Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Bence siyasette her şey mübah değil. Ama tüm parti üyeleri için mübah gözüküyor. Bunu sadece desteklediğim parti lideri yapıyor olsaydı eksi olarak değerlendirirdim, hepsi yapıyorken bunu bir kriter olarak görmüyorum.

Sen verdiğini nereden biliyorsun
Ben veriyor vermiyor demiyorum. Bana hizmet etmek için aday oluyor ve kazanıyorsa yapacak diyorum. Bahane sunmayacak diyorum. Bahane sunacaksa bir daha aday olmayacak, yapabilene yer açacak diyorum.

Bu ülkede yasalar ,kurallar fakir fukaraya garibana işliyor malesef.
Doktorlara tam gün yasası getirip. Özel hastanede çalışan doktoru devlet hastanesine kendi ameliyatı için getirtip, tam gün yasasının nasıl delindiğini bilmeyenler var aramızda galiba.
Bilmeyen arkadaşlar ;Tam gün yasası nasıl çiğnendi yazın google’a Çıkar

Avrupa bizden iyi durumda, her zaman, herhalde buna bir itirazin yoktur. Almanya koalisyon ile yonetiliyor, Fransa koalisyon ile yonetiliyor, Avusturya koalisyon ile yonetiliyor, vesaire vesaire.. Tam 22 ulke 2li 3lu 4lu koalisyon hukumetleri ile yonetiliyor Avrupa'da. Demokrasi boyle birsey, bazilarina agir gelse de..

Tek adam nerde var ben sana soyleyim: Kuzey Kore diktatoru Kim, Kaddafi, Saddam.. Boyle yonetilmek mi istiyorsun? Kim'in babasi oldu halk 40 gun aglamak zorunda birakildi, saclarini bile onun istedigi sekilde kesebiliyor halki ancak, dis dunya ile iliskileri yok denecek kadar az, demirperde ulkesi. Saddam caninin cektigi evi icindekini attirarak "bundan sonra benim" diyen bir diktator. Boyle yonetilmek istiyorsunuz herhalde..

Beni ilgilendiren kısım birbirlerini belaltı vuracak kadar çirkinleştikten sonra nasıl olup da aynı masaya oturtup ittifak çıkarttıkları zaten ama sanırım ona kimsenin verecek cevabı yok.
Neyse teşekkür ediyorum size bu konuşma için, iyi geceler.

Kusura bakmayın arkadaşa demişsiniz ama AKP gelmeden önce hastane kapısında günlerce bekleyen de bu milletti ekmek alamayan sürekli elektirikleri kesilen de bu milletti hiç mi yaşamadiniz ya hu bu durumları hastahaneleri b.k götürüyordu. simdi herkes istediği gibi gidiyor, mhrs ye randevu alıp gidiyoruz bunlar hic mi görülmüyor. ben anlamıyorum sokaklar çöp doluydu nefes alınmıyordu sokaklarda bu yüzden belkide oy veriliyor bu partiye

Tatlım çöp kokusu dedin de aklıma Bakırköy geldi. Trilyon liraya evler ama sokaklar çöplük. Bir ilçeyi çöpten arıtmayı beceremeyen belediyecilik. Belediyesini idare edemeyen partiler.

Yalnız tek adam mı koalisyon mu seçimi bitti. Biz tek adamı seçtik. Şimdi kim olsun diye oy vereceğiz hep birlikte. Güzelce anlatmışsınız ama boşuna anlatmışsınız. Seçim akşamı belki yeni bir konu açılır, o gün tekrar konuşuruz.

Soru bana değil ama yaşadığım birşeyi yazmak isterim
Yaşım 30
7-8 yaşlarında iken hastalandığım bir dönemde devlet Hastanesi bize çoooook lükstü parası olan devlete olmayan da buğday pazarının üzerine derme çatma yapılmış tarif dahi edemeyeceğim 30 m2 içerisine sıkış sıkış kucak kucağa oturan içeride elinde sigara ile hasta muayene eden ederken aslında etmeyen hastaları konuşunca azarlayan doktor...
İlacı yazardı yazardı da nasıl alacağını düşünen zavallı anneciğim...
Yanlış anlamayın da kimse kimseye açıklama yapmak zorunda değil hakkımızda hayırlısı kimse o olsun inşallah

Valla ne yalan söyleyeyim çok mantıklı..

Yediği ekmeği , aldığı yağı, hastanede gördüğü muameleyi lütuf sananlar var. Benim maaşımdan binlerce lira vergi kesiliyorsa, attığım adım vergiyse eğer , bi zahmet marmarayı da köprüyü de hastaneyi de yapsınlar.

Ha yapmıyorlar mı? Yapıyorlar amenna ama üzerinden bir kez bile geçmediğimiz , fahiş fiyatından dolayı geçemediğimiz, “özelleştirilmiş” yani “satılmış” köprüler otoyollar yapıyorlar.

Son düzenleme:
Yakamoz sen benim eski gruptaki yakamoz musun
Eger o yakamozsan opuyorum

Yapiyorlar zaten karsiliginda da nankorluk etmeyin diyorlar bide onlarin penceresinden bakarsak durum daha vahim. Sizin lider yapmak istediklerinizde yapsaydi zamaninda korkularindan tavuk gibi gik gik gik oturuyrlardi. Bir hukumet kuruluyor bir hukumet dusuyordu.

Hay yaşa arkadaşım. Biz vergi verelim ki büyüğümüz (!) saraylarda otursun.
Çalısan vergisini versin ama yandaş patronlar vergilerini kaçırıp çalışanını asgari ücretten çalıştırsın..
Yazacak o kadar cok sey var ki.

Hastanede sira bekliyolarmis, yag kuyruklari varmış.. bunu düşünenler 1918'lere, 1919'lara, 1920'lere, 1923'lere gidip bakıyorlar mi hangi sartlarda neler yapılmış da Cumhuriyet kurulmuş.. O zamanlarin başındakiler korkusuzca savaşırken simdiki basimizdakiler evlatlarını bile askere göndermekten aciz.. Tabi milletin parasıyla çocuklarına gemi almak varken askerlik de ne.. Ne de olsa kendilerini koruyan kollayan gariban sehitlerimiz var.. (hepsinin ruhlari şad olsun)

Pes diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…