- 11 Mart 2016
- 11.345
- 49.015
Ben ikna oldum şahsen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ikna oldum şahsen
Farklı görüş tabi ki olacak yani , sürekli karşımda ne dememi bekliyordun başka kişi çıksa dahi yine aynı şeyi diyecektim zaTen...İşte insanlardaki farklı görüşlere tahamülsüzlüğün göstergesi olmuş bu mesajınız...
Mitingdeki olay doğruymuş, üzüldüm. Ana neyse Cumhurbaşkanı adayım Muharrem İnce arayıp özür dilemiş...
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ince-korumasi-icin-ozur-diledi-2435006/amp/
Simdi sen bana adini ilk defa okudugum bir sitenin dort sene onceki haberinden link atiyorsun ve tamam kabul chp cumhuriyet dusmani cemaatle.isbirligi yapti sen de kanitladin bunu mu dememi bekliyorsun
Velev ki doğruSimdi sen bana adini ilk defa okudugum bir sitenin dort sene onceki haberinden link atiyorsun ve tamam kabul chp cumhuriyet dusmani cemaatle.isbirligi yapti sen de kanitladin bunu mu dememi bekliyorsun
Hem daha onceki mesajimda da yazdim daha dun akp icin oy isteyen ablalar gordum buna ne diyeceksin
Bende gördüm duydum nasıl ispat edilecek öğrencileri memleketlerine gönderiyorlardı geliş gidiş uçak bileti teklif edildi yeterki gidiiin CHP ye oyy verin diye
Velev ki doğru
Adamlar disiplin kuruluna sevketmiş
Akp gibi sen gel tekrar aday yapıp ödüllendirdim dememiş
Mitingdeki olay doğruymuş, üzüldüm. Ana neyse Cumhurbaşkanı adayım Muharrem İnce arayıp özür dilemiş...
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ince-korumasi-icin-ozur-diledi-2435006/amp/
Iyyy leşş gibi reklam koktu burası
Sorun yok diyosun
Özüre gerek yok diyosun
diye devamlı karşı tarafın ne söylediğini tekrar etmeler..
yedik yedik
Üzüldüm diyorum, neyseki büyüklük etmiş erdem göstermiş özür dilemiş diyorum, reklam diyoo
Yazdıklarımı anlıyamıyorsanız bidaha okuyun! Bidaha! Sonra bidaha!! İllaki anlarsınız bir yerde.
Leeeş ne demek yaaa!!!
Muharrem İnce ne diyor; testinin içinde ne varsa ağzından o akar...
Ben sizin söylediklerinize değil video için yorum yaptım.
İki lafınızdan biri anlamıyolar anlamıyolar..
Koca ülke sizi anlayamıyor vah vah...
Yaptığınız yorumu tekrar okuyun lütfen.
Ayrıca yok bir sorunum çok şükür, en az 3 dildede herkese kendimi çok iyi izah edebiliyorum. Bi size anlatamıyorum!
Yaniii Çokta şeetmemek lazım...
Başka varmı beni an-la-ya-ma-yaaaaan
İnşallah bilim yuvası olacak orada aynı külliye gibiBir yazlık sarayimiz mi oluyormuş ne? Yeni duydum ben gündemden uzak kalmışım. Hayirli olsun sarayimiz.
Yok bence sıraya bindirip tatile gidelim. Güzel yere yapıyorlarmis:))milletin sarayı değil mi o daİnşallah bilim yuvası olacak orada aynı külliye gibi
Ne halde geldi memleket yaaa Deli danayı memlekete sokarsan, 29 tl den millete yedirirsen olacağı bu
Maalesef , fikrin bittiği yerde hakaret başlıyor. Bende bazen ayarı kaçırıyorum ama buda bayaaa bi fazlaydı. Tşk ederim...Sana ustlerdeki mesajlarin birinde hakaret edilmis terbiyesiz hadsiz vs diye Mesaji sikayet ettim Fikrin bittigi yerde hakaret basliyor malesef