Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
verdiğimiz oyu açıkça söyleyebilir muyuz?

Banlanmiycaz dimi ?
İki soruya da cevap gelsin :)))
Oylama gizli ama siz ben açıkça yazarım derseniz yazabilirsiniz, banlanırsınız Milana :))) çünkü Kazen demiş ki seviyeli bir şekilde nabzı ölçelim, topikte hakaret, çatlayın patlayın, püüüü vatan hainleri, tüüüü makarnacılar gibi aşağılayan, küçümseyen yorumlar olursa marş eşliğinde mapusa yolluyoruz, şimdilerde pek kaynaşma olmaz da vakit daraldıkça fanatizm hırsı baş gösterir her seçimde olduğu gibi.

Oyun gittiği yönü gösteren minicik subminal mesaj banlanma nedeni değil di mi Mune

Oyun gittiği yönü gösteren minicik subminal mesaj banlanma nedeni değil di mi Mune
Değil değil, oylamanın gizli tutulma nedeni oyu açıkça görülsün istemeyen insanları da düşündüğümüz için, belki sadece oy verip geçecek, kime verdiği bilinsin istemeyecek ama siz ben şu kişiye veriyorum diyebilirsiniz, tamam, devam gibi subliminal mesajlarla da belli edebilirsiniz ablacım

Sanmiyorum :) yurt disindan cok destek var akp ye

Ben oy sayım işlemi sona yaklaşırken bir anda değişen ibreyi, çöpten çıkan pusulaları, kesilen elektrikleri vs. kastetmiştim aslında..
Burası nabız yoklamada daha şeffaf bir platform bence..

Yurtdışında yaşayan insanlar ne derece bilgi sahibi ki zaten bu toplumun yaşadığıyla alakalı? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak onların ki..

Yok hakaret etmem
Ama bdv de karsilikli konusma olunca polemikten gidiyoruz ya burda gecerli diildir o dimi? Hakaret etmeden seviyeli bir sekilde tartisabilir burda yani?

Hem ben sadece kadinlara hakaret edenlere hakaret ediyorum , sonra sen beni banliyosun , ilk basta hakaret edenle beraber mapusa dusuruyosun bacim be

Bu seçim diğerlerinden daha çetin geçecek gibi; adaylar kuvvetli ve iddialı, seçimin kendisi de birçok şeyin belirleyicisi olacak ..
Erdogan karsisinda tek guclu rakip varsa o da muharrem efendidir. O da cenesiyle rakip oluyo bence.

Meral hanimin sansi olmamali son olaylardan sonra.. kaldiki acik acik darbe tesebbusunden haberi vardiki.. 15 temmuzdan sonra cok sey degisecek ben basbakan olacam diye tutturmustu kucuk cocuk gibi.. soylencek cok sey varda.. kazen hic iyi etmedi bu topici acmakla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…