- 28 Şubat 2017
- 7.882
- 21.880
Kesinlikle bu forum açık açık fikir belirtip seviyeli tartışma dönecek bir yer değil toplu olarak saldırıya yer arayanlar net var bir yandan da kafayı kullanan anlıyor ne dediğimi bu şekilde de saldıran olursa en azından akıl seviyesi yeterli olanla tartışırım haksız mıyımSubliminal msj diyosun:)
Valla 15 yildir o sekilde. Hep kaybeden taraf olmak da cok zorkendime de degil,oglumun gelecegine uzuluyorum
Haklisin:) bende siyaset konusmayi sevmiyorum bu forumda cunku bu konuda zit goruste forum arkadaslari var. Kimseyi kirmak istemiyorumKesinlikle bu forum açık açık fikir belirtip seviyeli tartışma dönecek bir yer değil toplu olarak saldırıya yer arayanlar net var bir yandan da kafayı kullanan anlıyor ne dediğimi bu şekilde de aaldıran olursa en azından akıl seviyesi yeterli olanla tartışırım haksız mıyım
Zıt görüşte olan herkese saygım var ama karşındaki zıt görüşte diye onu aşağlamaya çalışan insanlara saygım yok insanlar seviyeyi düşürmese hakaret etmeden bela okumadan tartışmayı bilse çok güzel sohbetler dönebilirHaklisin:) bende siyaset konusmayi sevmiyorum bu forumda cunku bu konuda zit goruste forum arkadaslari var. Kimseyi kirmak istemiyorum
O yuzden hic bulasmamak en iyisi bana gore:)Zıt görüşte olan herkese saygım var ama karşındaki zıt görüşte diye onu aşağlamaya çalışan insanlara saygım yok insanlar seviyeyi düşürmese hakaret etmeden bela okumadan tartışmayı bilse çok güzel sohbetler dönebilir
Vay be ummadıkları taş baş yarcak.TAMAM,TAMAM,TAMAM
Aahhh ne güzel yazdınız. Bide şu oyları çalmasalar kim ne oy alıyor görsek, dimi ama...Keşke emin olabilsem oyumdan ve oyumun adaletli sayılacağından..
Farkindaysan zit goruste olan kimse gelip bise yazmiyo, halbuki oylar oyle demiyo :)Seviyesizleşesim var ama yapmicimm..