- 30 Mart 2018
- 2.906
- 6.754
Dolara müdahalemiz (Temsili):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dolara müdahalemiz (Temsili):
Dükkan sahibi kim acabaVe bu bakanlığın kiracı olduğu binada kira bedeli aylık 850 bin lira
Sağa sola yazlık kışlık saray yapacaklarına bi bakanlık binası yapılsın
Ne de olsa inşaat beton onların işi !!
Her kim, hangi partili olursa olsun milletin parasını çarçur edemez. Verilen yemek de yanlış diyemiyorsunuz bir türlü.Alakası ikisi de devletin vatandaşın parası yaa ondan.. bide kılıçdaroğlu gerirse vekilimiz evini satıp o parayı ödicek diye gayet aklı başında bir yorum yaptı ama icraat yok.. zaten sorunda muhalafetin hep lafta olup hiç icraat yapmaması değil mi??
Çok zor yerden soruyorsunuz ama..Dükkan sahibi kim acaba
Siz istediniz ne yapmamı bekliyodunuzSimdi sen bana adini ilk defa okudugum bir sitenin dort sene onceki haberinden link atiyorsun ve tamam kabul chp cumhuriyet dusmani cemaatle.isbirligi yapti sen de kanitladin bunu mu dememi bekliyorsun
Hem daha onceki mesajimda da yazdim daha dun akp icin oy isteyen ablalar gordum buna ne diyeceksin
Ben söylim o zaman, malesef bakanımız "bina sahibinin kim olduğunu hatırlamıyorum" dediÇok zor yerden soruyorsunuz ama..
Daha o konuyu işlemedik
Bide zaten örtmen bana taktı
Vay arkadaş yaaa...Ben söylim o zaman, malesef bakanımız "bina sahibinin kim olduğunu hatırlamıyorum" dedi
Ben de dükkan sahibimi bi unutabilsemVay arkadaş yaaa...
İşte hiç bakanla bakmayan bir olur mu ??
Amannn ufff.. sinir sahibi oluyorum burayı okudukça ben...
Hafif konuştuğunu gören duyan bilen var sanki... pehhhh. ..Tayyip erdoğan feto ile görüşmelerini anlatıyor show tv de. Muharrem inceye saydırıyor yine, bi de ağır konuşurum kusura bakmayın diyor
Vallahi benim ki gıcık. Ruhsat için belge lazım. 3 foto alıp gidip yaptırmadı 1 aydır .Ben de dükkan sahibimi bi unutabilsem
Sevap kazanmak için günah işlemenin yeni versiyonu: kul hakkıyla iftar yemeğiİnsanlar bankaların önünde kendini yakmaya çalışırken Aile Bakanı devletin kasasından 135 bin liraya 3 gün iftar yemeği veriyor.
Benim,senin ödediği vergiyle yapıyor bunları
Haram olsun hepsine !!!
ki bank asya da hesabı olanlar bile araştırılmadı mı bağlantısı var mı diye; yanlış mı hatırlıyorum ben?Yahu Arincin oglu millet vekili adayi! Bank Asyayi kuran kisinin kiz kardesi bir aday. Bunlari nasil savunurdum aklim almiyor, cidden almiyor.
Yanlış hatirlamiyorsunuz. 2 tanıdığım ifadeye cağırıldı... bir bağlantı bulamadılar ama sinir bozucu..ki bank asya da hesabı olanlar bile araştırılmadı mı bağlantısı var mı diye; yanlış mı hatırlıyorum ben?
Of gına geldi , ancak eleştirsin zaten saray adamıTayyip erdoğan feto ile görüşmelerini anlatıyor show tv de. Muharrem inceye saydırıyor yine, bi de ağır konuşurum kusura bakmayın diyor
Yaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))) iyilik yapıyor işteSevap kazanmak için günah işlemenin yeni versiyonu: kul hakkıyla iftar yemeği
Bank asya müşterisini sorgula, sahibinin kız kardeşini aday göster.. Ama seçmenlerinden o kadar eminler ki bir beis görmüyorlar..Yanlış hatirlamiyorsunuz. 2 tanıdığım ifadeye cağırıldı... bir bağlantı bulamadılar ama sinir bozucu..
Benim bir çok bankada hesabım var olmak zorunda. Döviz ile satış yapıyorum. Bankalar arası döviz transferi çok masraflı.
Anacak kendi bankasinin şubesine daha ekonomik diye müşteri bsna soruyor. Şu bankada hesabınız var mı oraya göndereyim diye.. mecburen müşterilerimin kullandığı agirlikli bankalara hesap açtırmak zorundayım..
Bu arkadaşlarda böyle olmuştu zaten.
Diğer türlü banka masrafı ile başa çıkmak mümkün değil. Döviz transferi benim.bankada 63 TL. O da yıllık paket vs alırsan. Dümdüz yollarsan daha pahalı gibi gibi..
Haftada 3-4 yapsam bu transferi yılda 11-12 bin civarı. Aynı banka olursa yarısı gibi..
Bu durumda en az 5 bankada hesabım oluyor. Bana parayı bank Asya dan yollayacağim diyen müşteriye olmax o banka diyemezsin ki..
Daha evine zaman gazetesi alanlarda soruşturmaya girerse şaşırmayın.ki bank asya da hesabı olanlar bile araştırılmadı mı bağlantısı var mı diye; yanlış mı hatırlıyorum ben?
Bedava bedava kapıya sıkıştırırlardi o gazeteyi. Annem eve sokmazdı.Daha evine zaman gazetesi alanlarda soruşturmaya girerse şaşırmayın.