- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Ben oy sayım işlemi sona yaklaşırken bir anda değişen ibreyi, çöpten çıkan pusulaları, kesilen elektrikleri vs. kastetmiştim aslında..
Burası nabız yoklamada daha şeffaf bir platform bence..
Yurtdışında yaşayan insanlar ne derece bilgi sahibi ki zaten bu toplumun yaşadığıyla alakalı? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak onların ki..
Düşündüğüm şey tam olarak bu evet kimin oy potansiyeli daha çoksa ona veririm oyumu muhtemelen artık yeter yanisizin gibi düşünmekle beraber, sanırım ince'nin oyu daha fazla olacaksa ona vereceğim, malum yeter artık tamam....siz de bunu düşünün lütfen :)
Doğu Perinçek'e oy veren tek kişi kim yiğidim seni tanımak istiyorum. :) Şaka şaka, küçük bir espri yapayım dedim ortam gergin diye.
Meral Akşener ve Muharrem İnce arasında gidip geliyorum henüz karar veremedim
Hadi hadi istesen de yapamazsin sanki tanimiyoruz seniSeviyesizleşesim var ama yapmicimm..
Perinçek'in kendisidir belki
Zıt görüşte olan herkese saygım var ama karşındaki zıt görüşte diye onu aşağlamaya çalışan insanlara saygım yok insanlar seviyeyi düşürmese hakaret etmeden bela okumadan tartışmayı bilse çok güzel sohbetler dönebilir
Ve şiddetKendini ve fikrini ifade edebilmekten yoksun insanların yoludur küfür ve hakaret.
Aha forumda irkekk varrr yetişin komşularrr
Evet, seviyeli olursa karşıt görüş tartışmalarına müdahale etmiyoruz.Yok hakaret etmem
Ama bdv de karsilikli konusma olunca polemikten gidiyoruz ya burda gecerli diildir o dimi? Hakaret etmeden seviyeli bir sekilde tartisabilir burda yani?
Kendini ve fikrini ifade edebilmekten yoksun insanların yoludur küfür ve hakaret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?