de,çevremde 1.tur İYİpartiye vereceğini,2.tur için mecburiyetten Erdoğan'a oy vereceğini söyleyen de var.Çevremde gözlemlediğim genelde genç nesil İYİ partiyi destekliyor.Yanılıyor olabilirim tabii.İyi parti akpye oy vermez... Ben hiç sanmıyorum ... Zaten partinin kuruluş amacı belli :)
Eki Görüntüle 2159816
Haberi okumak isteyenlere link ;
https://tr.sputniknews.com/amp/turk...isi-3e-indiriyoruz/?__twitter_impression=true
:) koymayalım... Çok yıpratır:) şaka şaka.. Güzel güzel tartışalım.. Kşmse banlanmasın :)
1.tur için bence de vermez de,çevremde 1.tur İYİpartiye vereceğini,2.tur için mecburiyetten Erdoğan'a oy vereceğini söyleyen de var.Çevremde gözlemlediğim genelde genç nesil İYİ partiyi destekliyor.Yanılıyor olabilirim tabii.
Söylediklerinin çoğuna katılıyorum karşı taraf o kadar pervasız ki inan aynı fikirdeyim. Ama ben 90 lı yılların siyasetçilerinin hangi parti olduğunun bir önemi yok hepsine karşı tavrım bu. Değişim gerekli temiz genç insanlar siyaset yapmalı. 90 lı yıllarda faili mechul cinayetler madımak gibi kara lekelerin olduğu dönem o dönemin tüm siyasetçilerine öyle bakıyorum maalesef. Çiller'in milli şuuru aile şuuru olduğu ortaya çıktı zaten lanet kadın.Akbaba gibiler zaten.Akşener kalırsa oyum kesinlikle Akşenere... Çillet zamanında siyasetçilik yapmış olması şanssızlığındandır:) çiller kasayı doldurmuş... Akşener ne yapmış:) bak çillere meydanlarda milli şuur adı altında şuursuz bir şekilde konuşuyordu... Neden? Oğlu 400 milyar dolarlık enerji yatırımı yapacakmış.. Damat berat albayrak enerji bakanı... Neden yanaştı sence:) sen kafanı karıştırma.. İncr ve akşener bu ülkenin şansıdır... İkisi de benim favorim:)
Bencede hiç gerek yok bunlara,şurada güzel güzel tartışalım değilmi..
Evet ablacım:) ban almaya bence değmeyecek ... Boşver .. :)
Yorum yapmadan koydum fotoyu hatta altada linkini paylaştımŞimdi bu dogrudur yanlıştır bilemiyorum mutlaka iyi yaptıgı dogru yaptıgı seyler de olmustur ama;
20 sene öncesini anlatmasının amacı ne?
E tamam yapmışsın da bu seni daha kaç sene götürecek?
Kuyrukları bitirdiğine göre 50 sene ona borcluyuz onu secmeliyiz mi dememiz gerekiyor yani?
Ne zaman bitecek borcumuz daha kaç yılımızı ipotek altına aldı kuyrukları bitirdiği, yol ve köprü yaptıgı için?
Söylediklerinin çoğuna katılıyorum karşı taraf o kadar pervasız ki inan aynı fikirdeyim. Ama ben 90 lı yılların siyasetçilerinin hangi parti olduğunun bir önemi yok hepsine karşı tavrım bu. Değişim gerekli temiz genç insanlar siyaset yapmalı. 90 lı yıllarda faili mechul cinayetler madımak gibi kara lekelerin olduğu dönem o dönemin tüm siyasetçilerine öyle bakıyorum maalesef. Çiller'in milli şuuru aile şuuru olduğu ortaya çıktı zaten lanet kadın.Akbaba gibiler zaten.