- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
Yapsın ama yaparken bir yandan da yaptıklarını satsın diyorsunuz öyle mi?Yapiyorlar zaten karsiliginda da nankorluk etmeyin diyorlar bide onlarin penceresinden bakarsak durum daha vahim. Sizin lider yapmak istediklerinizde yapsaydi zamaninda korkularindan tavuk gibi gik gik gik oturuyrlardi. Bir hukumet kuruluyor bir hukumet dusuyordu.
Şehitlerden hiç konu açmak istemiyorum. Şehit olduğu için tepki gösteren ailelere “onun işi bu, mesleği bu. Yapmasaydı.” denildiği günleri unutmuş insanlar. Ateş düştüğü yeri yakar.Hay yaşa arkadaşım. Biz vergi verelim ki büyüğümüz (!) saraylarda otursun.
Çalısan vergisini versin ama yandaş patronlar vergilerini kaçırıp çalışanını asgari ücretten çalıştırsın..
Yazacak o kadar cok sey var ki.
Hastanede sira bekliyolarmis, yag kuyruklari varmış.. bunu düşünenler 1918'lere, 1919'lara, 1920'lere, 1923'lere gidip bakıyorlar mi hangi sartlarda neler yapılmış da Cumhuriyet kurulmuş.. O zamanlarin başındakiler korkusuzca savaşırken simdiki basimizdakiler evlatlarını bile askere göndermekten aciz.. Tabi milletin parasıyla çocuklarına gemi almak varken askerlik de ne.. Ne de olsa kendilerini koruyan kollayan gariban sehitlerimiz var.. (hepsinin ruhlari şad olsun)
Pes diyorum..
Onu siz diyorsunuz biz degil. Cok biliyorsaniz siz aday olun siz yonetin. Dunya da bir tane 4 dortluk aday bulamazsiniz. Herkes biseylerden sikayetci. En iyisine sahip cikmak mantikli . Onunla boy olcusecekte hic bir aday yok suan. Olsa degerlendirirdik ama yok yok . Yokluk varYapsın ama yaparken bir yandan da yaptıklarını satsın diyorsunuz öyle mi?
Bence yeni hükümetler kurulmadan, yeni başkan adaylarını tanımadan Peşin hüküm vermeyin.
Çünkü kimse bu kadar satamaz.
Hiç kimse.
Ve o şehitlere "birkaç Mehmet şehit oldu diye...." ve "kelle" diyenler var. Yazık çok yazıkHay yaşa arkadaşım. Biz vergi verelim ki büyüğümüz (!) saraylarda otursun.
Çalısan vergisini versin ama yandaş patronlar vergilerini kaçırıp çalışanını asgari ücretten çalıştırsın..
Hastanede sira bekliyolarmis, yag kuyruklari varmış.. bunu düşünenler 1918'lere, 1919'lara, 1920'lere, 1923'lere gidip bakıyorlar mi hangi sartlarda neler yapılmış da Cumhuriyet kurulmuş.. O zamanlarin başındakiler korkusuzca savaşırken simdiki basimizdakiler evlatlarını bile askere göndermekten aciz.. Tabi milletin parasıyla çocuklarına gemi almak varken askerlik de ne.. Ne de olsa kendilerini koruyan kollayan gariban sehitlerimiz var.. (hepsinin ruhlari şad olsun)
Pes diyorum..
Oldu olacak Çanakkale savaşında askerin ne yiyip içtiğini de konuşalım yani.Hay yaşa arkadaşım. Biz vergi verelim ki büyüğümüz (!) saraylarda otursun.
Pes diyorum..
"Askerlik yan gelip yatma yeri degildir onun isi bu" diyeni Sehide "kelle" diyenide unutmadik.Şehitlerden hiç konu açmak istemiyorum. Şehit olduğu için tepki gösteren ailelere “onun işi bu, mesleği bu. Yapmasaydı.” denildiği günleri unutmuş insanlar. Ateş düştüğü yeri yakar.
Bu cümleye de cevap verebilen varsa cevap istiyorum. Zaten yazdığım önceki mesajlara kimse cevap verememiş. Çünkü cevap Yok!
Ve o şehitlere "birkaç Mehmet şehit oldu diye...." ve "kelle" diyenler var. Yazık çok yazıken çok midemi bulandıran da bunları savunup savunup üstüne şehit muhabbeti yapanlar.
Ah ah.. içim nasıl sızlıyor şu şehit konularında bir bilseniz...Ve o şehitlere "birkaç Mehmet şehit oldu diye...." ve "kelle" diyenler var. Yazık çok yazıken çok midemi bulandıran da bunları savunup savunup üstüne şehit muhabbeti yapanlar.
Maalesef halkımız çabuk unutuyor.Şehitlerden hiç konu açmak istemiyorum. Şehit olduğu için tepki gösteren ailelere “onun işi bu, mesleği bu. Yapmasaydı.” denildiği günleri unutmuş insanlar. Ateş düştüğü yeri yakar.
Bu cümleye de cevap verebilen varsa cevap istiyorum. Zaten yazdığım önceki mesajlara kimse cevap verememiş. Çünkü cevap Yok!
Sonumuzu da bu "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın." zihniyeti getirecek. Çok acı.Ah ah.. içim nasıl sızlıyor şu şehit konularında bir bilseniz...
Ateş düştüğü yeri yakar derler. O ateşin düştüğü yerlerden gördüm de geldim.
Boy ölçüşecek oldukları için adaylar.Onu siz diyorsunuz biz degil. Cok biliyorsaniz siz aday olun siz yonetin. Dunya da bir tane 4 dortluk aday bulamazsiniz. Herkes biseylerden sikayetci. En iyisine sahip cikmak mantikli . Onunla boy olcusecekte hic bir aday yok suan. Olsa degerlendirirdik ama yok yok . Yokluk varbi tane adam akilli agir basli akilli olgun bir adam daha yok. Muharrem ince mi meral mi üff etseler ucar onlar .
Oldu olacak Çanakkale savaşında askerin ne yiyip içtiğini de konuşalım yani.
Bu ona benziyor örnek olarak. Çok çok saçma.
Gerçek mi bu ya
Ay ben o kadar uçamam zatenEyyy Nameaver, hayal kurmayı sizden öğrenecek değiller!
MaalesefGerçek mi bu ya
Yunanlilarmiymiş yoksa